Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | Final de sezon în F1! MP al EAU, duminică, 15:10, Telekom Sport 2

LIVE VIDEO | Final de sezon în F1! MP al EAU, duminică, 15:10, Telekom Sport 2

Formula 1

Comentarii

Marele Premiu de la Abu Dhabi va încheia anul 2018 în Marele Circ. Ultima miză este ocuparea locului 3 în clasamentul general, poziţie pentru care se bat trei piloţi.

Formula 1 va lua vacanţă după etapa din Golf. Pe 25 noiembrie se va încheia actualul sezon, unul în care din nou Lewis Hamilton şi Mercedes au fost la putere. Cu titlurile decise atât la piloţi cât şi la constructori etapa din Emiratele Araba Unite mai are doar o miză să spunem. Ultimul loc al podiumului în clasamentul general al piloţilor din acest an. Raikkonen, Bottas şi Verstappen se luptă pentru acest obiectiv. Între cei trei este o diferenţă de 17 puncte, recuperabilă în acestă ultimă cursă din 2018. Vacanţa va fi mai scurtă decât de obicei în Formula 1.

  • LIVE VIDEO | F1, MP al EAU, calificări, sâmbătă, 15:00, Telekom Sport 2

Pe 17 martie 2019, echipele vor fi gata pentru un nou sezon. O pauză în care se vor face testele necesare monoposturilor şi în care noii piloţi se vor obişnui cu maşinile pe care le vor conduce din stagiunea viitoare. Astfel, Ferrari şi Red Bull au renunţat la Kimi Raikkonen şi Daniel Ricciardo înlocuiţi cu francezii Leclerc şi respectiv Gasly. Mercedes va defila tot cu Hamilton şi Bottas. MP de la Abu Dhabi va debuta vineri cu sesiunile de antrenamente. Primele două sunt programate de la orele 11:00 şi 15:00 pe Telekom Sport 1, a treia este sâmbătă, de la ora 12.00, tot pe Telekom Sport 1. 

  • LIVE VIDEO | F1, MP al EAU, cursa, duminică, 15:10, Telekom Sport 2

Afla mai multe despre: eauabu dhabiformula 12018 

viewscnt
Articole similare