Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hermannstadt - Dunărea Călăraşi 1-1. Elevii lui Dan Alexa au egalat în prelungiri

Hermannstadt - Dunărea Călăraşi 1-1. Elevii lui Dan Alexa au egalat în prelungiri

Superliga

Comentarii

FC Hermannstadt a pierdut două puncte pe teren propriu, cu toate că în minutul 90, părea sigură de succes. O eroare în defensiva gazdelor a permis formaţiei lui Dan Alexa să egaleze, în chiar primul minut al prelungirilor. Partida care a opus cele doua echipe nou-promovate a fost în direct pe Telekom Sport 1 şi live text pe www.telekomsport.ro.

Duelul nou promovatelor disputat la Târgu Mureş a oferit doze limitate de fotbal, dar destulă intensitate şi suficient de mulţi nervi pe băncile tehnice ale celor doi antrenori.

FC Hermannstadt a fost echipa ceva mai agresivă în prima parte a jocului şi a condus ostilitaţile. Dunărea s-a mulţumit iniţial să se apere cât mai organizat şi să caute contraatacul, încercând să profite de viteza lui Ndiaye sau a lui Munteanu. Golul lui Blănaru a schimbat planul tactic al lui Alexa. Golgeterul gazdelor a reuşit să deschidă scorul în minutul 24, după un moment de confuzie în apărarea oaspeţilor. Dâlbea a aruncat o minge în faţa porţii şi după ce Straton a încercat să respingă prima centrare, Blănaru, atent, a reluat cu călcâiul în poarta sa.

Alexa a schimbat imediat la pauză, apelând la Kanda şi Valentin Alexandru, în locurile lui Cucu şi Vali Munteanu. A rezultat un joc ceva mai mobil al fomaţiei sale, însă FC Hermannstadt părea în continuare să controleze ostilităţile.

Doar Kanda a dat ceva emoţii gazdelor, asta cel puţin până spre final, când în ultimele 15 minute Dunărea şi-a ridicat puţin ritmul jocului.

Aşa s-a născut golul egalizator, atunci când Alin Dobrosvalevic a reluat nestingherit cu capul în poarta lui Căbuz, tot în urma unei faze fixe. Fundaşul central al Dunării era lipsit de marcaj şi a marcat aproape ca la antrenament.

S-a terminat 1-1, după un meci pe care gazdele l-au scăpat de sub control, aproape inexplicabil. 5 puncte are Dunărea Călăraşi care rămâne neînvinsă după primele trei meciuri ale sezonului. FC Hermannstadt are 4 puncte şi merge runda viitoare la Chiajna. 


LIVE VIDEO | Hermannstadt - Dunărea Călăraşi 1-1 (Blănaru 24Dobrosavlevici 90+1)

Echipele de start: 

Hermannstadt: Căbuz - A. Coman, Stoica, Dandea, Tătar - Dâlbea, Antonov - Petrescu, Chalkiadakis, Nkololo - Blănaru

Rezerve: Niga - Hergheligiu, Company, B. Rusu, Pîrvulescu, Ali, Tsoumou
 
Dunărea: Starton - Gligorov, Dobrosavlevici, B. Şandru, Mendy - Puşcaş, S. Cucu - Babei, Honciu, V. Munteanu - Ndiaye
Rezerve: Lungu - Şeroni, V. Alexandru, Monroy, Buzan, Keyta, B. Kanda

FINAL: 1-1 în duelul nou promovatelor.

Min 90+1: GOOOOOL Dunărea! Centrare în careul gazdelor, marcaj eronat al defensivei sibiene şi Dobrosavlevici, nestingerit, restabileşte egalitatea. 

Min 85: Schimbare la Hermannstadt: intră Biel Company în locul lui Tătar. Mutare post pe post a lui Pelici

Min 77: A doua schimbare la FC Hermannstadt: debut pentru Ali Vega, care intră în locul Petrişor Petrescu.

Min 75: Ocazie Dunărea! Kanda trage din lovitură liberă, dar Căbuz este atent

Min 70: Schimbare la gazde: iese Chalkiadakis şi intră Rusu. Meci bun la debut pentru fotbalistul grec, de origine braziliană

Min 69:  Schimbare la Dunărea. Lucian Buzan i-a luat locul lui Alin Babei.

