Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gaz Metan - FC Voluntari 1-0. Buş a adus victoria, după ce Rîmniceanu i-a interzis golul de trei ori!

VIDEO | Gaz Metan - FC Voluntari 1-0. Buş a adus victoria, după ce Rîmniceanu i-a interzis golul de trei ori!

Superliga

Comentarii

LIVE VIDEO | Gaz Metan - FC Voluntari 1-0 (Buş 80)

Echipele de start:

  • Gaz Metan: Pleşca - R. Romeo, Larie, M. Constantin, Velisar - Fofana, N. Roşu - Olaru, N. Dumitru, Chamed - S. Buş
  • Rezerve: R. Batista - Pleaşcă, Ely Fernandes, Droppa, Diakota, P. Costea, R. Trif
  • FC Voluntari: Rîmniceanu - Strună, Balaur, Armaş, Al. Vlad - Căpăţînă, Gorobsov, Laidouni - I. Gheorghe, C. Ţîră, Măţan
  • Rezerve: Mitrev - Lopez, Kocic, C. Costin, Signorelli, Ebralidze, Papazoglou

Min. 90+5: Final de meci!


Min. 80: GOOOOOOOOOOL GAZ METAN! Buş îl învinge, în sfârşit, pe Rîmniceanu. O nouă centrare a lui Velisar, din stânga, îl găseşte excelent pe Buş, care preia şi îl dribleză pe Rîmniceanu şi deschide scorul!


Min. 70: Velisar centrează perfect în careu, Buş preia cu pulpa, profită de o deviere a apărării Voluntariului şi încearcă să reia din cădere în poarta lui Rîmniceanu, dar goalkeeperul ilfovenilor îi interzice din nou golul atacantlui lui Edi Iordănescu.


Min. 65: Buş, din nou aproape de gol. Atacantul pune excelent capul la o centrare venită din dreapta, de la Roberto Romeo, dar Rîmniceanu e din nou la post şi respinge.


Min. 61: Buş trage puternic din marginea careului, pe jos, Rîmniceanu se întinde excelent şi respinge.


Min. 58: Măţan, ocazie uriaşă, după ce a driblat doi adversari şi portarul, în interiorul careului, dar şutul său a lovit bara.


Min. 50: Ţîră trage din prima, fără preluare, dar mingea trece mult peste poarta lui Pleşca.


Min. 46: A început repriza a doua!


Min. 45+2: Final de primă repriză.


Min. 42: În urma unei combinaţii în marginea suprafeţei de pedeapsă, Olaru preia dintr-o atingere, intră în careu, cade, iar arbitrul fluieră. Asistentul se îndrepta se linia porţii, semn că ar fi penalty, dar centralul Cătălin Buşi îi acordă cartonaş galben pentru simulare viitorului fotbalist de la FCSB.


Min. 26: Ion Gheorghe a luat o acţiune pe cont propriu în banda dreaptă, a centrat în careu pentru Căpăţînă, care a reluat din primă, dar Pleşca a avut un reflex spectaculos şi a respins.


Min. 18: Naser Chamed trage direct din lovitură liberă, pe poartă, dar Rîmniceanu e la post şi reţine.


Min. 6: Cătălin Ţîră profită de o deviere nefericită a apărării Gazului, scapă singur cu Pleşca, trage, dar goalkepeerului Mediaşului intervine foarte bine şi ţine scorul neschimbat.


Min. 4: GOL ANULAT GAZ METAN! Cardoso a marcat, după o lovitură liberă laterală, dar golul său a fost anulat pentru ofsaid.


Min. 1: A început meciul!


17:26 Avem echipele de start.


Dacă FC Voluntari nu este deloc obişnuită cu victoria, singura venind împotriva unei echipe experimentale a FCSB-ului, Gaz Metan Mediaş este fără victorie de trei etape, atunci când a învins-o pe Sepsi, scor 1-0. 

În etapa precedentă, Gaz Metan a cedat în faţa celor de la Astra Giurgiu. Chiar dacă partida a fost una cu ocazii multe şi un fotbal de calitate prestat de elevii lui Edward Iordănescu, cuplul Budescu & Alibec a fost letal. În schimb, FC Voluntari nu a jucat sâmbătă, atunci când era programat meciul cu FCSB. Aversele puternice din zona Bucureşti - Ilfov au făcut ca meciul să fie amânat pentru o dată ulterioară. 

Voluntari este "cenuşăreasa" campionatului cu doar opt puncte. Gaz Metan este în continuare pe locurile de play-off, cu 27 de puncte, la egalitate cu FCSB, care are însă un meci mai puţin. În tur, Mediaş s-a impus cu 3-0 la Voluntari. 

Afla mai multe despre: gaz metanfc voluntariliga 1 

viewscnt
Articole similare