Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 2-1. Sibiul câştigă din penalty pe final de meci

LIVE VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 2-1. Sibiul câştigă din penalty pe final de meci

Hermannstadt​

Comentarii

Partida din etapa a cincea a Ligii 1, dintre Hermannstadt şi Botoşani s-a terminat cu victoria echipei gazdă, scor 2-1.

Botoşani a ratat ocazia de a urca pe locul doi în Liga I, după ce a pierdut meciul cu Hermannstadt. Moldovenii au început rău meciul de la Sibiu: Şeroni a dus-o în avantaj pe Hermannstadt cu un autogol. Dâlbea a trecut pe lângă golul de 2-0.

A fost 1-1, după ce Keyta a restabilit egalitatea. Sibienii puteau prelua din nou conducerea, dar Sîntean s-a împiedicat în careul advers.
Ongenda a fost la un pas de a marca, în primul meci de la revenirea la Botoşani.

În ultimele minute, sibienii au primit o lovitură de la 11 metri, iar Romario Pires a marcat golul victoriei pentru echipa sa. S-a terminat 2 la 1 pentru Hermannstadt, care e la al doilea succes consecutiv. Moldovenii au suferit prima înfrângere în Liga I. 

LIVE VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 2-1 (Şeroni 8 aut, Romario 87 pen / Keyta 35)

  • Hermannstadt: Cristiano - Scarlatache, Viera, Stoica, Opruţ - Pires, Dâlbea - Buzan, Sîntean, Jo Santos - F. Fortes
  • Rezerve: Pop - Vodă, D. Mayoral, Florică, Elbers
  • FC Botoşani: Hankic - Haruţ, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu - J. Rodriguez, Babunski - Patache, Aşkovski, Keyta - Dugandzic
  • Rezerve: Pap - Plămadă, Tîrcoveanu, Roman, Moescu, Fili, Ofosu, Cîmpanu

Min 87. Romario Pires transformă lovitura de la 11 metri

Min 86. Penalty pentru Hermannstadt! 

Min 56. Dublă ocazie FC Hermannstadt! Sântean putea aduce echipa sibiană în avantaj

Min 48. Ocazie pentru gazde cu Fortes în prim plan

Min 46. Start în repriza secundă

Min 35. Gol FC Botosani! Keyta marchează după o centrare excelentă

Min 25. Ocazie Hermannstadt! Dâlbea reia cu capul, dar portarul advers intervine in extremis

Min 14. Ocazie pentru Hermannstadt! Romario Pires, aproape de gol

Min 8. Gol FC Hermannstadt! A fost un autogol de fapt marcat de Şeroni

Min 1. Start de meci!


Cele mai importante faze ale meciului vor fi redate în regim live video pe site-ul www.telekomsport.ro.

LIVE VIDEO | Hermannstadt – Botoşani se vede luni, de la 18:00, în direct pe Telekom Sport 1. Moldovenii pornesc ca principali favoriţi

Botoşani porneşte ca principală favorită în faţa formaţiei sibiene Hermannstadt. Moldovenii au reuşit cel mai bun sezon din istoria echipei în stagiunea precedentă, când au terminat Liga 1 pe locul 4 şi s-au calificat în preliminariile Europa League, unde au fost eliminaţi de macedonenii de la Shkendija. În plus, în toate cele şase meciuri în care s-au întâlnit cele două formaţii, Botoşani s-a impus de cinci ori şi a făcut doar un singur egal cu trupa sibiană.

Chiar şi aşa, duelul se anunţă destul de echilibrat. În scurta istorie a confruntărilor dintre cele două echipe, botoşănenii s-au impus de trei ori ”la limită” şi de două ori la o diferenţă de două goluri. În plus, Hermannstadt nu mai este, de la venirea lui Ruben Albes, acea victimă sigură care are ca obiectiv doar evitarea retrogradării în Liga 2.

LIVE VIDEO | Hermannstadt – Botoşani se vede luni, de la 18:00, în direct pe Telekom Sport 1. Moldovenii pornesc ca principali favoriţi

Spaniolul a reuşit să schimbe faţa echipei într-o formaţie care poate emite pretenţii lejer pentru mijlocul clasamentului. S-a văzut şi în play-out-ul sezonului trecut şi se observă mai ales acum, când după patru etape în Liga 1 Hermannstadt ocupă locul 10 cu o victorie, două egaluri şi o singură înfrângere, şi aceea venită pe terenul campioanei României, CFR Cluj, scor 1-0.

Va fi un duel interesant al antrenorilor, deoarece spaniolul îşi propune ca elevii săi să practice un fotbal ofensiv (iar cifrele îi confirmă intenţia, sibienii au marcat de şase ori în patru etape, deloc rău pentru statutul Hermannstadtului), iar Marius Croitoru deja şi-a consacrat un stil bazat mult pe atac. Aşadar, chiar dacă în precedentele confruntări dintre cele două formaţii nu am avut parte de o ploaie de goluri, nu este exclus ca lucrurile să se schimbe începând de luni, de la ora 18:00, în direct pe Telekom Sport 1.

De cealaltă parte, Botoşani are un început de sezon bun, care confirmă performanţa realizată de moldoveni în stagiunea precedentă. Trupa patronată de Valeriu Iftime se clasează pe locul 4, cu două victorii consecutive în primele două etape şi alte două egaluri în următoarele runde. Botoşani a strâns până acum 8 puncte, marcând de 8 ori şi încasând 3 goluri, în începutul de sezon al campionatului intern al României.

Echipe probabile

Hermannstadt (3-4-3): Cristiano – Stoica, Viera, Scarlatache – Caiado, Dalbea, Romario, Opruţ – Sintean, Fortes, Joalisson.

Botoşani (4-3-3): Hankic – Haruţ, Chindriş, Seroni, Ţigănăşu – Babunski, Rodriguez, Cîmpanu – Ofosu, Dugandzic, Keyta.

Afla mai multe despre: hermannstadtbotosaniliga 1telekom sport 1telekom sport 

viewscnt
Articole similare