Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nimic la nimic! Getafe - Real Madrid 0-0. Gazdele rămân pe loc de Ligă. ”Galacticii” continuă prestaţiile modeste

Nimic la nimic! Getafe - Real Madrid 0-0. Gazdele rămân pe loc de Ligă. ”Galacticii” continuă prestaţiile modeste
Comentarii

Getafe şi Real Madrid au terminat la egalitate, scor 0-0, partida directă din etapa a 34-a din La Liga. Benzema şi Isco au ratat cele mai mari ocazii ale oaspeţilor, în timp ce Mata a irosit o bună oportunitate pentru Getafe.

În urma acestei remize, Getafe rămâne pe poziţia a 4-a, cu 55 de puncte, la egalitate cu Sevilla, formaţie aflată pe locul cinci. Real Madrid îşi consolidează locul trei, cu 65 de puncte.

Benzema, încă din primele secunde, şi Isco, în partea a doua, au ratat ocaziile mari ale lui Real Madrid, în timp ce gazdele au irosit o şansă uriaşă de gol, prin Mata, în repriza secundă, blocat ireal, de două ori, de Navas.

Etapa viitoare, Real se deplasează pe terenul lui Rayo Vallecano, în timp ce Getafe merge la San Sebastian, pentru întâlnirea cu Sociedad.

LIVE VIDEO | Getafe - Real Madrid 0-0

Echipele de start 

Getafe: Soria - Suarez, Gonzalez, Miquel, Cabrera - Mata, Maksimovic, Arambarri, M.Olivera - Molina, Duro 

Real Madrid: Navas - Carvajal, Varane, Nacho, Reguilon - Valverde, Casemiro, Isco - Diaz, Benzema, Bale


Getafe - Real Madrid, joi, de la 22:30, la Telekom Sport 1

Zinedine Zidane i-a lăudat pe viitorii adversari, în timpul unei conferinţe de presă, după care a anunţat care este obiectivul Realului pentru sezonul viitor.

"Getafe se descurcă fenomenal, este rodul muncii de acolo şi stim că trebuie să jucăm mai bine ca până acum pentru a câştiga. Câştigarea campionatului a fost mereu un obiectiv prioritar, este adevărat că în ultimii ani nu ne-am descurcat prea bine, însa titlul este mereu prima ţinta. La acest club trebuie să te lupţi pe toate fronturile", a declarat Zinedine Zidane, într-o conferinţă de presă. 

Getafe - Real Madrid, joi, de la 22:30, la Telekom Sport 1. Zidane, aroganţă faţă de Barcelona

"Vă pot spune că în sezonul viitor vom încerca să câştigăm campionatul. La Liga se câştigă luând etapă cu etapă, este extrem de important presezonul. Vom încerca să începem bine viitorul sezon pentru că altfel lucrurile se complică.

Noi avem 33 de titluri, Barcelona câte are? (n.r. - 25) În ultimii ani s-au descurcat bine şi trebuie să îi felicităm şi să recunoaştem acest lucru, însă dacă îmi spuneţi numerele, Real are mai multe trofee câştigate şi nu spun asta pentru a mă apăra", a adăugat Zidane.

Getafe - Real Madrid. Benzema, în formă maximă

Benzema a reuşit un hat-trick în partida cu Bilbao şi a ajuns la o serie de opt goluri consecutive în tricoul campioanei Europei. Niciun jucător din istoria Realului nu izbutise până duminică o asemenea performanţă.

Francezul a marcat în ultimele cinci meciuri ale echipei antrenate de Zidane. Seria a început cu partida împotriva celor de la Huesca, atunci când Benzema a adus victoria în finalul jocului. Au urmat apoi singurul gol al madrilenilor cu Valencia şi dubla care a adus Realului ale trei puncte din disputa cu Eibar.

După încă un gol în deplasare, cu Leganes, atacantul şi-a desăvârşit opera cu tripla de pe Bernabeu în faţa bascilor. Nici măcar Ronaldo, golgheterul all-time al trupei blanco, nu şi-a putut trece în cont o astfel de performanţă. 

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare