Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB câştigă cu Gaz Metan, 2-0 pe Arena Naţională, după o primă repriză ştearsă. Coman şi Man au marcat, dar au şi ratat ocazii mari de gol

VIDEO | FCSB câştigă cu Gaz Metan, 2-0 pe Arena Naţională, după o primă repriză ştearsă. Coman şi Man au marcat, dar au şi ratat ocazii mari de gol

Superliga

Comentarii

FCSB a câştigat cu 2-0 meciul jucate pe Arena Naţională contra Gazului Metan, într-o partidă în care a început şters, în primele 45 de minute, dar s-a dezlănţuit după pauză. În clasament, FCSB a urcat pe locul patru, cu 33 de puncte, la cinci în spatele liderului CFR Cluj, şi i-a predat poziţia a şasea, ultima de play-off, Gazului Metan. Echipa lui Edi Iordănescu a rămas cu 30 de puncte după etapa a 20-a. FCSB are un meci mai puţin disputat, restanţa cu FC Voluntari, a cărei dată de disputare nu a fost încă stabilită oficial.

FCSB - Gaz Metan 2-0 (Coman 66, Man 80)

Echipele de start:

  • FCSB: Bălgrădean - Creţu, Planic, Soiledis, Panţîru - Ov. Popescu   , Nedelcu (Filip 87), Fl. Tănase - Man, Gnohere (   Moruţan 46), Fl. Coman
  • Rezerve: Vlad - Manea, Vînă, Hora, Ad. Popa
  • Gaz Metan: Pleşca (P. Costea 83) - Plească, Larie. M. Constantin   , Velisar   - Fofana   , (N. Roşu 70) Droppa   - Ciocan (   R. Romeo 25), N. Chamed, Ely Fernandes - Buş
  • Rezerve: A. Popa - Trif, Rz. Popa, Diakota

Min. 90+3: Final de meci.


Min. 89: Ocazie FCSB. Moruţan, din nou la serviciu, îl lansează perfect pe Tănase în adâncime, în dreapta, decarul FCSB intră în careu şi îi întoarce mingea lui Man, care trage moale, iar Pleşca n-are nicio emoţie să reţină!


Min. 81: Ocazie mare FCSB. Moruţan pasează din nou excelent pentru Coman, în adâncime, care scapă spre poarta lui Pleşca, îl întoarce pe Marius Constantin, îi pasează lui Man, iar acesta din urmă trage slab, fiind ajuns din urmă de Fofana.


Min. 80: GOOOOOOOOOOLLLLL FCSB! Dennis Man înscrie şi el! FCSB a scăpat pe contraatac, după o fază fixă eşuată a medieşenilor, Moruţan îl lansează pe Man în adâncime, iar "perla" lui Becali nu s-a mai oprit până n-a băgat mingea în poartă, după un şut cu efect.


Min. 76: Man inventează o pasă excepţională, cu călcâiul, pentru Coman, "Mbappe" intră în careu, dar e oprit la timp de Pleşca.


Min. 75: Ocazie FCSB. Dennis Man trage peste poarta lui Pleşca, dintr-o lovitură liberă laterală.


Min. 66: GOOOOOOOOOOOOOL FCSB! Moruţan îl deschide excelent pe Florin Tănase, în stânga, iar decarul FCSB pasează din prima, pe jos, în careu pentru Coman, care pune latul, simplu, şi înscrie.


Min. 64: Ocazie FCSB! Dragoş Nedelcu trage de la 22 de metri, dar Pleşca n-are nicio emoţie să reţină!


Min. 50: Ocazie Gaz Metan! Roberto Romeo trimite o centrare cu efect care taie careul FCSB şi îl găseşte pe Chamed, fotbalist care trage din prima în diagonală, dar "Pufi" Bălgrădean are o intervenţie salvatoare! Scorul rămâne neschimbat.


Min. 46: A început repriza a doua.


Min. 45+2: Final de primă repriză!


Min. 45+1: Ocazie FCSB! Din marginea careului, Florinel Coman îl deschide în dreapta pe Creţu, care centrează în mijlocul careului pentru Man. "Perla" lui Becali pune latul, cu stângul, dar ratează incredibil. Mingea e trimisă peste poarta lui Pleşca.


