Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo a făcut show la Suceava şi s-a calificat fără probleme în sferturile de finală ale Cupei României

VIDEO | Dinamo a făcut show la Suceava şi s-a calificat fără probleme în sferturile de finală ale Cupei României

Fotbal

Comentarii

Dinamo a făcut show la Suceava, în optimile de finală ale Cupei României. Emoţiile nu au lipsit în startul meciului cu Foresta.

Echipa de liga a treia putea deschide scorul în minutul 9, dar Nistor a salvat de pe linia porţii. Pe contraatac, Ricardo Grigore a dat lovitura cu un voleu de senzaţie. Foresta putea reveni imediat în meci, dar Straton a avut un reflex de zile mari în faţa lui Martin. Dinamo putea intra la cabine cu avans de două goluri, dar Grigore şi Moldoveanu au ratat incredibil din faţa porţii. După pauză, câinii s-au dezlănţuit. Perovic a marcat din nou, după ce a făcut-o şi la finalul săptămânii în faţa Viitorului. Apoi Moldoveanu şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor.  Scorul final, 4-0, l-a stabilit acelaşi Perovic, care a ajuns la trei goluri marcate în primele sale două meciuri pentru Dinamo.


VIDEO | Foresta Suceava - Dinamo Bucureşti 0-4

ECHIPELE DE START 

Foresta Suceava: Ailenei – Sumanariu, Celeadnic, Mateciuc, D. Drugă – Rigoni, Vl. Stănescu – Cerlincă, Căinari, Rob. Martin – Al. Marin
Rezerve: Cărbune – O. Onofraş, Avrămia, June, Pipoş, Grumezescu, Hagiu
Antrenor: Petre Grigoraş

Dinamo: Straton - Moura, Puljic, Klimavicius, Corbu - Filip, Nistor, R. Grigore - Brito, Moldoveanu - Popa
Rezerve: Piscitelli, Ciobotariu, Popescu, Sorescu, Răuţă, Mrzljak, Perovic
Antrenor: Dusan Uhrin Jr. 

Final de meci. 

Min. 87: GOOOL Dinamo! Perovic reuşeşte "dubla" şi "câinii" fac spectacol la Suceava. 

Min. 70: GOOOL Dinamo! Moldoveanu îşi trece şi el numele pe lista marcatorilor. 

Min. 62: GOOOL Dinamo! Perovic înscrie la doar câteva minute după ce a intrat pe teren. 

Min. 60: Ocazie Foresta! Alexandru Marin a fost găsit liber în careu, dar nu a reuşit să şuteze pe poarta lui Straton. 

Min. 38: Ocazie Foresta! O nouă lovitură de cap a fost parată de Straton. 

Min. 30: Ocazie Dinamo! Moldoveanu a fost la un pas să reia mingea în poartă din foarfecă. El a lovit doar bara. 

Min. 14: Ocazie Suceava! Straton scoate, mai mult din reflex, o lovitură de cap. 

Min. 14: Ocazie Dinamo! Tânărul goalkeeper din poarta lui Foresta scoate şutul lui Dan Nistor. 

Min. 9: GOOOL Dinamo! Ricardo Grigore a deschis scorul printr-o execuţie de senzaţie. 

A început meciul. 


Foresta Suceava este una dintre cele două formaţii calificate în faza optimilor de finală ale Cupei României din eşalonul trei al fotbalului românesc (cea de-a doua este Sănătatea Cluj). Echipa antrenată de reputatul tehnician român, Petre Grigoraş, se află pe locul 4 în Liga a 3-a, Seria A, cu 20 de puncte după 10 etape, în spatele celor de la Aerostar Bacău - 30 puncte, ACSM Ceahlăul Piatra Neamţ - 24 de puncte şi CSM Bucovina Rădăuţi - 22 de puncte.

De partea cealaltă, Dinamo traversează o formă foarte bună. Are o singură înfrângere în ultimele opt partide de campionat şi a urcat până pe locul 8, cu 20 de puncte, unul mai puţin decât FCSB şi Poli Iaşi, şi două mai puţine decât Astra Giurgiu şi Gaz Metan Mediaş.

Îngrijorarea "câinilor" provine dintr-o altă direcţie. Unii dintre jucători au de primit salarii încă din luna august. Cei mai norocoşi au doar pe luna septembrie, iar şansele ca salariul pe luna octombrie să intre în conturi la data stabilită sunt minime. Rămâne de văzut cum se vor motiva jucătorii lui Dusan Uhrin Jr, şi dacă vor găsi forţa de a se concentra doar la fotbal.

LIVE VIDEO | Foresta Suceava - Dinamo Bucureşti, miercuri, de la ora 19.30, în optimile Cupei României

 

Cu siguranţă a rămas în memoria iubitorilor fotbalului românesc partida de pomină dintre Dinamo Bucureşti şi Foresta Fălticeni, disputată pe 11 noiembrie 2000, pe stadionul din "Ştefan cel Mare", în care moldovenii se impuneau cu 5-4, după ce tabelă arăta 0-4, în minutul 70!

De data aceasta, echipa s-a mutat 25 de kilometri mai spre nord, de la Fălticeni spre Suceava, însă materia primă, esenţa, este aceeaşi. În ultimii 20 de ani, echipa fanion a Sucevei a fost reprezentată sub diferite forme: Foresta Suceava, Foresta Fălticeni, Rapid CFR Suceava, Cetatea Suceava, Bucovina Suceava sau NC Foresta Suceava

Dinamo – Foresta 4-5 (T. Petre 12, Mihalcea 23, Tameş 43, M. Niculae 47 / Niţă 62, 90, Păcurar 73, Botan 75, 82).

Echipele de start:

Dinamo: Preda - Onuţ, Mihali, Năstase, Tinel Petre - Bolohan, Ionuţ Lupescu, Tameş, Vlăduţ Munteanu - Adrian Mihalcea, Marius Niculae.
Antrenor: Cornel Dinu

Foresta Fălticeni: Nae - Şchiopu, Ovidiu Ciobanu, Munteanu, Beldiman - Botan, Ene, Brujan, Semeghin - Păcurar, Robert Niţă.
Antrenor: Marin Barbu

Afla mai multe despre: dinamoforesta 

viewscnt
Articole similare