Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB termină cu o nouă înfrângere faza grupelor Ligii Europa şi merge în ”16-imi” de pe locul secund!

VIDEO | FCSB termină cu o nouă înfrângere faza grupelor Ligii Europa şi merge în ”16-imi” de pe locul secund! galerie foto

Fotbal

Comentarii

După ce a început excelent faza grupelor Ligii Europa, FCSB o termină prost... În ultimul meci, cel disputat pe teren propriu, cu Lugano, trupa lui Nicolae Dică a fost învinsă cu 1-2.

Este a doua înfrângere la rând pentru FCSB, după 0-2 în Cehia, cu Viktoria Plzen. În urma acestui rezultat, FCSB termină grupa pe locul secund, întrucât Plzen s-a impus cu 2-0 in Israel, cu Hapoel Beer Sheva. Asta înseamnă că ”roş-albaştrii” vor avea un meci mult mai dificil în ”primăvara europeană”. 

Posibili adversari pentru FCSB: Villarreal, Dinamo Kiev, Braga, AC Milan, Atalanta, Lokomotiv Moscova, Arsenal, Salzburg, Bilbao, Lazio sau Zenit. La aceste echipe se mai adaugă şi patru capi de serie din Liga Campionilor: Atletico, ŢSKA, Sporting şi RB Leipzig

FCSB - FC Lugano 1-2 (Gnohere 60 / Daprela 3, Vecsei 32)

FINAL!

Min 90. Gnohere trage plasat din interiorul careului, însă mingea ajunge în corner.

Min 85. Larie şutează de la mare distanţă, dar portarul advers reţine fără probleme.

Min 70. Bălaşa vede cartonaşul galben după o reacţie nervoasă.

Min 61. Florin Tănase iese accidentat şi intră Momcilovic.

Min 60. GOOOOOOL FCSB!!! ”Bizonul” şutează slab din afara careului, însă mingea este deviată şi se scruge în poartă!

Min 55. Florinel Coman execută în forţă o lovitură liberă, iar mingea îl izbeşte în figură pe un elveţian.

Min 46. Schimbare la FCSB. Man intră în locul lui Golofca

Min 42. Nedelcu trage excelent, de la mare distanţă. dar minge trece puţin pe lângă!

Min 40. Schimbare la FCSB. Gnohere intră în locul lui De Amorim.

Min 34. La doua minute după ce au făcut 2-0, elveţienii sunt la un pas să mai marcheaze o dată. Salvează Vlad!

Min 32. GOL din nou LUGANO!!! Larie face o greşeală imensă în defensivă. Vecsei profită şi marchează cu un şut puternic!

Min 25. Junior Morais este faultat clar în careu, însă arbitrul nu vede penalty nici de această dată!

Min 20. Ocazie imensă pentru FCSB. Golofca şutează excelent, iar minge este respinsă în corner de portar. La aceeaşi fază Florin Tănase primeşte un picior în cap!

Min 15. FCSB joacă modest şi nu pune niciun fel de presiune pe poarta adversă. bilete experti

Min 3. GOL LUGANO. Se deschide scorul pe Arena Naţională. Daprela înscrie un gol absolut superb!

Minut de reculegere în memoria Regelui Mihai.

Min 1. A început meciul! Aici vei putea vedea toate fazele importante!

ECHIPELE DE START

Dică nu poate conta la acest meci pe 5 jucători importanţi: Planic, Budescu, Alibec, Benzar şi Teixeira. 

FCSB (4-2-3-1): Vlad - Enache, Bălaşa, Larie, Momcilovic - Ov. Popescu, Nedelcu - Golofca, Tănase, De Amorim - Fl. Coman

Lugano (4-2-3-1): Da Costa - Rouiller, Sulmoni, Golemic, Daprela - Sabbatini, Piccinocchi - Mihajlovic, Mariani, Culina - Carlinhos Jr


UPDATE 20:35 | FCSB a anunţat echipa de start aleasă de Dică.

UPDATE 18:30 | Moment de reculegere în memoria Regelui Mihai! UEFA a acceptat ca înainte de startul partidei să fie ţinut un moment de reculegere pentru cel ce a fost Regele Mihai I al României.

FCSB întrerupt seria de trei înfrângeri consecutive, reuşind să câştige meciurile cu ACS Poli Timişoara (3-0), respectiv Juventus Bucureşti (4-0). Ce-i drept, meciurile au fost uşoare, împotriva a două echipe modeste din Liga 1. Faţa de meciul cu gruparea din Colentina, Nicolae Dică va efectua câteva schimbări. Gnohere va intra titular, în locul lui Alibec, Florinel Coman va juca, probabil, îl locul lui Denis Man, iar Enache ar putea reveni în flancul drept, acolo unde a jucat titular Pleaşcă.

LIVE VIDEO FCSB - LUGANO, Telekom Sport 1, Ora 22:05

Lugano a început modest sezonul, atât în campionat, cât şi în Liga Europa. În momentul de faţă, elveţienii tocmai ce i-au învins pe Grasshoppers în campionat, scor 1-0. A fost a doua victorie la rând înregistrată de formaţia antrenată de Pierluigi Tami în deplasare, după 2-0 cu St. Gallen. În Europa League, Lugano a trecut de Hapoel Beer Sheva, cu 1-0, în etapa precedentă. Aşadar, elveţienii nu sunt atât de slabi, ca în perioada în care FCSB câştiga cu 2-1, în Elveţia. La Bucureşti nu vor face deplasarea trei jucători, Guidotti, Jozinovic şi Padalino, toţi accidentaţi.

LIVE VIDEO FCSB - LUGANO, Telekom Sport 1, Ora 22:05

Nicolae Dică are şi el câteva probleme de efectiv. Bogdan Planic şi Romario Benzar sunt out din cauza problemelor medicale iar Momcilovic este icert. La capitolul jucători pe care nu se poate baza antrenorul FCSB îl trecem şi pe Denis Alibec, jucător ieşit complet din formă. ”Am considerat că Alibec n-a dat un randament bun şi consider că am făcut bine că l-am scos, pentru că după am reuşit să marcăm în partea a doua. A intrat un jucător mai proaspăt!”, a declarat Dică după meciul cu Juventus.

 

Afla mai multe despre: fcsbluganoalibectelekom sportliveliga europa 

viewscnt
Articole similare