Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gyor - CSM 28-24! Au închis poarta! Unguroaicele trec pe primul loc al grupei!

VIDEO | Gyor - CSM 28-24! Au închis poarta! Unguroaicele trec pe primul loc al grupei!galerie foto

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a pierdut meciul cu Gyor, scor 24-28. Unguroaicele s-au apărat extraordinar, mai ales portarul Kari Grimsbo, care a făcut minuni între buturi. După acest succes, Gyor o depăşeşte pe CSM în fruntea clasamentului. A fost a doua înfrângere a ”tigroaicele” în actualul sezon al Ligii Campionilor.

La pauză, Gyor conducea cu 13-11, însă în partea a doua a jocului, elevele lui Ambros Martin s-au descătuşat. Jocul Cristinei Neagu n-a mers deloc, fiind blocată excelent de apărarea adversă. Cea mai bună jucătoare a noastră a fost Bella Gullden, însă n-a fost suficient pentru ca fetele noastre să reuşească prima lor victorie în sala lui Gyor!

CSM Bucureşti este calificată în sferturile Ligii Campionilor, însă mai rămâne de stabilit poziţia de pe care merge în următoarea fază a competiţiei.

Gyor - CSM Bucureşti 28-24

CSM recuperează şi mai sunt doar 3 goluri diferenţă!

Niombla într-un moment extrem de greu pentru CSM.

Doar Gullden... 

Unguroaicele se duc la 6 goluri diferenţă. Helle Thomsen cere time out, ultimul al CSM-ului!

Gyor începe foarte bine şi marchează trei goluri fără să primească niciunul în schimb!

Pauză!

Ratări incredibile ale fetelor noastre...

Anita Gorbicz o duce pe Gyor la trei goluri în faţă...

Gyor se distanţează la două goluri diferenţă!

Din nou egalitate în Ungaria! Mehmedovic înscrie de pe extremă.

CSM egalează! Neagu, de la 7 metri!

Marchează şi Cristina Neagu. Prima ei reuşită în meci!

GOOOOL CSM BUCUREŞTI!!! Niombla marchează primul gol pentru campioana României!

Min 1. Gyor deschide scorul!

Ultimele două campioane continentale se întâlnesc din nou în acest sezon, de această dată în Ungaria. Handbalistele de la CSM sunt pregătite să înfrunte şi infernul tribunelor.

”Când joci la Gyor este mai dificil decât acasă. Acei cinci mii de fani vor fi acum de partea lor. Dar este ceva normal pentru noi, sper să facem un joc bun. Sper să ne regăsim jocul pe care l-am făcut în meciul trecut împotriva lor. Cred că ne-am descurcat bine şi în defensivă şi în atac”, a declarat Helle înaintea confruntării.

"Avem un meci greu în Ungaria, dar ne pregătim mult şi cred cu tărie că ne putem întoarce cu puncte din Ungaria. Toate meciurile au fost extrem de importante, avem o deplasare foarte grea, ne dorim cât mai multe puncte", a declarat Neagu la o conferinţă de presă.

Meciul Gyor - CSM Bucureşti e LIVE pe Telekom Sport, luni, 26 februarie, de la 20:00. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: liga campionilor handbalgyorcsm bucuresti,  

viewscnt
Articole similare