Min 56: Ocazie pentru Dunărea! Kanda trimite din vole, de la aproximativ 20 de metri, peste poarta lui Căbuz.

Min 46: Dan Alexa face primele schimbări: ies Munteanu şi Cucu, intră Kanda şi V. Alexandru

Min 46: S-a reluat partida!

PAUZĂ

Min 45: Ocazie Dunărea! Honciu bate o lovitură liberă de la 20 de metri, dar Căbuz respinge!

Min 42: Bară pentru Dunărea! Lovitură liberă executată înşelător de Cucu, mingea e aproape să-l păcălească pe Căbuz, dar balonul loveşte bara

Min 38: Gazdele încearcă din nou poarta! Grecul cu origini braziliene, Chalkiadakis şutează din nou, Straton reţine în doi timpi. 9-1 este în acest moment raportul şuturilor la poartă în favoarea gazdelor.

Min 37: Ocazie pentru Hermannstadt! Nkololo primeşte în banda stângă şi caută poarta printr-un şut la colţul lung. Straton intervine din nou excelent.

Min 27: Şansă de gol pentru Hermannstadt! Halkiadakis are o nouă acţiune interesantă, driblează şi şutează în braţele lui Straton.

Min 24: GOOOOOL HERMANNSTADT! Blănaru deschide scorul printr-o execuţie spectaculoasă cu călcâiul! 

Min 21: Ocazie mare pentru Hermannstadt! Mingea centrată din dreapta, în sensul de atac al gazdelor, ajunge în careu la Petrescu, acesta nu poate relua, dar pe fază, Antonov şutează din prima, de la distanţă mică. Straton intervine şi salvează!

Min 15: Gazdele aproape de autogol! Mingea sare rău pentru Tătar, care e aproape să-şi învingă propriul portar. Doar corner pentru Dunărea

Min 10: Ocazie mare pentru Dunărea! Ndiaye pasează spre Valentin Munteanu, care din interiorul careului, lateral stânga în sensul de atac al oaspeţilor, încearcă să plaseze mingea la colţul lung, dar Căbuz intervine salvator. 

Terenul din Târgu Mureş (acolo unde Hermannstadt joacă meciurile considerate ”acasă” în debtul sezonului) nu se prezintă în cele mai bune condiţii de joc. Din relatările reporterului Telekom Sport, Eduard Zelgin, gazonul arată destul de rău şi prezintă denivelări

Min 8: Prima oportunitate pentru gazde! Grecul Chalkiadakis şutează de la marginea careului de 16 metri pe lângă poarta lui Straton.

Min 1: A început meciul!


Două meciuri, o victorie şi o înfrângere este bilanţul sibienilor înaintea partidei cu Dunărea Călăraşi. De partea cealaltă, Dunărea Călăraşi este surpriza acestui început de campionat. Are o victorie şi un egal. Nicio echipă nu stătea mai bine ca număr de puncte după două etape.

ECHIPE PROBABILE:

HERMANNSTADT: 1. Căbuz ● 91. A. Coman, 6. C. Pârvulescu, 30. Dandea, 17. Tătar ● 5. Dâlbea, 67. Antonov ● 7. P. Petrescu, 90. G. Rusu, 8. A Curtean ● 89. Blănaru
REZERVE: 12. Niga, 3. Pamfi le, 9. Tsoumou, 10. Halkiadakis, 14. Hergheligiu, 23. Nkololo, 44. L. Dumitriu

CĂLĂRAŞI: 25. Straton ● 23. Gligorov, 20. Şandru, 17. Dobrosavlevici, 44. D. Ispas ● 26. Monroy, 4. Puşcaş ● 7. Kouakou, 5. G. Simion, 11. B. Kanda ● 19. V. Alexandru
REZERVE: 1. C. Lungu, 8. Cucu, 10. V. Munteanu, 29. Ndiaye, 30. Şeroni, 89. Honciu, 99. Drăghiceanu

Afla mai multe despre: hermannstadtdunarea calarasiliga 1 

viewscnt
Articole similare