Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO FCSB - Viitorul 3-0. Net superiori! FCSB câştigă al doilea meci al sezonului din Liga 1 la scor de neprezentare

VIDEO FCSB - Viitorul 3-0. Net superiori! FCSB câştigă al doilea meci al sezonului din Liga 1 la scor de neprezentare

FCSB

Comentarii

FCSB a învins-o clar pe Viitorul Constanţa, scor 3-0. Tănase, Mladen în propria poartă şi Vînă au marcat pentru echipa lui Toni Petrea. Dennis Man a reuşit două pase decisive

FCSB a controlat autoritar partida cu Viitorul Constanţa. Formaţia lui Toni Petrea a avut mai tot timpul iniţiativa, iar ziua excelentă în care s-a aflat tripleta Man-Tănase-Coman a făcut diferenţa uşor în favoarea roş-albaştrilor.

Ruben de la Barrera nu s-a acomodat încă la fotbalul din Liga 1. Viitorul a căutat în multe momente posesia, la fel ca si în era Hagi, dar sfera a preferat des jucătorii echipei gazdă.

Făra Iancu, lăsat pe bancă în urma unei accidentări sau a unui posibil transfer în Arabia Saudită, Viitorul a părut o formaţie fără orizont. Luckassen rămâne un atacant interesant, dar a fost mai mereu izolat şi în ciuda eforturilor lui Cosmin Matei, vârful olandez a fost rar, spre deloc contactat de coechiperii săi.

Tănase şi Man au confiscat show-ul. Perlele lui Becali au făcut spectacol contra Viitorului

FCSB s-a impus după ce a marcat în debutul fiecărei reprize. Florin Tănase, poate cel mai bun jucător al echipei lui Petrea în această seară, a marcat în minutul 3. La reluarea meciului, cornerul lui Coman s-a lovit cumva de piciorul lui Mladen şi FCSB şi-a majorat avantajul.

Man, Buş sau Coman puteau să mai marcheze până la final, într-o nouă partida din acest sezon pe care FCSB a dominat-o tehnic, tactic şi fizic.

FCSB are un debut perfect de sezon: şase puncte din două meciuri complicate şi niciun gol primit. În runda viitoare, trupa lui Petrea joacă la Voluntari, în faţa unei alte formatii neinvinse. Viitorul primeşte pe teren propriu vizita Universităţii Craiova.

LIVE VIDEO FCSB - Viitorul 3-0 (Tănase 3, Mladen 50 aut, Vînă 90)

FCSB: A. Vlad - Creţu, Cristea, Miron, Panţîru - Ov Popescu - Man, Moruţan, Tănase, Fl Coman - S. Buş
Rezerve: Ducan, Ad Petre, Vînă, Buziuc, R. Ion, Perianu, Olaru, Pandele, Horşia

Viitorul: Cojocaru - Boboc, Mladen, Ghiţă, Angel Martinez - Casap, Matei - Ganea, Chiţu, Măţan - Luckassen
Rezerve: Căbuz, Dussaut, Ciobanu, Iancu, Fernandez, Bodişteanu, Artean, Munteanu


Min 90. GOL FCSB! Abia intrat pe teren, Ionuţ Vînă marchează pentru 3-0, dupa o finalizare simplă, din careul mic. A doua pasă de gol pentru Dennis Man

Min 83. Florinel Coman aproape de golul trei al formaţiei sale

Min 78. Ocazie pentru Denis Man!

Min 70. Ocazie Viitorul! Chiţu ratează a doua şansă importantă de gol a oaspeţilor

Min 64. Intră Buziuc la FCSB şi iese Sergiu Buş. Momentan, Adrian Petre nu pare să mai aibă loc la echipa lui Gigi Becali

Min 62. Recuperare bună a lui Ovidiu Popescu, Creţu pătrunde şi centrează, dar Buş nu ajunge la timp la întâlnirea cu mingea

Min 53. FCSB domină clar! Creţu centrează, Dennis Man şterge mingea cu capul, dar mingea trece pe lângă poartă

Min 50. GOOOL FCSB! Corner pentru formaţia gazdă. Execută Florinel Coman, balonul îl loveşte în picior pe Mladen şi se scurge în poarta lui Cojocaru. 2-0 pentru FCSB!

Toni Petrea l-a trimis în teren pe Darius Olaru în locul lui Olimpiu Moruţan

Min 47. Denis Man începe repriza secundă, aşa cum a terminat-o pe prima. El are şansa de a face 2-0, dar reluare sa cu capul trece puţin pe lângă.

Min 46. Start în repriza secundă

Pauză: FCSB conduce cu 1-0

Min 45. Ocazie Viitorul! Şut bun al lui Carlo Casap, iar formaţia lui Ruben de la Barrera a fost foarte aproape de golul egalizator

Min 42. Din nou, Denis Man! Foarte bun în acest final de primă repriză jocul talentatului jucător al FCSB-ului

Min 39. Ocazie pentru Denis Man! FCSB domină clar prima repriză

Min 35. Centrare periculoasă a lui Ovidiu Popescu, Bus se îndreaptă periculos spre minge, dar defensiva Viitorului respinge

Florin Tănase, Florinel Coman şi Sergiu Buş pare în mare formă. Cei trei fotbalişti ai lui Toni Petrea sunt cei care oferă iniţiativa echipei roş-albastre în primele 30 de minute

Min 21. Din nou Sergiu Buş! Atacantul FCSB-ului are o poftă mare de joc şi putea marca pentru FCSB

Min 18. Ocazie FCSB! Florinel Coman putea marca al doilea gol al serii pentru echipa gazdă. O nouă şansă de gol pentru FCSB

Min 11. Sergiu Buş este aproape de prima reuşită la FCSB. Ocazie importantă pentru gruparea antrenată de Toni Petrea

Min 3. GOL FCSB! Florin Tănase a marcat primul gol al meciului. Debut în forţă al roş-albaştrilor.

Min 1. Start în partida de pe Arena Naţională!


FCSB are un început bun de sezon, după finalul mai puţin reuşit din ediţia trecută, atunci când echipa lui Toni Petrea a încheiat play-off-ul pe locul 5, dar a reuşit totuşi să câştige Cupa României după o pauză de cinci ani. În prima etapă, FCSB a defilat în confruntarea de la Giurgiu, cu Astra. Roş-albaştri au câştigat la scor de neprezentare şi pe fondul unui joc bun. Man, Tănase şi Moruţan, din penalty, au marcat golurile victoriei.

FCSB a repetat isprava şi în meciul din primul tur preliminar al UEFA Europa League. Fotbaliştii lui Toni Petrea au obţinut calificarea în faza următoare după ce a trecut cu scorul de 3-0 de armenii de la Shirak. Olaru, Tănase, din penalty, şi Buziuc au stabilit rezultatul final. Bucureştenii au trei meciuri consecutive contra Viitorului în care nu au pierdut. Ultimul succes al noii echipe a lui Ruben de la Barrera datează din martie 2019, scor 2-1, chiar pe Naţional Arena.

FCSB - Viitorul, LIVE VIDEO, în direct pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro, duminică, ora 21:00

De cealaltă parte, trupa din Ovidiu nu a luat startul în noua ediţie a Ligii 1 aşa cum se aştepta. În prima etapă, Viitorul a făcut doar o remiză, scor 1-1, pe teren propriu, cu nou-promovata UTA Arad. A fost al patrulea meci oficial la rând pe care constănţenii nu reuşesc să îl câştige. Ce-i drept, in finalul play-out-ului trecut, clubul condus de Gheorghe Hagi a avut motive să se relaxeze, echipa de la malul Mării Negre având de mult primul loc asigurat.

Pentru Viitorul seria de meciuri complicate continuă şi după vizita la Bucureşti. În runda următoare, fotbaliştii lui Ruben de la Barrera dau piept cu U Craiova pe teren propriu. Principala armă a tehnicianului spaniol rămâne Gabriel Iancu. Atacantul a fost golgheterul ultimei ediţii de campionat, cu 18 reuşite. Fotbalistul care a trecut şi prin curtea lui FCSB pare să aibă aceeaşi pofta de gol şi în acest campionat. Iancu a marcat golul Viitorului în remiza cu UTA.

Afla mai multe despre: fcsbviitorullive 

viewscnt
Articole similare