Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dubla lui Arnăutu salvează Petrolul! Victorie pentru promovare în Colentina

VIDEO | Dubla lui Arnăutu salvează Petrolul! Victorie pentru promovare în Colentina

Liga 2

Comentarii

Petrolul a învins-o pe Daco Getica, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a 13-a din Liga 2. Readus în lot, după ce fusese exclus de Leo Grozavu, vârful Arnăutu a reuşit dubla celor trei puncte.

Numirea lui Octavian Grigore a fost de bun augur pentru petrolişti. Petrolul a câştigat cu 2-1 în faţa celor de la Daco Getica şi a ajuns pe poziţia a 4-a în liga secundă, la un punct în spatele celor de la Academica Clinceni, aflaţi pe ultimul loc al podiumului. Arnăutu a izbutit o dublă la primul meci în tricoul lupilor după trei săptămâni. Au fost reuşitele care au decis victoria galben-albaştrilor, egalaţi la un moment dat de adversari. 

Adrian Voicu a marcat pentru Daco Getica şi a ajuns la zece goluri înscrise în acest campionat, iar în acest moment vârful trupei lui Marius Baciu este lider la acest capitol. La meci au asistat printre alţii Edi Iordănescu şi Daniel Opriţa. Petrolul caută antrenor după ce vineri a renunţat la colaborarea cu Leo Grozavu. Cea mai controversată fază a meciului s-a petrecut în repriza secundă, când scorul era încă 1-1. Gazdele au vrut să trimită mingea în afara terenului pentru că Marinescu era căzut pe gazon, dar ploieştenii nu au înţeles intenţia şi au fost aproape să marcheze. Scandalul a fost evitat însă pentru că Şaim a luftat ca un începător. 


Petrolul l-a demis pe Leo Grozavu după 12 etape în care ploieştenii au strâns doar 23 de puncte în acest sezon al Ligii 2. Remiza de acasă cu CS Mioveni a fost ultimul meci pentru antrenor la conducerea lupilor.  Până să găsească o variantă de înlocuire pentru Leo Grozavu, galben-albaştri l-au numit pe Octavian Grigore antrenor intermar. Coborât în iarbă din postul de vicepreşedite, Octavian Grigore a fost antrenorul care a început proiectul Petrolul în urmă cu doi ani, atunci când a preluat echipa în Liga 4. 

  • LIVE VIDEO | Daco Getica - Petrolul, ora 14:00, Telekom Sport 3

Ploieştenii încearcă să se apropie de locurile promovabile după deplasarea din Colentina, acolo unde o vor întâlni pe Daco Getica. Din cinci deplasări, Petrolul a obţinut două victorii, ambele la scor cu CS Baloteşti şi Energeticianul. Interesant este însă că rivala de astăzi a lupilor are doar o înfrângere în meciurile jucate pe teren propriu şi aceea în faţa liderului ligii secunde, Sportul Snagov. Daco Getica este echipa cu cel ami multe remize în campionat. Are şase în 12 runde.  

 

LIVE: Daco-Getica - Petrolul

Publicată de TelekomSport.ro pe Duminică, 21 Octombrie 2018

 

Afla mai multe despre: daco geticapetrolul 

viewscnt
Articole similare