Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Gladbach pierde la Freiburg şi aşteaptă acum confruntarea cu Bayern Munchen. Vezi aici rezumatul partidei

VIDEO Gladbach pierde la Freiburg şi aşteaptă acum confruntarea cu Bayern Munchen. Vezi aici rezumatul partidei

Fotbal

Comentarii

Freiburg a trecut cu scorul de 1-0 de Borusia Monchengladbach, într-un meci transmis in direct de Telekom Sport.

Freiburg a trecut cu scorul de 1-0 de Borusia Monchengladbach, într-un meci transmis in direct de Telekom Sport.

Petersen a marcat singurul gol al meciului, în minutul 58 al partidei care s-a disputat la Freiburg, fără spectatori. Oaspeţii au evoluat în inferioritate numerică din minutul 68, după ce Plea a primit al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu.

Gladbach a controlat în mare parte partida, cel puţin până la eliminare, dar victoria formaţiei gazdă pare pe deplin meritată.

Freiburg are acum 41 de puncte şi se află pe locul 8 în clasament. Etapa viitoare are meci la Wolfsburg. Gladbach, cu 56 de puncte, pare departe de titlu, dar speră la Cupele Europene. În runda viitoare merge însă la Bayern, într-un meci pe care îl veţi putea urmări, de asemenea, la Telekom Sport.


LIVE VIDEO | Freiburg - Monchengladbach 1-0 (Petersen 58)

Echipele de start: 

  • Freiburg: Schwolow - Kubler, Lienhart, Heintz, Gunter - Sallai, Koch, Hofler, Grifo - Holer, Waldschmidt
  • Monchengladbach: Sommer - Lainer, Ginter, Elvedi, Bensebaini - Hofmann, Neuhaus - Stindl - Herrmann, Plea, Thuram

Min 68. Oaspeţii au rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Plea

Min 58. Dintr-o lovitură liberă mingea ajunge la Nils Petersen, care se înalţă şi marchează cu o lovitură senzaţională cu capul. O lovitură incredibilă cu capul de la distanţă!

Min 11. Florian Neuhaus are prima oportunitate de gol. Mijlocaşul trimite un şut de la distanţă si îl obligă pe Alexander Schwolow să aibă o intervenţie bună.

Min 9. Alassane Plea rece în viteză pe lângă un fundaş şi încearcă să înscrie de la marginea careului, dar mingea trece mult peste.

Min 1. A început meciul


Gazdele de la Freiburg se regăsesc înaintea acestei confruntări pe locul 8 în Bundesliga, cu 38 de puncte, la patru în spatele primului loc care asigură prezenţa în Europa League, sezonul următor, ocupat momentan de Wolfsburg.

Din păcate, este una din formaţiile care nu a reuşit nicio victorie de la la reluarea campionatului, în cele patru etape - două înfrângeri şi două egaluri.

Golgeterul Gian-Luca Waldschmidt s-a refăcut şi sunt şanse foarte mari să fie titularizat. În schimb, titularul din centrul defensivei, Manuel Gulde, are o problemă musculară şi nu va juca. De asemenea, Christian Gunter şi Lukas Kubler sunt şanse mari să revină pe teren. În schimb, Janik Haberer, Florian Kath şi Yoric Ravet sunt incerţi.

  • LIVE VIDEO | Freiburg - Monchengladbach, ora 21:30, pe Telekom Sport 1

Oaspeţii de la Borussia Monchenglabach se află în luptă directă cu Borussia Dortmund, RB Leipzig şi Bayern Leverkusen pentru cele trei locuri din Liga Campionilor. Al patrulea aferent Germaniei pare acontat deja de Bayern Munchen, lider incontestabil în Bundesliga. În cele patru etape de la revenire, Gladbach a obţinut două victorii, un egal şi o înfrângere.

Vor lipsi la meciul cu Freiburg: Denis Zakaria, Fabian Johnson, Tobial Strobl. De asemenea, în dubii sunt prezenţele jucătorilor Breel Embolo şi Raffael. În schimb, s-a întors după suspendare Tony Jantschke.

Statistici evidenţiate, speciale pentru pariori: 

  • Freiburg a câştigat 8 din ultimele 9 meciuri disputate acasă, împotriva Borussiei Monchengladbach, în toate competiţiile.
  • În 5 din ultimele 6 meciuri ale Freiburgului în toate competiţiile, s-au înscris sub 2,5 goluri.
  • Borussia Monchengladbach este neînvinsă în ultimele cinci partide din deplasare, în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare