Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB - Sepsi 2-0. Florinel Coman şi Dennis Man au rezolvat meciul în minutul 86! Cum arată clasamentul play-off-ului!

VIDEO | FCSB - Sepsi 2-0. Florinel Coman şi Dennis Man au rezolvat meciul în minutul 86! Cum arată clasamentul play-off-ului!galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

FCSB s-a impus mult mai greu decât o arată scorul în faţa formaţiei din Sfântu Gheorghe. Andrei Vlad a salvat echipa în mai multe rânduri în prima repriză. După pauză, Nicolae Dică a mutat ofensiv, însă primul gol a fost marcat de Viera, în proprie poartă... Scorul final a fost stabilit în minutul 86, atunci când Man a îndeplinit o simplă formalitate.

Clasamentul play-off-ului, după înjumătăţirea punctelor

FCSB - Sepsi 2-0 (Viera 51 aut.. Man 86)

Echipele de start:

FCSB (4-2-3-1) Vlad - Benzar, Bălaşa, Planic, Momcilovic - Pintilii, Filip - Fl. Coman, Cr. Tănase, Fl. Tănase - Gnohere.
Sepsi (4-2-3-1) 
 Rîmniceanu - Dalmau, Viera, Obsivac, Sato - Ghinga, Petrovikj - Gorrin, Tandia, Petre - Kuku

Min 86. GOOOL FCSB! Man face 2-0, după o pasă a lui Florinel Coman

Min 51. Autogol! Viera marchează în proprie poartă. Golul chiar e frumos!

Min 49. Steliştii trimit primul şut pe poartă tocmai în debutul celei de-a doua reprize!

Min 40. Vlad are o intervenţie salvatoare!

Min 18. Cristi Tănase iese accidentat şi este înlocuit de Man.

Min 15. Accidentare groaznică Doi jucători ai lui Sepsi se dau cap în cap!

Min 1. A început meciul!

Gazonul Arenei Naţionale este acoperit de zăpradă!


Ziua de fotbal de duminică din Liga I ne-a rezervat un meci extrem de dezechilibrat, cel puţin pe hârtie, între FCSB şi Sepsi Sf. Gheorghe. Cele două se întâlnesc pe Arena Naţională, de la ora 20:45, iar partida va fi în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE cu VIDEO pe www.telekomsport.ro.

Va fi cea de-a doua întâlnire directă dintre cele două cluburi. Primul meci între Sepsi şi FCSB a avut loc la 1 octombrie 2017, la Braşov, în turul actualului sezon. Roş-albaştrii n-au avut nicio problemă cu nou-promovata şi s-au impus cu 4-0. Florin Tănase, Gnohere, Daniel Benzar şi Ghinga, cu un autogol, au fost cei patru jucători care şi-au trecut numele pe tabela de marcaj.

  • LIVE VIDEO FCSB - Sepsi, duminică, 20:45, pe Telekom Sport 1

Roş-albaştrii vin după un start nebun de an. După victoria din primul meci oficial din 2018, 2-1, la Gaz Metan Mediaş, echipa pregătită de Nicolae Dică a intrat într-o serie cu meciuri de foc. FCSB a remizat în meciul cu liderul CFR Cluj, scor 1-1, apoi a scos un egal în ultima fază a derby-ului cu Dinamo, scor 2-2. Pe lângă aceste două meciuri tari din Liga I, roş-albaştrii au fost implicaţi şi în dubla manşă din 16-imile Europa League, cu Lazio. Italienii au fost învinşi pe Arena Naţională, scor 0-1, însă şi-au luat revanşa în această săptămână, pe propriul teren, şi s-au impus cu 5-1.

LIVE VIDEO FCSB - SEPSI, duminică, 20:45

De partea cealaltă, Sepsi are un parcurs oscilant în acest an. A câştigat prima partidă, pe propriul teren, scor 1-0, cu ACS Poli Timişoara, apoi a cedat greu în deplasarea de la Universitatea Craiova. În ultimul meci disputat, echipa pregătită de Eugen Neagoe a scos o remiză, acasă, împotriva Concordiei Chiajna.

Aşadar, nu rataţi meciul dintre FCSB şi Sepsi, duminică, de la ora 20:45, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE cu VIDEO pe www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbsepsisf gheorgheliga 1campionat 

viewscnt
Articole similare