Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hermannstadt - FC Voluntari 1-1. O partidă încheiată după 45 de minute

VIDEO | Hermannstadt - FC Voluntari 1-1. O partidă încheiată după 45 de minute

Superliga

Comentarii

Formaţia AFC Hermannstadt a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, vineri, în compania echipei FC Voluntari, în etapa a VI-a a play-out-ului Ligii I.

FINAL | Hermannstadt - Voluntari 1-1 (Lendric 24' / Ricardinho 41')

Echipele de start:

  • Hermannstadt: Căbuz - Măţel, Mijuskovic, Dandea, I. Stoica, Tătar - Dumitriu, Offenbacher, Serediuc - Lendric, Tsoumou
  • Voluntari: Vâtcă - Russo, Balaur, Armaş, Gîsă - Căpăţînă, Răuţă - Ricardinho, Gadze, I. Gheorghe - Bălan

FC Voluntari a mai făcut un pas spre salvarea de la retrogradare, după ce a făcut 1-1 cu Hermannstadt. Contra sibienilor, Gadze putea să deschidă scorul după numai opt minute. Bălan i-a testat apoi vigilenţa lui Căbuz, dar tabela a rămas nemodificată. Deschiderea scorului a venit la cealaltă poartă. Vâtcă a gafat, iar croatul Lendric a avut de îndeplinit o simplă formalitate.

Voluntari s-a întors în atac, iar Răuţă l-a pus la grea încercare pe Căbuz. Insistenţa oaspeţilor a dat până la urmă rezultate. Ricardinho a marcat şi a restabilit egalitatea. Sibienii puteau pleca totuşi cu toate cele trei puncte de la Piteşti. Cu zece  minute înainte de final, Jazvici a ratat incredibil din poziţie ideală. Apoi, în prelungiri, Tsoumou s-a făcut de râs în faţa porţii, de două ori în aceeaşi fază, iar Hermannstadt - Voluntari s-a terminat 1 la 1.

FINAL

Min. 90+1 - Ocazie mare pentru Hermannstadt! Gazdele puteau da lovitura pe finalul partidei, dar Tsomou s-a driblat şi pe el, uitând să mai tragă la poartă

Min. 56 - Ocazie pentru Hermannstadt! Tătar execută bine o lovitură liberă din marginea careului de 16 metri, dar mingea trece pe lângă poarta lui Vâtcă.

► Cele două echipe, mult mai precaute în apărare după ce au revenit de la vestiare.

Min. 46 - Start în repriza secundă!

PAUZĂ

Min. 41 - GOOOOOOOOOL FC Voluntari! Ricardinho restabileşte egalitatea cu o lovitură de cap plasată perfect.

Min. 33 - Ocazie importantă pentru Voluntari! Răuţă trimite o torpilă din afara careului de 16 metri, dar Căbuz se întinde şi trimite mingea în corner.

Min. 24 - GOOOOOOOOOL Hermannstadt! Contrar cursului jocului gazdele deschid scorul după o gafă a lui Vâtcă

Min. 19 - Ocazie importantă pentru FC Voluntari! Bălan intră în careul de 16 metri, driblează un adversar şi trage în două rânduri spre poarta lui Căbuz, dar nu reuşeşte să-l invingă pe acesta.

Min. 8 - Ocazie mare pentru FC Voluntari! Tsomou scapă spre poarta lui Căbuz, dar trimite pe lângă poartă

Min. 1 - A început partida


Hermannstadt a evoluat în acest sezon la Târgu Mureş, Cluj şi Piteşti, dar întoarcerea acasă este tot mai aproape. Oficialii sibienilor speră ca echipa lor să poată evolua pe teren propriu peste trei săptămâni atunci când au programtă partida contra Concordiei Chiajna. Astfel că întâlnirea de astăzi cu FC Voluntari ar putea fi ultima care s-ar juca în afara Sibiului. Echipa lui Miriuţă este pe poziţie de baraj şi nu va urca în clasament nici în cazul unei victorii. Totuşi, dacă vor reuşi primul succes în play-out, ardelenii se vor apropia la un punct de ilfoveni şi se vor depărta la patru lungimi de ocupanta primului loc retrogradabil, Dunărea Călăraşi. 

  • LIVE VIDEO | Hermannstadt - FC Voluntari, vineri, ora 18:00, Telekom Sport 3

Echipa lui Bergodi în schimb a pierdut etapa trecută primul meci după şapte jocuri fără înfrângere şi are de luat o revanşă după ce Hermannstadt i-a învins de fiecare dată în partidele când a fost gazdă. De două ori s-a întâmplat în Cupa României, a treia oară în jocul din turul sezonului regulat. Ambele echipe aveau pe bancă alţi antrenori decât acum. La sibieni era Alexandru Pelici, iar la Voluntari, Daniel Opriţa. 

Afla mai multe despre: hermannstadtfc voluntari 

viewscnt
Articole similare