Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hermannstadt - Dinamo 1-1. Criza "câinilor" continuă, iar play-off-ul rămâne departe. Popescu, bară la ultima fază

VIDEO | Hermannstadt - Dinamo 1-1. Criza "câinilor" continuă, iar play-off-ul rămâne departe. Popescu, bară la ultima fază

Superliga

Comentarii

Dinamo a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 1-1, contra echipei FC Hermannstadt, în etapa a 19-a a Ligii 1. Mihai Popescu putea să aducă victoria "câinilor" la ultima fază, însă mingea trimisă de fundaşul central a lovit bara transversală.

Meciul de la Târgu Mureş s-a disputat pe un teren plin cu bălţi şi mocirlă, iar Sergiu Hanca a profitat după numai nouă minute de la startul jocului. Mingea expediată de la mare distanţă de mijlocaşul dinamovist a căzut fix în faţa lui Căbuz, care, ce-i drept, a fost poziţionat greşit, apoi a intrat în poartă. În minutul 32 s-a făcut 1-1, după o nouă gafă. De această dată, la cealaltă poartă, acolo unde Sergiu Popovici l-a lăsat pe Petrişor Petrescu să reia mingea în poartă de lângă el.

Până la pauză, doar Dâlbea s-a mai apropiat periculos de gol. Au urmat încă 15 minute fără faze notabile, după care Dinamo şi Hermannstadt au trecut rând pe rând pe lângă golul de 2-1. Mai ales gazdele, care au avut o bară în minutul 62, după o deviere nefericită a lui Atmane. Şi Dinamo a avut o bară, la ultima fază, prin Popescu.

S-a terminat 1-1, iar Dinamo nu depăşeşte criza. Echipa lui Mircea Rednic se află pe locul al 11-lea, cu 19 puncte, la trei puncte în spatele echipei din Sibiu, care este a opta, şi la opt puncte de Mediaş, echipa aflată pe locul al şaselea.

VIDEO | Hermannstadt - Dinamo 1-1 (P. Petrescu 32'/Hanca 9')

Echipele de start:

Hermannstadt: Căbuz - Company, Pîrvulescu (Pamfile 16'), Mijuskovic, Stoica, Tătar - Dumitriu, Dâlbea, Petrescu (Nkololo 75') - Blănaru (Antonov 63'), Tsoumou

Dinamo: Muţiu - Sorescu, Popescu, Grigore, Popovici - Hanca (Neicuţescu 80'), Cooper, Atmane, Salomao - Zenke (Popa 56'), Montini (Axente 85')


Min. 93: Bară Dinamo! Popescu trimite în bară la ultima fază a meciului.

Min. 83: Ocazie Dinamo. Montini şutează bine din afara careului, dar de această dată Căbuz prinde fără emoţii.

Min. 62: Bară Hermannstadt. Atmane a fost cât pe ce să trimită în proprie poartă, după o lovitură de colţ a gazdelor.

Min. 61: Ocazie mare pentru Hermannstadt. Tsomou trimite în blocaj din poziţie bună.

Min. 60: Ocazie uriaşă a lui Dinamo! Popovici a pătruns în stânga şi a scos în faţa porţii lui Popa, care a reluat din prima, mingea trecând milimetric pe lângă poarta lui Căbuz.

Min. 46: S-a reluat meciul.

Pauză la Târgu Mureş.

Min. 38: Ocazie Hermannstadt. Dâlbea, aproape de 2-1.

Min. 32: Gol Hermannstadt! Petrişor Petrescu restabileşte egalitatea din apropiere, după o greşeală incredibilă a lui Popovici, care nu l-a incomodat cu nimic pe adversarul său.

Min. 9: Gol Dinamo! Sergiu Hanca deschide scorul dintr-o lovitură liberă de la peste 30 de metri, intenţia jucătorului dinamovist fiind de a centra, însă mingea a căzut în faţa portarului Căbuz, poziţionat greşit, apoi a intrat în poartă.

Min. 2: Ocazie Hermannstadt. Fundaşul central Mijuskovic are prima şansă de gol a întâlnirii.

Min. 1: A început meciul.


Înaintea acestui meci, Ionel Dănciulescu a revenit în Ştefan cel Mare, în funcţia de team manager, la mai puţin de trei luni de când a plecat din Ştefan cel Mare. "Voi da şi eu o bere, dar mai întâi trebuie să câştigăm meciul cu Hermannstadt. Sunt un pic supărat pe ei, pentru că au condiţii de pregătire, au unul dintre cei mai buni antrenori. Văd că lumea e supărată, dă în nea Mircea, dar nu are nicio vină", a declarat Ionel Dănciulescu, la Telekom Sport.

LIVE VIDEO | Hermannstadt - Dinamo, sâmbătă, de la 17:00

În tur, Dinamo a învins-o pe FC Hermannstadt, în "Ştefan cel Mare", cu scorul de 2-1. Ivan Pesic a adus succesul "câinilor" în ultimul minut de joc, după ce Salomao deschisese scorul în startul meciului, iar Nkololo restabilise egalitatea în minutele de început ale reprizei a doua.

Meciul de sâmbătă le găseşte pe cele două echipe vecine de clasament. Dinamo ocupă locul al zecelea, cu 18 puncte, la trei puncte în spatele celor de la FC Hermannstadt, care se află pe 9.

Afla mai multe despre: dinamohermannstadtliga 1 

viewscnt
Articole similare