Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mutu a picat pe loc de baraj! Voluntari pierde meciul decisiv cu Gaz Metan. Nebunie la Mediaş. Balauru e eliminat, după o fază incredibilă

VIDEO | Mutu a picat pe loc de baraj! Voluntari pierde meciul decisiv cu Gaz Metan. Nebunie la Mediaş. Balauru e eliminat, după o fază incredibilă

Superliga

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a câştigat cu 1-0 meciul cu FC Voluntari, iar trupa lui Adrian Mutu a picat pe loc de baraj. Unicul gol al partidei a fost reuşit de Olaru, după o oră de joc, dar cel mai nebun moment a venit în minutul 80.

Finalul de la Mediaş a fost unul extrem de interesant, după ce Balauru şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică, în minutul 80. Portarul oaspeţilor a ieşit greşit la un contraatac al Gazului şi l-a faultat pe Rondon, care scăpase singur cu poarta goală.

A văzut roşu direct, iar în ultimele minute Voluntari l-a avut în poartă pe fundaşul Achim.

Chiar dacă au fost cu un om în plus mai bine de zece minute, gazdele nu au reuşit să mai marcheze. S-a terminat 1-0 pentru Gaz Metan, care urcă pe locul cinci şi o trimite pe Voluntari pe locul de baraj. Diferenţa dintre cele două formaţii este de un singur punct.

VIDEO | GAZ METAN - VOLUNTARI 1-0
A marcat: Olaru '60

ECHIPELE DE START:

GAZ METAN: Pleşca - Popovici, Sîrghi, Marius Constantin, Buşu - Cristea - Caiado, Olaru, Chamed, Fernandes - Rondon

VOLUNTARI: Balauru - Pleaşcă, Achim, Horj, Bucurică - Răuţă, Novac - Deac, Cernat, Pîrcălabu - Bălan

Min. 90+3: Final de meci.

Min. 80: ROŞU pentru VOLUNTARI! Balauru a fost eliminat. Mutu făcuse toate schimbările, în poartă a intrat Achim

Min. 60: GOOOOOOOOOOL Olaru deschide scorul pentru Gaz Metan Mediaş

Min. 46: A început partea a doua.

Min. 45: Pauză la Mediaş.

Min. 44: O nouă şansă de gol pentru Mediaş! Cristea putea deschide scorul, dar ratează dintr-o poziţie excelentă.

Min. 37: Şutul lui Chamed nu-i pune nicio problemă lui Balauru.

Min. 25: OCAZIE MARE PENTRU GAZ METAN! Olaru şutează din unghi, dar Balauru e atent şi respinge excelent.

Min. 15: Un prim sfert de oră liniştit la Mediaş. Nicio ocazie importantă până acum

Min. 1: A început meciul


Gaz Metan Mediaş şi FC Voluntari închid etapa cu numărul 10 din play-out-ul Ligii I. Joi, de la ora 20:45, cele două echipe se vor întâlni pentru a patra oară în acest sezon. Până acum, Gaz Metan Mediaş şi FC Voluntari şi-au împărţit golurile şi victoriile. A fost, pentru început, un succes al ilfovenilor, 2-1, a urmat o remiză, 1-1, iar, în ultimul meci disputat, Gaz Metan Mediaş s-a impus cu acelaşi scor, 2-1.

LIVE VIDEO Gaz Metan - Voluntari

În ultimele cinci meciuri disputate, Gaz Metan a obţinut două victorii şi a pierdut alte două meciuri. Ultima partidă pe care a jucat-o s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, cu Concordia Chiajna. În această serie, medieşenii au jucat şi un meci în semifinalele Cupei României. După 0-1 în deplasarea de la AFC Hermannstadt, Gaz Metan n-a reuşit prea multe în returul de acasă, a pierdut, 2-3, astfel că divizionara secundă a mers în marea finală, unde va da peste Universitatea Craiova. Ultimul meci câştigat de Gaz Metan Mediaş a avut loc în data de 29 aprilie. Echipa pregătită de Cristi Pustai s-a impus atunci în faţa celor de la FC Botoşani, scor 2-1.

LIVE STREAM Gaz Metan - Voluntari

Ultimul meci câştigat de Gaz Metan Mediaş a avut loc în data de 29 aprilie. Echipa pregătită de Cristi Pustai s-a impus atunci în faţa celor de la FC Botoşani, scor 2-1.
În schimb, FC Voluntari continuă evoluţiile oscilante din acest sezon. Spre exemplu, în ultimele cinci partide, echipa pregătită de Adrian Mutu s-a impus de două ori şi a cedat alte trei meciuri. Cele două meciuri câştigate au fost cu două contracandidate în lupta pentru evitarea retrogradării, ACS Poli Timişoara şi Concordia Chiajna.

Afla mai multe despre: live videotelekomsportfc voluntarigaz metanliga 1 

viewscnt
Articole similare