Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meci incredibil între Fiorentina şi Parma. Mihăilă assist şi gol de 3-2 marcat în minutul 90. Gazdele au egalat dramatic printr-un autogol în ultima fază

VIDEO | Meci incredibil între Fiorentina şi Parma. Mihăilă assist şi gol de 3-2 marcat în minutul 90. Gazdele au egalat dramatic printr-un autogol în ultima fază

Serie A

Comentarii

Fiorentina şi Parma au oferit un meci cu adevărat nebun în etapa cu numărul 26 din Serie A. 3-3 a fost scorul final al partidei în care Valentin Mihăilă a reuşit un gol şi o pasă de gol pentru oaspeţi.

Martinez a deschis scorul în minutul 28, însă Kucka a egalat rapid, din penalty. Gazdele au intrat în avantaj la pauză, după reuşita lui Milenkovic din minutul 42. Cu Mihăilă şi Man trimişi în teren în repriza secundă, Parma a reuşit să egaleze prin Kurtic, care a fost servit perfect de fostul jucător al Universităţii Craiova.

De altfel, dintr-o fază creată de Dennis Man, Mihăilă a reuşit chiar să şi marcheze în minutul 90. Însă Parma n-a obţinut victoria, Iacoponi marcând în propria poartă în minutul 90+4, iar echipa celor doi români a rămas penultima în clasament, la cinci puncte în spatele primului loc aflat deasupra liniei retrogradării.

REZUMAT FIORENTINA - PARMA 3-3:


VIDEO | Fiorentina - Parma 3-3
Au marcat: Martinez '28, Milenkovic '42, Iacoponi (autogol) '90+4 / Kucka (penalty) '31, Kurtic '72, Mihăilă '90

Echipele de start:

Fiorentina: Dragowski - Malcuit, Milenkovic, Ger. Pezzella, Quarta - Amrabat, Pulgar,Eysseric, Pulgar - Valero, Vlahovic
Parma: Sepe - Iacoponi, Bani, Laurini, Giu. Pezzella - Hernani, Brugman, Kucka - Karamoh, Kurtic, Gervinho

Min. 90 - GOOOOOL Parma! Mihăilă marchează pentru 3-2 pentru Parma. După o fază plecată de la Dennis Man şi continuată de Inglese, fostul jucător al Universităţii Craiova a marcat pentru 3-2

Min. 72 - GOOOOOL Parma! Kurtic egalează dintr-o pasă venită de la Valentin Mihăilă

Min. 64 - Condusă în continuare, Parma mută din nou. Dennis Man intră în locul lui Karamoh

Min. 46 - Valentin Mihăilă este trimis în teren în locul lui Hernani


Parma, echipa lui Man şi Mihăilă, merge pe terenul Fiorentinei, de la ora 16:00, pentru un nou meci în Serie A, după două egaluri la rând. Nici Fiorentina, nici Parma nu trec printr-o perioadă bună de formă, având în vedere forma din clasament. Parma penultima în Serie A, cu 15 puncte strânse în 25 de meciuri.

În partea cealaltă, Fiorentina se află pe locul 16, jos în clasament, cu doar 25 de puncte strânse până acum. Nici Man, nici Mihăilă nu sunt titulari la Parma. Ambii încep meciul pe banca de rezerve!

În ultimele cinci întâlniri directe, Parma s-a impus de două ori, două meciuri s-au terminat cu scor egal, iar o dată s-a impus Fiorentina.

Afla mai multe despre: parmafiorentinalive videoserie amanmihaila 

viewscnt
Articole similare