Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gaz Metan - Concordia 2-1. Victorie în prelungiri pentru medieşeni, după o super execuţie a lui Carlos Fortes

Gaz Metan - Concordia 2-1. Victorie în prelungiri pentru medieşeni, după o super execuţie a lui Carlos Fortes

Superliga

Comentarii

Gaz Metan a câştigat în direct la Telekom Sport partida de debut din acest sezon cu Concordia Chiajna. Debutantul Carlos Fortes a reuşit să marcheze golul victoriei în prelungiri, cu una dintre cele mai frumoase execuţii ale rundei.

Mihai Teja a debutat cu dreptul la Gaz Metan Mediaş, echipa sa câştigând pe final, partida contra Concordiei Chiajna. A fost un meci presărat de evenimente, disputat pe o ploaie torenţială pe toată durata primei reprize şi întrerupt la pauză pentru 40 de minute din cauza problemelor la nocturna stadionului.

Gazdele au controlat partida şi şi-au creat mai multe ocazii de gol pe parcursul celor 90 de minute. Excelentul Chamed a deschis scorul pentru Gaz Metan după e centrare perfectă a lui Creţu. Era minutul 27 şi medieşenii îşi concretizau superioritatea din teren şi pe tabela de marcaj.

Cu 5 minute înainte de finalul primei reprize, oaspeţii au reuşit însă egalarea prin Guessan, aflat la prima sa reuşită în Liga 1. După o pauză prelungită din cauza problemelor la nocturna stadionului, medieşenii au marcat în partea a doua golul victoriei, târziu, în prelungiri.

Carlos Fortes a reuşit unul dintre golurile cele mai frumoase ale primei runde, execuţia sa în stil Del Piero, lăsându-l fără replică pe portarul Concordiei, Caparco.

LIVE VIDEO | Gaz Metan - Concordia 2-1 (Chamed 27, Fortes 90+2 / Guessan 39)

Echipele de start

  • Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Creţu, Diallo, M. Constantin, Buşu - I. Cristea, Caiado - Chamed, Fofana, D. Olaru - Buziuc
  • Rezerve: D. Cristea, D. Pop, R. Romeo, M. Stancu, P. Costea, Trif, Dos Santos
     
  • Concordia Chiajna: Caparco - G. Matei, Albu, Ov. Marc, Fota - Gorobsov, Prepelita - Nivaldo, M. Cristescu, Grădinaru - Guessan
  • Rezerve: Costache, Bucşă, Ivanovic, Bărboianu, Batin, Deaconu, Leca

Partida s-a încheiat! Gaz Metan câştigă în prelungiri!

Min 90+2:  GOOOOOL SENZAŢIONAL GAZ METAN!!! Carlos Fuertes marchează cu o execuţie a la Del Piero

Min 85: Ocazie pentru gazde! Carlos Fortes şutează de la 20 de metri peste poarta lui Caparco

Min 83: Ultima schimbare la gazde: Chamed, probabil cel mai bun jucător al gazdelor astăzi este înlocuit cu Paul Costea

Min 73: Schimbare la Concordia: intră Dan Bucşa şi iese Nicolas Gorobsov

Min 67: Prima schimbare la Concordia: Petre Ivanovici intră în locul lui Nivaldo

Min 66: Şansă de gol pentru Diallo: centrarea lui Chamed ajunge nesperat la picioarele fundaşului medieşan, însă reluarea sa din poziţie destul de bună, ocoleşte poarta oaspeţilor

A început din nou să plouă torenţial la Mediaş. Din fericire, cu o jumătate de oră înainte de finalul jocului, gazonul arată în continuare excelent!

Min 62: A doua schimbare la Gaz Metan: Mihai Teja îl trimite în teren pe Carlos Fortes în locul lui Alexandru Buziuc

Min 56: Schimbare la Gaz Metan: iese Caiado şi intră Romeo 

Min 55: Ocazie pentru gazde! Chamed şutează de la distanţă, dar Alessandro Caparco este atent şi reuşeşte să respingă

Min 46: S-a dat startul reprizei secunde cu o întârziere de 25 de minute! Intre timp s-a oprit şi ploaia

Preşedintele Ioan Mărginean a intervenit în direct la Telekom Sport şi a confirmat că meciul se va relua. Oficialul gazdelor a explicat că un fulger a afectat nocturna de pe stadion. Partida se reia!

Repriza a doua întârzie. Meciul s-a întrerupt din cauza unor probleme cu nocturna

Pauză: 1-1 la Mediaş

Min 45: Lovitură liberă indirectă pentru gazde din interiorul careului! Marius Constatin mişcă mingea către David Caiado, dar execuţia portughezului rămâne fără rezultat.

Min 38: GOOOOOL Concordia! Guessan restabileşte egalitatea la Mediaş cu primul său gol în Liga 1

Min 33: Ocazie uriaşă Concordia! Fază controversată la Mediaş: Gorobsov bate o lovitură liberă excelent, Pleşca reuseşte să respingă, dar oaspeţii cer gol valabil. 

Min 27: GOOOOOL Gaz Metan!! Nasser Chamed deschide scorul pentru gazde! Fotbalistul născut la Lyon a reluat cu capul în plasă centrarea lui Creţu!

Min 24: Ocazie Gaz Metan! Chamed prinde un şut bun din afara careului de 16m, însă mingea trece puţin pe lângă poarta lui Caparco

Min 20: Bară Gaz Metan! Replică imediată a gazdelor, după acţiunea frumoasă a lui Darius Olaru, dar şutul său centrare cade pe bara transversală!

Min 18: Ocazie Concordia! Marian Cristescu reia cu capul, puţin peste poartă în urma unui corner al oaspeţilor. Plouă în continuare torenţial la Mediaş.

Min. 1: A început partida. Plouă torenţial la Mediaş. Gazonul se prezintă însă excelent.

Urmăreşte LIVE la Telekom Sport 1 partida Gaz Metan - Concordia Chiajna

”E evident că ne dorim mai mult decât s-a întâmplat până acum, însă important e să nu avem un conflict între ce poate echipa şi ce dorim noi ca şi conducere. Dacă lucrurile vor funcţiona bine, vom atinge un obiectiv mai mare decât cel care a fost până acum”, a spus Ionuţ Badea - antrenor Concordia Chiajna.

Fost campion cu FCSB, Gabi Matei a ales să vină la Chiajna şi datorită lui Ionuţ Badea, alături de care a mai lucrat în 2010, la Pandurii.

”Sper în acest an să nu ajungem să fim în situaţia asta, să ne luptăm pentru retrogradare. Sincer, eu îmi doresc şi îmi propun obiective mareţe cu Chiajna”, a spus Gabriel Matei.

Meciul Gaz Metan - Concordia Chiajna va putea fi urmărt LIVE la Telekom Sport 1 şi în format LIVE VIDEO & TEXT pe telekomsport.ro, luni, de la ora 18:00.

Afla mai multe despre: liga 1concordia chiajnagaz metan 

viewscnt
Articole similare