Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hermannstadt, victorie clară cu Viitorul Constanţa. Partidă slabă făcută de elevii lui Gică Hagi. Cum arată acum clasamentul

VIDEO | Hermannstadt, victorie clară cu Viitorul Constanţa. Partidă slabă făcută de elevii lui Gică Hagi. Cum arată acum clasamentul

Superliga

Comentarii

FC Hermannstadt a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa FC Viitorul, în etapa a XII-a a play-out-ului Ligii I. Sibienii se îndepărtează în urma acestui rezultat de locurile "fierbinţi" ale play-out-ului.

Clasamentul play-out-ului este următorul: FC Viitorul – 42 de puncte (12 jocuri), Academica Clinceni – 32 de puncte (12), FC Voluntari – 31 de puncte (11), Hermannstadt – 31 de puncte (10), Sepsi Sfântu Gheorghe – 28 de puncte (11), Poli Iaşi – 23 de puncte (11), Dinamo – 21 de puncte (7), Chindia Târgovişte – 20 de puncte (10).

VIDEO | Hermannstadt - Viitorul 2-0

Echipele de start:

  • Hermannstadt: Cristiano – Vodă, Viera, I. Stoica, Opruţ – Caiado, R. Pires, Rimane, Jo – Debeljuh, Yazalde
  • Rezerve: T. Almeida, Luchin, Buşu, Dâlbea, K. Dumitrescu, Buzan, Petrescu, A. Bălan
  • Viitorul: Tordai – Căpuşă, Mladen, V. Ghiţă, Dussaut – Artean, P. Iacob, Casap – Chiţu, Rivaldinho, G. Ganea
  • Rezerve: Pitu, L. Munteanu, M. Dulca, A. Ciobanu, Bodişteanu, V. Achim, Grosu, A. Georgescu, Căbuz

Min. 90+4 Final!

Min. 85: GOOOOL Hermannstadt! Debeljuh înscrie din penalty. 

Min. 76: GOOOOL Hermanstadt! Stoica deschide scorul pentru gazde printr-un şut cu exteriorul. 

Min. 1 A început meciul. 


Înaintea începerii meciurilor de miercuri din play-out-ul Ligii 1, Viitorul se afla pe primul loc, cu 42 de puncte, fără şanse să mai piardă poziţia, în timp ce Hermannstadt pare că a scăpat de retrogradare.

Sibienii sunt pe locul 10, cu 28 de puncte, dar au cu două meciuri în minus faţă de Poli Iaşi, Sepsi, FC Voluntari şi Viitorul.

Gică Hagi se teme de meciul cu Hermannstadt

Hagi a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca în cele trei meciuri de play-out pe care le mai are de jucat ca echipa sa să continue seria bună pe care o are.

“Mai avem ultimele trei meciuri în care trebuie să continuăm seria bună pe care o avem. Este o deplasare dificilă, e o echipă matură, experiementată, puternică, care e în formă. Întâlnim echipele care sunt în formă şi sperăm să facem şi noi un meci bun şi să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv acasă. Dar important e să facem un meci bun, consistent, să încercăm să ne impunem filosofia pe care o avem. Ştim că va fi greu, dar o să încercăm”, a afirmat Hagi.

El a menţionat că echipa sa a reacţionat foarte bine în play-out. “Important e că am reacţionat foarte bine în play-out pentru că nu neaşteptam, a fost o reacţie bună din partea tuturor, mental ne-am  strâns cu toţii ca şi grup, am făcut-o foarte bine şi vrem în continuare să o facem bine şi uşor, uşor să terminăm bine acest an cu toate lucrurile care sunt şi după aia să ne gândim de la anul încolo”, a mai declarat antrenorul Viitorului.

 

Afla mai multe despre: hermannstadt viitorulgica hagi 

viewscnt
Articole similare