Min. 36: Dennis Man îi testează reflexele lui Pleşca. Trage de la distanţă, puternic, dar portarul Gazului se întinde perfect şi respinge.


Min. 31: Velisar centrează din stânga, Buş e aproape să reia cu piciorul din cădere, dar Soiledis a respins în corner.


Min. 23: Ocazie Gaz Metan. Chamed trimite o centrare perfectă în careul FCSB, Ely Fernandes reia, mingea e respinsă şi ajunge la Buş, care trimite în bară.


Min. 16: Soiledis trage slabe de la distanţă şi mingea poposeşte în braţele lui Pleşca.


Min. 12: Florinel Coman profită de o pasă aiurea dată înapoi de Droppa, îi ia faţa lui Larie şi încearcă să atingă mingea, dar Pleşca respinge şi îl loveşte pe "Mbappe", în afara careului. Iulian Călin nu dictează nimic.


Min. 6: Man îi aşează mingea pentru şut lui Ovidiu Popescu, care trage din prima, dar balonul trece pe lângă poarta lui Pleşca.


Min. 2: FCSB recuperează o minge la mijloc, balonul ajunge la Gnohere care o ia la goană spre careul Mediaşului, încearcă să dribleze în marginea suprafeţei de pedeapsă şi e blocat.


Min. 1: A început meciul!


FCSB - Gaz Metan, live video pe Telekom Sport 1 şi pe www.telekomsport.ro

Vicecampioana României se află pe locul şase, cu 30 de puncte, şi simte ameninţarea lui Dinamo, care e pe şapte, cu 28 de puncte, dar cu o partidă în plus. De cealaltă parte, Gaz Metan e pe cinci, la egalitate de puncte cu FCSB, dar cu un golaveraj mai bun.

În tur, meciul de la Mediaş a fost unul surprinzător, scor 4-0 pentru Gaz Metan, iar vicecampioana caută revanşa pentru a se apropia de liderul CFR Cluj, care e la opt puncte distanţă. 

Pentru meciul de pe Arena Naţională, Edi Iordănescu nu îi are la dispoziţie pe Nicolao Dumitru, Mihai Velisar şi pe Darius Olaru. De cealaltă parte, Bogdan Argeş Vintilă are 30 de jucători în lot. 

Edi Iordănescu, înainte de FCSB - Gaz Metan

Antrenorul oaspeţilor, Edi Iordănescu, a prefaţat partida: "E foarte pe final de sezon să joci trei jocuri în şapte zile, dar asta e, trebuie să ne adaptăm. Clar că sunt marii favoriţi, fără doar şi poate, nu trebuie să cădem în greşeala de a face paralele cu meciul din tur, datele problemei au fost altele atunci. Joacă pe teren propriu, au probabil şi dorinţă foarte mare să răzbune rezultatul din tur.

Al treilea joc în săptămâna asta, FCSB-ul doar două. Nu mai vorbesc ce am spus şi la conferinţa de aseară, am avut ghinionul să prindem două deplasări în aceste trei jocuri", a declarat Edward Iordănescu, într-o conferinţă de presă.

Bogdan Argeş Vintilă, despre lista "neagră" de la FCSB

Antrenorul FCSB a comentat posibilele plecări de la vicecampioana României: „Este important ca jucătorii să înţeleagă că totul depinde doar de ei. Poate fi şi o metodă de motivare a jucătorilor, trebuie să ne gândim şi aşa, pentru că orice se poate schimba. Aşa că ok, a apărut o listă. Poate să fie adevărată, poate nu. Totul depinde numai de jucătorii respectivi. 

Poate să fie, poate să nu fie, nu ştiu sigur. Vom vedea, e posibil să îi motiveze pe unii acest lucru şi patronul să ştie şi să încerce să îi motiveze. Vom vedea”, a declarat Bogdan Vintilă la conferinţa de presă de dinaintea meciului FCSB - Gaz Metan. 

Bogdan Argeş Vintilă are o medie de 2,23 de puncte câştigate pe meci de când a preluat-o pe FCSB

 

Afla mai multe despre: fcsb gaz metanfcsbgaz metanbogdan arges vintilaedi iordanescufcsb gaz metan live 

viewscnt
Articole similare