Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB - U Craiova 0-0. Cicâldău a ratat un penalty, Ivan a irosit multe ocazii de gol! Elevii lui Petrea, dominaţi de olteni

VIDEO | FCSB - U Craiova 0-0. Cicâldău a ratat un penalty, Ivan a irosit multe ocazii de gol! Elevii lui Petrea, dominaţi de olteni

FCSB

Comentarii

Meciul FCSB - U Craiova s-a terminat 0-0, la Giurgiu, după ce Alexandru Cicâldău a ratat un penalty în repriza a doua. Ivan şi Tănase au ratat şi ei ocazii importante de gol.

FCSB - U Craiova 0-0

Echipele de start:

FCSB: Vlad - Ov. Popescu, Miron, I. Cristea, Radunovic - Olaru, Şut, Oaidă - Moruţan, Fl. Tănase, Oct. Popescu
REZERVE: Straton, Creţu, Panţîru, Simion, Haruţ, Vukusic, Nedelcu, Vînă, Istrate
ANTRENOR: Toni Petrea

CRAIOVA: Pigliacelli - Vlădoiu, M. Constantin, Papp, Vătăjelu - Mateiu, Nistor - Camara, Cicâldău, Baiaram - Ivan
REZERVE: L. Popescu, Mitran, Bălaşa, Bic, Căpăţînă, Fedele, Cîmpanu, Tudorie, Koljic
ANTRENOR: Marinos Ouzounidis

Min. 90+5 - Final de meci. Egal norocos obţinut de FCSB, având în vedere penalty-ul ratat şi ocaziile avute de olteni. FCSB se menţine pe primul loc, cu 64 de puncte, Craiova are 57 de puncte.


Min. 90+1 - Ocazie Craiova! Ivan ratează o ocazie incredibilă! Atacantul Craiovei nu reuşeşte să prindă poartă, după un şut cu şpiţul, din interiorul careului.


Min. 84 - Ocazie FCSB! Tănase reia din prima, din apropiere, după o centrare din dreapta a lui Creţu, Pigliacelli respinge cu piciorul!


Min. 79 - Koljic revine pe teren pentru Craiova după şase luni de absenţă!


Min. 61 - Cicâldău ratează penalty! Vlad salvează o minge trimisă excelent de Cicâldău, de la 11 metri, portarul FCSB a plecat excelent şi a scos cu mâna.


Min. 60 - Penalty pentru Craiova! Andrei Ivan e faultat în careu, iar Cojocaru dă penalty!


Min. 53 - Ocazie Craiova! Şutul lui Ivan e blocat in-extremis de Vlad!


Min. 50 - Ocazie Craiova! Camara a scăpat singur cu Vlad, dar preferă să paseze în faţa porţii pentru coechipieri aflaţi liberi, dar mingea e blocată din spate de fundaşii FCSB.


Min. 46 - A început repriza a doua.


Min. 45+1 - Pauză.


Min. 37 - Ocazie Craiova! Ivan trage din cădere, moale, după ce a scăpat de un adversar, dar mingea nu-i pune niciun fel de perciol porţii lui Vlad.


Min. 28 - Ocazie FCSB! Tănase trage în blocaj, din interiorul careului!


Min. 23 - Ocazie Craiova! Fază controversată judecată greşit de arbitrul Adrian Cojocaru! Centralul a dat un fault inexistent, la o fază în care Miron nu l-a atins pe Ivan, în încercarea de a trimite mingea spre Vlad. Din lovitura liberă a rezultat un şut deviat, pără perciol pentru goalkeeperul FCSB.


Min. 16 - Ocazie Craiova! Ivan reia cu capul, spre poartă, după o lovitură liberă executată de Cicâldău.


Min. 10 - Primele zece minute ale meciului, extrem de intense, cu atacuri rapide şi momente de posesie scurte! Fără ocazii clare până acum.


Min. 6 - Ocazie Craiova! Cicâldău trage într-un adversar, mingea e deviată şi atenuată, astfel că Vlad n-are nicio emoţie să reţină!


Min. 1 - A început meciul!


FCSB şi Universitatea Craiova sunt cele mai în formă echipe din Liga I. Cele două se întâlnesc astăzi, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1. În actuala stagiune, FCSB şi Craiova au mai avut un singur meci direct. Se întâmpla în turul sezonului regulat, iar atunci roş-albaştrii s-au impus cu 2-0 graţie golurilor marcate de Dennis Man, jucător plecat în iarna acestui an la Parma, în Serie A. De altfel, FCSB are şi un avantaj moral important înaintea duelului cu oltenii. Cu opt victorii obţinute în ultimele zece meciuri directe, roş-albaştrii sunt favoriţi şi înaintea partidei care se va disputa la Giurgiu.

Potrivit celor de la FCSB, această decizie a fost luată în urma unor probleme tehnice apărute la Arena Naţională, care au făcut imposibilă disputarea partidei pe cel mai mare stadion din România şi mutarea ei pe arena Astrei.

FCSB are o serie impresionantă de rezultate. După cele trei înfrângeri consecutive suferite în luna februarie, toate cu acelaşi scor, 0-1, echipa lui Toni Petrea a legat cinci victorii în Liga I fără gol primit. Roş-albaştrii s-au impus fără probleme inclusiv în meciul cu ocupanta locului din campionat şi, totodată, campioana ultimelor trei sezoane, CFR Cluj. FCSB a câştigat în urmă cu două săptămâni cu 3-0, însă, între timp, l-a pierdut pe Florinel Coman. Mijlocaşul de 22 de ani s-a accidentat în partida naţionalei României cu Macedonia de Nord şi nu va mai evolua în actualul sezon.

De partea cealaltă, Universitatea Craiova a legat şi ea cinci victorii consecutive fără gol primit, însă doar treei sunt în Liga I, una în Cupa României, iar ultimul succes al oltenilor a fost înregistrat în faţa echipei din Liga a II-a, Farul Constanţa, scor 2-0.

Afla mai multe despre: fcsbcraiova 

viewscnt
Articole similare