Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | Începe bătălia pentru play-off! Claudiu Niculescu în faţa primului examen în Liga I. Conferinţa antrenorului, astăzi, ora 18:30, www.telekomsport.ro

LIVE VIDEO | Începe bătălia pentru play-off! Claudiu Niculescu în faţa primului examen în Liga I. Conferinţa antrenorului, astăzi, ora 18:30, www.telekomsport.ro

Dinamo București

Comentarii

După debutul cu dreptul în Cupa României, Claudiu Niculescu are la trei zile distanţă primul test adevărat. Dinamoviştii, aflaţi abia pe locul 10 în Liga I, o întâlnesc pe Sepsi în runda cu numărul 10 din Liga I.

Victoria cu Dacia Unirea Brăila şi calificarea în optimile Cupei au fost uitate repede de roş-albi. Dinamo trebuie să recupereze terenul pierdut în Liga I dacă nu vrea să rateze pentru al doilea an la rând calificarea în play-off. Claudiu Niculescu va avea parte de primul meci în campionat de când a devenit antrenorul câinilor.

Sepsi este adversară pentru Dinamo în etapa a 10-a. Sezonul trecut, în play-out, echipa din Sfântu Gheorghe a obţinut patru puncte din duelurile cu dinamoviştii. Acum trupa din Ştefan cel Mare vine după trei eşecuri consecutive în campionat. A fost bătută de U Craiova, Astra şi Poli Iaşi iar înfrângerile au dus la demiterea lui Florin Bratu. 

Pentru Claudiu Niculescu va fi primul meci ca antrenor în Liga I după aproape şase luni. Ultima oară era pe banca Voluntariului în aprilie într-un duel chiar împotriva lui Dinamo. 

  • LIVE VIDEO | Conferinţă Claudiu Niculescu, astăzi, ora 18:30, www.telekomsport.ro

Afla mai multe despre: claudiu niculescudinamosepsi 

viewscnt
Articole similare