Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO Gaz Metan Mediaş - CFR Cluj 0-0. Ambele echipe au cerut penalty. Campioana rămâne pe primul loc

VIDEO Gaz Metan Mediaş - CFR Cluj 0-0. Ambele echipe au cerut penalty. Campioana rămâne pe primul loc

Liga 1

Comentarii

Gaz Metan şi CFR Cluj au remizat, scor 0-0, la Mediaş, în urma unui meci în care Răzvan Pleşca a avut câteva intervenţii salvatoare. Campioana rămâne pe primul loc în Liga 1, cu 48 de puncte, în timp ce Gaz Metan e pe şase, cu 37 de puncte, dar poate fi devansată de FC Botoşani.

Ţucudean, revenit la un joc oficial după o pauză lungă cauzată de problemele la inimă, a jucat pe final, din minutul 81.

  • Gaz Metan Mediaş: Pleşca – De Moura, Larie, Constantin, Velisar – Droppa, Popa, Fofana (Diakota ’88) – Hora (Cardoso ’72), S. Buş, Ciocan (Chamed ’11). Antrenor: Edward Iordănescu
  • CFR Cluj: Sandomierski – Burcă, Vinicius, Boli, Camora – Itu (Rondon ’31), Bordeianu, Djokovic – Deac, Omrani (Ţucudean ’81), Costache (Petrila ’67). Antrenor: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: De Moura ’70, Constantin ‘84 / Vinicius ‘86

Arbitri: Andrei Chivulete - Valentin Avram, Andrei Constantinescu - Andrei Antonie

Observatori: Cristian Nica, Adrian Ionescu

  • VIDEO Gaz Metan Mediaş - CFR Cluj 0-0

Minutul 90+4 Final!

Minutul 89 Petrila reia cu capul pe lângă poarta lui Pleşca.

Minutul 76 Petrila trimite puţin peste poartă, dar e semnalizat în offside. 

Minutul 61 Bordeianu trage pe lângă poartă din marginea careului.

Minutul 46 A început repriza secundă. 

Minutul 45+2 Finalul primei reprize. 

Minutul 44 Pleşca respinge în corner lovitura de cap a lui Omrani, care se ducea în vinclu. 

Minutul 30 Mingea îl loveşte pe Burcă în mână în interiorul careului. Totuşi, Gaz Metan nu putea primi penalty la această fază, întrucât fundaşul advers avea mâna lipită de corp. 

Minutul 27 Chamed ameninţă poarta adversă din nou. Atacantul a tras puternic de la 25 de metri, dar Arlauskis a repsins. 

Minutul 22 CFR Cluj a cerut penalty, după ce Marius Constantin l-a doborât pe Valentin Costache în careu. După ce faza a continuat, clujenii au cerut lovitură de pedeapsă şi la Omrani, care a fost doborât în careu de Pleşca. 

Minutul 10 Chamed trage puternic din lovitură liberă, iar mingea trece pe lângă poartă.

Minutul 8 Camora a tras puternic pe jos la bara a doua, dar mingea a trecut pe lângă poartă. 

Minutul 1 A început partida de la Mediaş.


Echipele de start:

  • Gaz Metan: Pleşca - De Moura, Larie, M. Constantin, Velisar - Droppa, R. Popa, Fofana - I. Hora, S. Buş, Sergiu Ciocan
  • Rezerve: Batista, Ely Fernandes, Chamed, N. Roşu, Drăghici, D. Cardoso, Diakota
  • CFR Cluj: Sandomierski - Burcă, Vinicius, Boli, Camora - Itu, Bordeianu, Djokovic - Deac, Omrani, Costache
  • Rezerve: I. Rus, Cestor, Hoban, Păun, Petrila, Rondon, Ţucudean

CFR Cluj a pierdut patru meciuri disputate în deplasare în acest sezon, ultimul la Botoşani, scor 1-2.  Gaz Metan are o singură înfrângere pe teren propriu, fiind una dintre cele mai bune echipe pe propria arenă.

” Sunt ceva jucători indisponibili, dar avem un lot puternic şi sper să nu simţim lipsa la niciun jucător. Noi sperăm să fie tot la fel, ori o victorie, ori un negal, ori o victorie. E clar că vrem o victorie în primul rând, dar ştiţi cum gândesc eu, important e în orice meci să nu pierzi. Pentru că dacă pierzi, pierzi moralul.  Dar CFR Cluj trebuie să meargă la victorie şi în acelaşi timp cred că şi cei de la Mediaş au neapărat de victorie la meciul ăsta. Nu ştiu dacă egalul le va fi suficient, în continuare, cu toate că următoarele meciuri sunt mai accesibile pentru ei. Cel mai greu program în ultimele trei meicuiri din România e clar că îl are CFR. Jucăm cu Viitorul acasă, jucăm la Craiova şi la Mediaş. Deci cele mai grele meciuri le aveam noi şi trebvuie să fim foaret serioşi şi atenţi la aceste meciuri” a declarat Dan Petrescu înaint de meci.

  • LIVE VIDEO Gaz Metan Mediaş - CFR Cluj, sâmbătă de la ora 20:00 la Telekom Sport 1

”Suntem în faţa unui moment extrem de dificil din punctul meu de vedere dar l-aş vedea cel puţin la fel de frumos. Avem nevoie neapărat de puncte. Fără puncte, lucrurile vor lua o direcţie şi mai nefavorabilă nouă. E un moment care poate să fie istoric, e un moment pe care cu toţii l-am aşteptat, pentru care toţi am muncit. Trebuie să mergem şi să ne luptăm pentru soarta noastră, pentru puncte, suntem foarte conştienţi că vom avea în faţă un adversar extrem de valoros, un adversar cu multă calitate individuală şi multă experienţă. Suntem conştienţi că întâlnim cel mai dificil adversar al competiţiei, suntem la fel de conştienţi că avem nevoie de puncte.  Mi-aş dori să nu fim noi cei mai ghinionişti pentru că uitaţi-vă pe istoricul fieărui an, 37-38 de puncte au fost suficiente ca să se intre în play off. În momentul de faţă avem 36 şi eu vă garantez că echipa va mai produce puncte” a mărturisit şi omologul său, Edward Iordănescu.

În tur, CFR s-a impus cu scorul de 3-0, iar la ultima deplasare la Mediaş, cluenii au câştigat cu 1-0 în Cupa României. În campionat, în august 2018, la ultimul meci direct disputate de cele două formaţii la Mediaş, s-a înregistrat un rezultat de egalitate, scor 0-0.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe