Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gaz Metan Mediaş - Viitorul 1-0. Încă o înfrângere pentru Viitorul lui Hagi. Execuţia superbă a lui Chamed a asigurat victoria

VIDEO | Gaz Metan Mediaş - Viitorul 1-0. Încă o înfrângere pentru Viitorul lui Hagi. Execuţia superbă a lui Chamed a asigurat victoria

Fotbal

Comentarii

Într-o partidă din ultima etapă din 2019, Gaz Metan Mediaş a învins Viitorul, scorul 1-0. A marcat Chamed din lovitură liberă.

Moş Crăciun a venit cu trei puncte pentru Gaz Metan în confruntarea cu Viitorul. Cardoso a ratat prima mare ocazie de gol a partidei, singur cu portarul. Apoi, mingea trimisă de Chamed a trecut milimetric pe lângă poarta lui Căbuz. Replica echipei lui Hagi a venit spre finalul reprizei, când Rivaldinho s-a descurcat excelent în careu, dar nu l-a putut învinge pe Pleşca. Chamed a adus victoria Gazului, cu o execuţie senzaţională din lovitură liberă. Gaz Metan s-a impus cu 1 la 0 şi a trecut peste Viitorul în clasament.


VIDEO | Gaz Metan Mediaş - FC Viitorul 1-0

ECHIPELE DE START

Gaz Metan: Pleşca - Pleaşcă, M. Constantin, Larie, Velisar - Fofana, Roşu - Olaru, Chamed, Cardoso - S. Buş 

Rezerve: Ricardo Batista, Trif, Popa, Romeo, Droppa, Ely Fernandes, Drăghici


Antrenor: Edward Iordănescu 

Viitorul: Căbuz - Boboc, Ţîru, Ghiţă, de Nooijer - Achim, Mladen, Houri - Rivaldinho, Ganea
Rezerve: Buzbuchi, Dulca, Zoua, Munteanu, Iacob, Filip, Ciobanu 
Antrenor: Gheorghe Hagi

Min. 90: Partida va fi prelungită cu cel puţin patru minute. 

Min. 58: GOOOOL Gaz Metan! Chamed deschide scorul din lovitură liberă. Execuţie excelentă a fotbalistului din Insulele Comore. 

Min. 37: Ocazie Gaz Metan! Chamed trece pe lângă deschiderea scorului. Lovitura de cap a fotbalistului a trecut puţin pe lângă poartă. 

Min. 24: Ocazie Gaz Metan! Cardoso reatează cea mai mare ocazie a meciului, de până acum. Căbuz a intervenit providenţial. 

A început meciul. 


Gaz Metan Mediaş este pe locul 6 în Liga 1, cu 33 de puncte, şi are nevoie de cel puţin un punct pentru a încheia etapa viitoare tot pe loc de play-off. Formaţia antrenată de Edi Iordănescu vine după un succes pe terenul celor de la Poli Iaşi, scor 2-1, însă n-a mai învins-o pe Viitorul, acasă, din anul 2016. Edi Iordănescu consideră că formaţia de la malul mării este favorită în acest duel.

"Suntem în faţa ultimului joc din an, unul care se anunţă extrem de dificil pentru noi şi în acelaşi timp la fel de important pentru că sunt 3 puncte extrem de importante puse în joc. Nu cred că spun vorbe mari când spun că Viitorul este în momentul de faţă favorită. Inclusiv la casele de pariuri sunt văzuţi ca favoriţi, aşa că nu pot eu să mă pun contra vântului. Şi chiar eu tind să cred acest lucru. A fost un an extrem de greu care ne-a uzat destul de mult. Noi avem de departe programul cel mai greu, avem meciuri cu echipe de play off", a declarat Edi Iordănescu, la conferinţa de presă premergătoare acestui duel.
 
  • LIVE VIDEO | Gaz Metan Mediaş - FC Viitorul Constanţa, vineri, ora 20.30, pe Telekom Sport 1

FC Viitorul Constanţa este pe locul 5 în Liga 1, cu 35 de puncte, la şase în spatele liderului CFR Cluj. Constănţenii vin după înfrângerea de pe teren propriu în faţa celor de la FCSB, scor 0-2. Fotbaliştii lui Gică Hagi au doar două succese în deplasare, în acest sezon, ultima dintre ele obţinută chiar în ultima încercare, în urmă cu două runde, la Voluntari, scor 2-1.

"Dorinţa noastră e să terminăm cum trebuie, cu un rezultat pozitiv. Să mergem la Mediaş să facme un meci foarte bun şi să venim acasă cu cele trei puncte. Gaz Metan o echipă tehnică puternică, ştie să jaoce fotbal şi e foarte puternică acasă. Noi o să încercăm să ne depăşim ultimele prestaţii pentru că în ultimele meciuri nu am fost la înălţime", a spus Hagi, înaintea ultimului meci oficial al anului 2019.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare