Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dezastru pentru Andrei Radu în faţa fostei echipei: Genoa - Inter 0-4. Mauro Icardi, printre marcatori

VIDEO | Dezastru pentru Andrei Radu în faţa fostei echipei: Genoa - Inter 0-4. Mauro Icardi, printre marcatori

Serie A

Comentarii

Internazionale Milano a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 4-0, formaţia Genoa, la care portarul Andrei Radu a fost integralist, în etapa a 30-a din campionatul Italiei.

Roberto Gagliardini (15, 81), Mauro Icardi (40), din penalty, şi Ivan Perisic (54) au marcat golurile celor de la Inter. Pentru Icardi, acesta a fost primul meci jucat după aproape două luni în tricoul lui Inter.

În urma acestui succes, Inter acumulează 56 de puncte şi se menţine pe locul al treilea, la şapte puncte de locul secund, ocupat de Napoli, şi la 25 de liderul Juventus. Genoa se află pe poziţia a 12-a, cu 33 de puncte.


Genoa - Inter 0-4 (Gagliardini 15, 81, Icardi 40-pen, Perisic 54)

Echipele de start:

  • Genoa: Radu - Pereira, Romero, Zukanovic, Pezzella - Lerager, Radovanovic, Rolon, Sturaro - Sanabria, Kouame
  • Inter: Handanovic - D'Ambrosio, Miranda, Skriniar, Asamoah - Gagliardini, Brozovic - Politano, Nainggolan, Perisic - Icardi

Min. 81: Goool Inter! Gagliardini îl învinge din nou pe Andrei Radu şi duce scorul la 4-0.

Min. 54: Goool Inter! Ivan Perisic face 3-0.

Min. 40: Goool Inter! Mauro Icardi duce scorul la 2-0, din penalty.

 

 

Min. 39: Cartonaş roşu! Genoa rămâne în inferioritate numerică, după eliminarea lui Cristian Romero.

Min. 15: Goool Inter! Gagliardini îl învinge pe Andrei Radu.


Genoa nu a profitat de victoria uriaşă, 2-0, împotriva celor de la Juventus dinainte de pauza pentru meciurilor echipelor naţionale şi a pierdut în ultima etapă, 0-2, cu Udinese. 

Totodată, nici Inter nu a reuşit să ducă la trei numărul victoriilor consecutive şi au cedat, 0-1, cu Lazio, într-un duel care, la finalul sezonului, se poate dovedi important pentru locurile de UEFA Champions League. Totuşi, nerazzurri pot profita de "stângăcia" rivalilor de la AC Milan, care în această etapă au terminat la egalitate, 1-1, cu Udinese, şi îşi poate mări diferenţa faţă de locul patru. 

Presa din Italia îl anunţă pe Andrei Radu titular în poarta lui Genoa, în meciul în care îşi înfruntă fosta şi posibil viitoarea echipă. În schimb, la Inter, Icardi este anunţat titular după o lungă perioadă de timp în care argentinianul a fost în afara lotului. 

ECHIPELE PROBABILE 

GENOA (4-4-1-1): Radu - Pereira, Romero, Zukanovic, Pezzella - Lerager, Rolon, Radovanovic - Sanabria - Kouame

INTER (4-2-3-1): Handanovic - Cedric, Miranda, Skriniar, Dalbert - Gagliardini, Brozovic - Politano, Nainggolan, Perisic - Icardi

Afla mai multe despre: intergenoaandrei raduserie a 

viewscnt
Articole similare