Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB - Viitorul 2-1. ”Bizonul” închide seria neagră a roş-albaştrilor! Prestaţie catastrofală pentru echipa lui Gică Hagi

VIDEO | FCSB - Viitorul 2-1. ”Bizonul” închide seria neagră a roş-albaştrilor! Prestaţie catastrofală pentru echipa lui Gică Hagi

FCSB

Comentarii

FCSB - Viitorul 2-1 şi roş-albaştrii întrerup seria de cinci înfrângeri consecutive din campionat. Adi Popa şi Harlem Gnohere au marcat golurile victoriei pentru FCSB. De la oaspeţi a puncat Gabi Iancu.

FCSB a părăsit ultimul loc din Liga I şi a urcat, cel puţin până mâine, pe locul 10 în Liga I, după succesul cu Viitorul, scor 2-1. Echipa lui Gheorghe Hagi a jucat incredibil de slab şi a fost de nerecunoscut în ultima seară a FCSB-ului de la Piteşti.

Viitorul a fost mai dezorganizată ca niciodată şi a pedepsit doar o singură dată apărarea improvizată a FCSB-ului, cu Pintilii şi Soiledis ca fundaşi centrali. De partea cealaltă, FCSB a făcut o primă repriză ca-n vremurile bune, cu faze frumoase şi ratări mari.

Vînă putea deschide scorul la jumătatea reprizei, dar fostul jucător al Viitorului a ratat o lovitură de la 11 metri acordată extrem de uşor de Radu Petrescu. A venit, în minutul 38, golul lui Adi Popa, după o fază în care apărarea Viitorului a arătat mai prost decât orice improvizaţie de la FCSB.

Totuşi, la pauză s-a intrat la egalitate, după ce Gabi Iancu l-a învins pe Bălgrădean cu un şut la colţul lung. În partea a doua, Viitorul a arătat mai bine, dar tot FCSB a reuşit să marcheze. ”Bizonul” Gnohere a profitat de eroarea lui Ţîru şi a marcat, cu capul, pentru 2-1 şi pentru primul succes după cinci înfrângeri la rând pentru FCSB.

Pe final, în minutul 86, Ciobanu i-a îngheţat pe roş-albaştri cu o şansă imensă din interiorul careului. Bălgrădean, care mai salvase şi unu la unu cu Rivaldinho, s-a opus şi acum salvator, iar FCSB se impune cu 2-1.

VIDEO | FCSB - VIITORUL 2-1 (Adi Popa 38, Gnohere 65 / Iancu 45+1)

ECHIPELE DE START:

FCSB: Bălgrădean - Creţu, Pintilii, Soiledis, Panţîru - Ov. Popescu, Oaidă, Vînă  - Ad. Popa, Hora, Coman

VIITORUL: Căbuz - Mladen, Iacob, Ţîru, Boboc - Achim, Artean, Houri - Iancu, Rivaldinho, Ganea

Min. 90: Patru minute suplimentare.

Min. 86: OCAZIE MARE VIITORUL! Ciobanu trage tare, dar Bălgrădean intervine din nou senzaţional!

Min. 81: BARĂ FCSB! Gnohere rămâne singur cu Căbuz, dar şutul său se duce în bară!

Min. 72: Şutul lui Coman este respins excelent de Căbuz.

Min. 65: GOOOL FCSB! Gnohere înscrie, după o nouă eroare de marcaj în defensiva Viitorului.

Min. 63: OCAZIE IMENSĂ VIITORUL! Rivaldinho scapă singur cu Bălgrădean, dar portarul gazdelor reuşeşte să intervină excelent.

Două schimbări la pauză pentru FCSB! Au ieşit Vînă şi Hora şi au intrat Moutinho şi Gnohere.

Min. 45+1: GOOOL VIITORUL! Gabi Iancu scapă singur cu Bălgrădean şi îl învinge pe goalkeeperul roş-albaştrilor.

Min. 45: OCAZIE IMENSĂ VIITORUL! Iancu, cu capul, trimite pe lângă poartă.

Min. 40: OCAZIE VIITORUL! Iancu şutează din interiorul careului. Bălgrădean reţine.

Min. 38: GOOOL FCSB! Adi Popa deschide scorul după o fază în care Viitorul s-a apărat incredibil de slab.

Min. 18: PENALTY RATAT! Vînă trage tare, dar Căbuz ghiceşte colţul şi apără.

Min. 17: PENALTY FCSB! Hora cade în duelul cu Iacob, iar Radu Petrescu arată punctul cu var!

Min. 16: O nouă ocazie pentru FCSB! Coman îi pasează bine lui Adi Popa, dar mijlocaşul de la FCSB ratează complet şutul.

Min. 12: Prima şansă pentru FCSB! Florinel Coman primeşte un cadou în careu, dar şutul său e slab şi Căbuz reţine uşor.

Min. 10: Start echilibrat de partidă. Nicio ocazie periculoasă până acum la Piteşti.

Min. 1: A început meciul.

UPDATE 13:30 | Meciul de la Piteşti a fost decalat cu cinci minute, astfel că partida dintre FCSB şi Viitorul nu va începe la 21:00, aşa cum se stabilise iniţial, ci la 21:05.

”Ştiu ce joacă domnul Hagi şi încercăm să-i blocăm şi să ne punem în evidenţă calităţile. Există un ciclu în viaţa fiecărei echipe şi există momente în care trebuie să o luăm de la început. Cred că a venit acel moment. Trebuie să punem mâna la muncă şi să  mai ridicăm coatele la finalul anului”, a declarat Bogdan Vintilă înainte de meci. Vintilă este fostul secund al lui Gică Hagi, un detaliu care l-a apropiat de mutarea carierei: banca echipei vicecampioane. Faptul că a lucrat cu Hagi, cel pe care Gigi Becali îl consideră cel mai bun antrenor român al momentului, l-a adus pe Vintilă în postura de a ocupa rolul de antrenor principal pe banca tehnică a unei echipe care i-a avut ca antrenori pe Piţurcă, Olăroiu sau Reghecampf.

  • LIVE VIDEO | FCSB  - Viitorul Constanţa duminică de la ora 21:00 în direct la Telekom Sport

FCSB este ultima în campionat, iar meciul cu Viitorul Constanţa nu se anunţă deloc unul uşor. De fapt, meciurile ”facile” s-au cam terminat pentru echipa lui Becali, care în perioada următoare are de jucat cu Viitorul, Craiova şi campioana CFR Cluj. O situaţie alarmantă dacă ţinem cont de eliminarea din Europa şi de ultimul loc ocupat în Liga 1. „Vreau să vină prima victorie mâine. Trebuie să câştigăm, asta e ideea. Suntem FCSB şi trebuie să jucăm la victorie în fiecare meci” a explicat Bogdan Argeş Vintilă, antrenor care a debutat la FCSB cu două înfrângeri şi fără gol marcat.

”Vă daţi seama că jucătorii vin după o serie foarte lungă de meciuri din trei în trei zile, nu au linişte mentală, pentru că imedot după fiecare joc trebuie să te pregăteşti pentru următorul. Doar din punct de vedere mental mai putem să ne capacităm acum. Şi le-am explicat că e ultimul joc înaintea pauzei competiţionale, trebuie să strângem toate resursele pe care le avem, fizice, mentale şi să le punem în jocul de mâine seară, după care va veni o pauză binemeritată pentru toată lumea” a mai adăugat noul tehnician preferat al lui Gigi Becali.

  • LIVE VIDEO | FCSB  - Viitorul Constanţa duminică de la ora 21:00 în direct la Telekom Sport

” O să fie un meci foarte greu. Întâlnim o echipă foarte bună. Steaua e o echipă cu jucători foarte buni chiar dacă trec printr-o perioadă mai grea, sunt sigur că mâine o să avem un meci foarte greu pentru că o să fie foarte montaţi. Au ieşit şi din Europa, acum sunt concentraţi 100% pe campionat şi cu siguranţă o să avem un meci foarte greu mâine. Nu cred că se aşteptau nici ei să fie în situaţia asta. În general când joacă contra noastră sunt foarte montaţi şi de fiecare dată am avut meciuri foarte grele cu ei pentru că au jucători foarte buni care ştiu să joace fotbal şi pot face diferenţa în orice moment” a avertizat Mladen, fundaşul constănţenilor.

La 3 puncte în spatele noului lider, Gaz Metan, Viitorul este neînvinsă în acest sezon. Are 4 victorii şi 3 remize în primele şapte runde ale sezonului. De partea cealălaltă, FCSB are doar 4 puncte şi o singură victorie obţinută în prima etapă.

  • LIVE VIDEO | FCSB  - Viitorul Constanţa duminică de la ora 21:00 în direct la Telekom Sport

FCSB nu a mai câştigat în faţa echipei lui Hagi din decembrie anul trecut. Au urmat trei dueluri, două dintre ele încheiate cu remize şi unul câştigat de Viitorul, scor 2-1 chiar pe terenul roş-albaştrilor. Ultima victorie obţinută de FCSB datează din 15 august, 1-0 la Boleslav. Au urmat patru meciuri consecutive fără victorie în campionat şi în Europa şi un singur gol marcat.  Viitorul a smuls două remize în deplasările de la Astra şi Sepsi, dar a câştigat la Târgovişte. Formaţia lui Hagi are aproape de trei ori mai multe goluri marcate decât FCSB, o echipă care a primit 16 goluri în acest sezon, mai multe decât Chindia Târgovişte, Dinamo sau Poli Iaşi.

  • LIVE VIDEO | FCSB  - Viitorul Constanţa duminică de la ora 21:00 în direct la Telekom Sport

Hagi le-a cerut jucătorilor să demonstreze de ce în acest an Viitorul a ales să se bată la titlu: "Trebuie să facem un meci foarte bun pentru a ne întoarce acasă cu un rezultat foarte bun, pozitiv. Chiar dacă în acest moment noi suntem într-un moment bun, ei sunt într-un moment mai puţin bun. Un adversar pe care întotdeuna trebuie să îl pui în criză de spaţiu şi timp, la valoarea jucătorilor lor nu trebuie să le dai timp de gândire şi sperăm ca noi să facem acest lucru".

Chiar dacă FCSB este "lanterna roşie" din Liga 1, acest lucru nu îl face pe "rege" să îi subestimeze pe elevii lui Bogdan Argeş Vintilă: "Tot ce s-a întâmplat la ei în momentul de faţă îi va face să se gândească la campionat, să se unească şi să strângă rândurile. Mă aştept la un adversar conectat, puternic, care are dorinţă, care vrea să câştige".

  • LIVE VIDEO | FCSB  - Viitorul Constanţa duminică de la ora 21:00 în direct la Telekom Sport

FCSB - Viitorul  este cel mai interesant meci al rundei din Liga 1. Partida poate fi urmărită în direct la Telekom Sport, iar cele mai importante faze se văd în format LIVE VIDEO pe site-ul www.telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: fcsbviitorul constanţaliga 1 

viewscnt
Articole similare