Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie pentru AC Milan în Derby della Madonnina. „Diavolul” milanez şi-a învins marea rivală într-un meci în care s-a marcat de trei ori | VIDEO

Victorie pentru AC Milan în Derby della Madonnina. „Diavolul” milanez şi-a învins marea rivală într-un meci în care s-a marcat de trei ori | VIDEO

Serie A

Comentarii

AC Milan a câştigat super derby-ul cu Inter Milano. Echipa lui Stefani Pioli s-a impus cu scorul de 2-1 şi e lider în Serie A, cu maximum de puncte după primele patru etape. De cealaltă parte, fotbaliştii lui Conte sunt pe locul 6, cu şapte puncte.

Inter - AC Milan 1-2 (Lukaku 29 / Ibrahimovic 13, 16)

Echipele de start: 

  • Inter: Handanovic - D'Ambrosio, De Vrij, Kolarov - Perisic, Vidal, Brozovic, Hakimi - Barella - Martinez, Lukaku
  • AC Milan: Donnarumma - Calabria, Kjaer, Romagnoli, Theo - Bennacer, Kessie - Saelemaekers, Calhanoglu, Leao - Zlatan Ibrahimovic

Final de meci. AC Mila câştigă cu scorul de 2-1. 

Min. 74 - Lukaku intră în careu, forţează o lovitură de pedeapsă după un duel cu Donnarumma, dar, cu ajutorul sistemului VAR, arbitrul a luat decizia de a acorda offside. 

Min. 46 - A început repriza a doua!

Pauză pe Giuseppe Meazza. AC Milan conduce cu 2-1. 

Min. 29 - GOOOL!!! Romelu Lukaku reduce din handicap. Perisic i-a dat o pasă excelentă belgianului.

Min. 16 - GOOOL!!! Ibrahimovic face „dubla” după o centrare perfectă a lui Leao.

Min. 13 - GOOOL!!! Zlatan ratează penaltyul, Handanovic respinge mingea în faţă, dar suedezul reuşeşte în cele din urmă să o introducă în poartă.

Min. 11 - Milan primeşte lovitură de pedeapsă. Kolarov îl faultează în careu pe Ibrahimovic.

Min. 1 - A început meciul!


 Se pare că pentru Stefano Pioli va fi mai uşor să alinieze un unsprezece competiv în Derby della Madonnina.

Conform ultimelor informaţii din Il Giornale, Milan are doar doi jucători indisponibili din cauza COVID-19. Este vorba despre Leo Duarte şi Matteo Gabbia. Pe de altă parte, Antonio Conte nu va putea miza pe mai mulţi fotbalişti, printre care şi pe românul Ionuţ Andrei Radu. Alături de goalkeeper-ul român, vor lipsi din cauza testelor pozitive la COVID-19, Alessandro Bastoni, Roberto Gagliardini, Radja Nainggolan, Ashley Young şi Milan Skriniar.

  • LIVE VIDEO Inter - AC Milan, Derby della Madonnina, în direct la Telekom Sport 2, sâmbătă de la ora 19:00

AC Milan are 14 jucători care au plecat la loturile naţionale, în timp ce Internazionale are 16 în aceeaşi situaţie. Mai mult, jucătorii de la Milan nu au făcut deplasări atât de lungi precum sud-americanii de la Inter Milano, Lautaro Martinez, Alexis Sanchez sau Arturo Vidal. Conform Il Giornale, Stefano Pioli va avea la dispoziţie lotul complet începând de joi.

Derby della Madonnina se dispută pe 17 octombrie şi va fi episodul cu numărul 226. Asta cel puţin în meciurile oficiale, pentru că totalul întâlnirilor directe se ridică la 296. Inter a câştigat 82 dintre dueluri, iar AC Milan 112. Ucrainianul Andriy Shevchenko este cel mai bun marcator din întâlnirile directe (14 reuşite), în timp ce AC Milan a obţinut cea mai categorică victorie în Derby în mai 2011, când s-a impus cu un incredibil 6-0.

  • LIVE VIDEO Inter - AC Milan, Derby della Madonnina, în direct la Telekom Sport 2, sâmbătă de la ora 19:00

În sezonul trecut, Internazionale a câştigat ambele meciuri: 2-0 şi 4-2.

Într-un interviu acordat pentru Milan News, fostul mare internaţional brazilian al ”diavolilor”, Ricardo Kaka a avut cuvinte de laudă pentru Zlatan Ibrahimovic şi Stefano Pioli: ”Îmi place acest mix între jucătorii tineri şi cei foarte experimentaţi. Când am ajuns eu, şi eram destul de tânăr, am găsit un astfel de climat care m-a ajutat. Zlatan ridică automat nivelul oricărui fotbalist. Îi ajută mult pe cei tineri şi uneori poate lua presiunea de pe umerii lor. Stefano Pioli merită mai multă încredere şi îmi place că AC Milan are un joc frumos, plăcut ochiului, în care vezi o idee clară de joc” a mărturisit fostul câştigător al Balonului de Aur.

Urmăreşte Derby della Madonnina în direct la Telekom Sport 2, sâmbătă de la ora 19.00. Partida va fi acoperită şi pe site-ul www.telekomsport.ro cu informaţii şi imagini din timpul partidei. Meciul va fi comentat de Emil Grădinescu.

Afla mai multe despre: inter milanoac milanderby della madonnina 

viewscnt
Articole similare