Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "U" Craiova este noul lider din Liga 1, după victoria de la Mediaş. Mihăilă şi Cicâldău, providenţiali la finalizare

VIDEO | "U" Craiova este noul lider din Liga 1, după victoria de la Mediaş. Mihăilă şi Cicâldău, providenţiali la finalizare

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova s-a impus pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş, vineri seară, scor 2-1, într-o partidă din etapa a 6-a din play-off. În urma acestui succes, Craiova a urcat pe prima poziţie a Ligii 1, cel puţin până sâmbătă, când joacă CFR Cluj.

VIDEO | Gaz Metan - U Craiova 1-2 (Romeo 22/  Mihăilă 39, Cicâldău 54)


Final de meci!

Min. 90+4: Oltenii mai irosesc o şansă imensă de a închide meciul. Din nou, Pleşca la post.

Min. 90: Valentin Mihăilă iroseşte o ocazie imensă pentru Craiova. A tras lamentabil din postură excelentă.

Min. 86: Ocazie imensă pentru Gaz Metan! Nielsen era să dea lovitura pentru gazde. Mirko Pigliacelli a respins extraordinar, cu piciorul.

Min. 70. Sergiu Buş de la Gaz Metan este eliminat pentru că i-ar fi adus injurii arbitrului. De asemenea, Marius Constantin, aflat pe bancă, a fost şi el trimis la cabine.

Min. 65: Barăăă, Gaz Metan! Şutul lui Chamed a zguduit bara traversală a lui Pigliacelli.

Min. 53: GOOOOLLL CRAIOVA! Mingea sare din Velisar, ajunge la Cicâldău, care îndeplineşte o simplă formalitate.

Min. 51: Craiova începe tare repriza secundă! Şutul lui Koljc este respins in extremis de Pleşca, în corner.

Min. 45+5: Ocazie imensă pentru Craiova! Mihăilă, aproape de o nouă reuşită.

Min. 39: GOOOLLL Craiova! Mihăilă dejoacă pasul la offside al defensivei medieşene şi l-a învins pe Pleşca cu un şut la colţul lung, fără preluare.

Min. 33: Din nou, ocazie Gaz Metan! Reflex excelent al lui Pigliacelli, în faţa lui Moura.

Min. 29: Ocazie imensă pentru Gaz Metan! Buş se distrează cu apărarea oltenilor, însă şutul său a trecut pe lângă poartă.

Min. 22: GOOOLLL Gaz Metan!!! Romeo Romeo îl învinge pe Pigliacelli cu un şut la colţul lung!

Min. 2: Ocazie imensă de gol, în debutul meciului. Ciocan nu a reuşit să-l învingă pe Pigliacelli, cu un şut din voleu din cinci metri.


Echipele de start: 

Gaz Metan: Pleşca - Butean, Constantin, Larie, Moura - Droppa, Chamed - Romeo, Ciocan, Velisar - Buş. 
Rezerve: Popa, Avram, Nicula, Trif, Dogaru, Nielsen, R.Popa.
Antrenor: Dusan Uhrin Jr.

U Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu, Acka, Cosic, Bancu  - Mateiu, Nistor, Cicâldău - Ivan, Koljic, Mihăilă.
Rezerve: Popescu, Vătăjelu, Ivanov, Qaka, Gustavo, Niţu, Bărbuţ, Baiaram.
Antrenor: Cristiano Bergodi.

UPDATE 19:55 - Mihai Bălaşa s-a accidentat, iar în locul său a fost trimis în teren Cosic.


Gaz Metan Mediaş şi-a schimbat antrenorul, dar nu şi norocul. Medieşenii nu au reuşit nici cu Dusan Uhrin Jr. pe bancă să câştige un meci şi sunt fără victorie în play-off, ocupând ultimul loc, cu 25 de puncte. 

În schimb, Craiova este în "al nouălea cer" după victoria cu CFR Cluj, 3-2, chiar în Gruia, etapa trecută. Oltenii au ajuns la doar un punct în spatele campioanei şi totul ţine de ei acum: Dacă U Craiova va câştiga toate meciurile până la finalul sezonului va câştiga titlul de campioană. 

În meciul tur din play-off, Craiova a învins-o cu 2-1 pe Gaz Metan.

LIVE VIDEO | Gaz Metan - U Craiova, vineri, de la 20:00, la Telekom Sport şi telekomsport.ro. Ovidiu Haţegan va arbitra meciul 

Arbitrul Ovidiu Haţegan va conduce la centru partida Gaz Metan Mediaş – Universitatea Craiova, care se va disputa vineri, de la ora 20.00, în etapa a şasea a play-off-ului Ligii I.

 Haţegan va fi ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Eugen Gheorghe. Arbitru de rezervă va fi Florin Andrei, iar observator de arbitri Sorin Boca.

Cristiano Bergodi şi-a atenţionat jucătorii de la U Craiova: "Când eşti cu nasul pe sus, fotbalul te pedepseşte"

"E un meci dificil, mai ales din punct de vedere mental, pentru că noi venim după un meci cu CFR, ne-a dat încredere, dar e normal că acum e un examen de maturitate la Mediaş. Pe jucătorii mei îi consider inteligenţi, profesionişti şi stiu că vom avea numai de pierdut dacă vom intra relaxaţi. Când eşti cu nasul pe sus, fotbalul te pedepseşte. Băieţii ştiu, au capacitatea de a conştientiza că e un meci precum cel cu CFR Cluj. Presiune e mereu. Suntem pregătiţi, dar tot CFR e înaintea noastră, nu văd de ce să fim favoriţi. Noi trebuie să facem bine cu acest meci cu Gaz. Bătăliile mediatice nu ne interesează.

Nu ne va fi uşor, dar până acum ne-am comportat bine, echipa a crescut nivelul şi cred că putem face un final frumos. Suntem pregătiţi, dar tot CFR Cluj e înaintea noastră, încercăm să câştigăm cele trei puncte în fiecare meci. Din punct de vedere mental jucătorii au încredere şi au speranţa că se poate face bine. Pregătim meciul la fel ca cel cu CFR Cluj. Eu sper să fie un fotbal curat până la final şi sperăm că aşa se va întâmpla. Trebuie să jucăm bine pe teren şi altceva nu trebuie să ne intereseze, pentru că pierdem energie", a declarat antrenorul italian. 

Afla mai multe despre: u craiovagaz metanliga 1 

viewscnt
Articole similare