Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB - U Craiova 2-0. Man şi Coman duc vicecampioana României pe podium. Vintilă l-a învins pe Piţurcă, Tănase a ratat un penalty

VIDEO | FCSB - U Craiova 2-0. Man şi Coman duc vicecampioana României pe podium. Vintilă l-a învins pe Piţurcă, Tănase a ratat un penalty

FCSB

Comentarii

LIVE VIDEO | FCSB - U Craiova, la Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro

FCSB - U Craiova 2-0 (Man 41, Coman 45)

Echipele de start:

  • FCSB: Bălgrădean - Creţu, Planic, Cristea, Soiledis - Moruţan, Ov. Popescu, Panţîru - Man, Tănase, Fl. Coman
  • Rezerve: Vlad - Manea, Nedelcu, Filip, Gnohere, Vînă, Hora
  • U Craiova: Popescu - Vlădoiu, Bălaşa, Acka, Vătăjelu - Zakaric, Cosic, Cicâldău, Bancu - Ivan, Mihăilă
  • Rezerve: Marinescu - Măţel, T. Ferreira, Ivanov, Bărbuţ, Mateiu, Baiaram

Min 90+3: Final de meci! FCSB urcă pe locul trei în clasament, cu 39 de puncte, în timp ce Craiova coboară pe patru, cu 38 de puncte.


Min 82 - Ocazie Craiova! Zakaric trimite excelent din lovitură liberă, dar pe lângă poarta lui Bălgrădean.


Min 77 - Ivan e lansat în adâncime, îl evită din fentă pe Planic şi trage cu efect spre poarta lui Bălgrădean, dar mingea trece pe lângă poartă.


Min 69 - BARĂĂĂĂĂ!!! Ocazie Craiova! Zakaric trage cu efect de la 18 metri, mingea loveşte bara, iar apoi Ivan încearcă să reia, dar e surprins în ofsaid.


Min 65 - Ocazie Craiova. Bărbuţ ia o acţiune pe cont propriu în marginea careului FCSB, trece un adversar şi trage, dar mingea trece mult peste poarta lui Bălgrădean.


Min 54 - Ocazie FCSB. După un corner bătut scurt, Tănase şi Coman fac schimb de pase în careu, iar Florinel încearcă să tragă, dar e blocat până la urmă de portarul Laurenţiu Popescu.


Min 48 - Ocazie FCSB! Tănase scapă singur cu Popescu, după o fază frumoasă, dar trage în goalkeeperul Craiovei.


Min 46 - A început repriza a doua.


Min 45+4 - Pauză.


Min 45+3 - Penalty ratat! Florinel Coman obţine un penalty, după ce a fost faultat de Laurenţiu Popescu, dar Florin Tănase iroseşte lovitura de la 11 metri.


Min 45 - GOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL FCSB! Florinel Coman profită de o greşeală a lui Bălaşa, trage şi mingea e deviată de Man şi intră în poartă.


Min 44 - Florinel Coman trimite direct pe poartă dintr-o lovitură liberă laterală.


Min. 41 - GOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL FCSB! Dennis Man ajunge in-extremis o minge care stătea să iasă din teren, depăşeşte doi adversari şi înscrie superb, cu o scăriţă peste Laurenţiu Popescu.


Min 35 - Ocazie FCSB! Coman centrează din corner, Man încearcă să reia cu capul, nemarcat, dar şterge mingea şi aceasta e respinsă de apărarea oltenilor.


Min 31 - Tănase scoate excelent mingea dintre trei advesari, pe poziţie viitoare pentru Man, care trage slab, în diagonală, fără pericol pentru poarta lui Popescu.


Min 26 - Cicâldău centrează excelent din corner, Bălaşa se înalţă excelent, dar trimite cu capul pe lângă poarta lui Bălgrădean.


Min 14 - S-a accidentat şi Nicuşor Bancu, căpitanul Craiovei. În locul său, în teren e trimis Bărbuţ. Banderola a ajuns pe braţul lui Cicâldău.


Min 12 - Lucian Filip intră în locul accidentatului Soiledis.


Min 2 - Meciul e întrerupt câteva momente pentru că suporterii roş-albaştrilor au aruncat în teren cu materiale pirotehnice.


Min 1 - A început meciul! 


Arena Naţională este gazdă pentru ultimul derby al anului în Liga 1. FCSB şi U Craiova se întâlnesc într-un meci în care miza este locul trei în clasament. Înainte de meci, oltenii lui Piţurcă ocupă ultima treaptă a podiumului, cu 37 de puncte, în timp ce echipa lui Bogdan Vintilă e pe locul patru, cu 36 de puncte. Dacă bate, FCSB urcă peste olteni şi termină anul pe podium. Oltenii au plecat spre Bucureşti cu trenul, aşa cum au obişnuit în ultimii ani.

LIVE VIDEO | FCSB - U Craiova, de la 20:00, în direct la Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro

În ultimele cinci partide, Craiova are trei victorii şi două înfrângeri, în timp ce FCSB stă mai bine. Are patru succese strânse în ultimele cinci meciuri. FCSB a câştigat ultimele patru confruntări directe cu oltenii. Ultima dată, trupa din Bănie s-a impus cu 2-1 în faţa FCSB-ului, în octombrie 2018, chiar pe "Ion Oblemenco".

"Sunt bucuros că a venit acest joc, pentru că este unul de 3 puncte, îl aşteptam cu nerăbdare pentru că vrem să ne continuăm drumul spre locul 1 cu o victorie, vrem să încheiem anul cu un rezultat pozitiv pentru că ultima impresie contează. O echipă puternică, cu jucători valoroşi, cu un antrenor foarte valoros şi tocmai de aceea ne dorim această victorie pentru că ne dă şi măsura valorii noastre", a spus Bogdan Vintilă la conferinţa de presă dinainte de FCSB - U Craiova.

FCSB - U Craiova se joacă sâmbătă, de la ora 20:00, pe Arena Naţională şi va fi transmis în direct de Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbu craiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare