Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hermannstadt - U Craiova 0-1. Nuno Rocha aduce victoria oltenilor, care iau faţa FCSB-ului şi urcă din nou pe locul secund

VIDEO | Hermannstadt - U Craiova 0-1. Nuno Rocha aduce victoria oltenilor, care iau faţa FCSB-ului şi urcă din nou pe locul secund

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a învins, sâmbătă, în deplasare, pe stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti, cu scorul de 1-0, formaţia Dunărea Călăraşi, în etapa a 24-a a Ligii 1. În urma acestui succes, oltenii au urcat pe locul secund.

Unicul gol al întâlnirii a fost înscris de Nuno Rocha, în minutul 67. Este cel de-al doilea gol marcat de internaţionalul din Insulele Capului Verde, în acest sezon.

În prima repriză, lovitura de cap a lui Andrei Cristea le-a dat ceva emoţii sibienilor. La poarta cealaltă, Pigliacelli a tremurat la ocazia lui Lendric. Hermannstadt putea deschide scorul la ultima fază a primei reprize. Dumitriu a trimis însă puţin peste poartă.

Gazdele au fost în atac şi în partea a doua. Blănaru a fost în prim-plan. Mai întâi, a trimis pe lângă, pentru ca după doar câteva minute, bara să se opună deschiderii scorului.

Ocaziile s-au răzbunat, iar oltenii au marcat prin Nuno Rocha, la prima acţiune avută în careul gazdelor în repriza secundă. Cu această victorie, Craiova a a ajuns la 45 de puncte, cu unul mai mult decât FCSB, care are însă un meci mai puţin disputat. CFR Cluj este în continuare lider, cu 47 de puncte.

VIDEO | Hermannstadt - U Craiova 0-1 (Nuno Rocha 67)

Echipele de start:

Hermannstadt: Căbuz - Măţel (Jazvic 59), Mijuskovic, Dandea (C), I. Stoica, Tătar - P. Petrescu, Pedro Moreira (Popovici 72), Dumitriu - Lendric (Blănaru 54), Tsoumou.
Rezerve: Niga - Pamfile, Dâlbcea, Popovici, Offenbacher, Blănaru, Jazvic.
Antrenor: Vasile Miriuţă.

Craiova: Pigliacelli - Martic, Kelic, Tiago Ferreira, Bancu (C) - Mateiu, Cicâldău - Bărbuţ (Fedele 89), A. Cristea (Meza Colli 77), Mihăilă (Nuno Rocha 62) - Koljic.
Rezerve: L. Popescu - Donkor, Briceag, Fedele, Nuno Rocha, Meza Colli, Carlos Fortes.
Antrenor: Devis Mangia.


Final.

Min. 88: Pigliacelli, cât pe ce să o comită. Popovici a executat un corner din dreapta, mingea s-a dus în direcţia lui Pigliacelli, iar italianul a fost la un pas să scape mingea în poartă, încercând să boxeze.

Min. 70: Nuno Rocha, la un pas de 2-0. Atacantul din Insulele Capului Verde şutează plasat, la firul ierbii, iar Căbuz se întinde şi scoate în corner.

Min. 67: GOOOL Craiova! Nuno Rocha deschide scorul cu un şut din careul mic, după o recentrare cu capul a lui Koljic, la prima ocazie a oltenilor în această parte secundă.

Min. 59: Bară Hermannstadt! Acelaşi Blănaru trimite în bara din stânga porţii lui Pigliacelli, după o centrare din dreapta a lui Jazvic.

Min. 55: O nouă ocazie pentru Hermannstadt: Tsoumou deviază cu capul şi îl lasă pe Blănaru în poziţie de unu la unu cu Pigliacelli, însă atacantul Hermannstadt-ului a fost presat din spte de doi jucători ai Craiovei şi a reluat modest pe lângă poartă.

Min. 46: S-a reluat meciul.

Pauză pe stadionul "Nicolae Dobrin" din Piteşti.

Min. 45+2: Încă o ocazie pentru sibieni. Dumitriu ratează şansa deschiderii scorului, la chiar ultima fază a primei reprize. Mijlocaşul Hermannstadt-ului şutat puţin peste poartă, din marginea careului de 16 metri.

Min. 38: Ocazie mare pentru Hermannstadt. Tătar centrează din stânga, iar Lendric reia periculos cu capul, Pigliacelli reţinând de pe linia porţii. Gazdele au susţinut inclusiv că mingea a depăşit linia porţii, însă reluările i-au dat dreptate arbitrului Radu Petrescu, care a lăsat jocul să continue.

Min. 29: Cartonaş galben Stoica. Fundaşul Sibiului intră cu talpa direct pe glezna fotbalistului Craiovei, pe contraatac, intervenţie pentru care oltenii au solicitat eliminarea lui Stoica.

Min. 20: Andrei Cristea rămâne cel mai activ jucător de pe teren. Nouarul Craiovei preia cu spatele la poartă, în careu, apoi se întoarce şi îi aşază mingea pe cap lui Koljic, care reia în braţele portarului.

Min. 8: Ocazie Craiova. Andrei Cristea centrează periculos din stânga, iar Dandea este la un pas de a înscrie în propria poartă.

Min. 4: Ocazie Craiova. Oltenii au prima mare şansă de gol a întâlnirii, prin Andrei Cristea, care a reluat bine cu capul, de pe picioare, o centrare venită din dreapta de la Alex Cicâldău, mingea trecând puţin deasupra porţii lui Căbuz.

Min. 1: A început meciul.


Echipa lui Miriuţă a picat două locuri în clasament după ultima etapă şi este acum pe poziţia a noua în Liga I. Iar pentru Hermannstadt meciurile dificile s-au adunat în final de sezon regulat. Craiova este următorul adversar pentru ardeleni care au în continuare şanse de play-off. Oltenii vin după o victorie amre în faţa liderului CFR de care s-au apropiat la 5 puncte cu trei etape înaintea finalului primei părţi a campionatului.

Meciul se va juca la Piteşti, locaţia aleasă de sibieni pentru ultimele două meciuri de pe teren propriu din sezonul regulat. Este a treia arenă folosită de nou-promovată în această stagiune din cauza lucrărilor la stadionul Municipal din Sibiu. Precedentele au fost stadioanele din Târgu Mureş şi Cluj. În tur, partida dintre cele două s-a încheiat la egalitate, 1-1. 

Afla mai multe despre: hermannstadtcraiovapiteşti 

viewscnt
Articole similare