Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Inter, al treilea pas greşit la rând în Serie A. Cagliari a egalat pe final. Scene tensionate pe San Siro

VIDEO | Inter, al treilea pas greşit la rând în Serie A. Cagliari a egalat pe final. Scene tensionate pe San Siro

Serie A

Comentarii

Internazionale Milano şi Cagliari au remizat, duminică, scor 1-1, într-o partidă contând pentru etapa a 21-a din Serie A, într-un meci transmis în direct Telekom Sport 1.

Lautaro Martinez a deschis scorul în minutul 29, dar Radja Nainggolan a egalat în minutul 78.

Apoi, Lautaro Martinez a fost eliminat, după ce a primit două cartonaşe galbene în prelungirile întâlnirii.

Pentru Internazionale Milano, aceasta este cea de-a treia remiză la rând în Serie A. "Nerazzurrii" rămân la trei puncte de liderul Juventus, care urmează să joace duminică seară la Napoli, în direct la Telekom Sport.

Lazio vine tare din urmă, fiind la doar trei puncte de Inter. Echipa din capitala Italiei are însă două meciuri mai puţin disputate. Cagliari este a şasea, cu 31 de puncte.

VIDEO | Inter Milano - Cagliari 1-1 (Martinez 29 / Nainggolan 78)

Min. 90+4: Lautaro Martinez este eliminat.

Min. 78: GOOOL Cagliari! Nainggolan restabileşte egalitatea cu al şaselea gol stagional. Mijlocaşul belgian a prins un şut puternic din afara careului. Mingea, uşor deviată, a lovit bara porţii lui Handanovic, apoi a intrat în plasă.

Min. 57: Ocazie Cagliari: Nainggolan trimite puternic din lovitură liberă, dar mingea îl loveşte pe un coechipier al belgianului şi iese în aut de poartă.

Min. 30 Cei de la Cagliari au protestat la golul înscris de Lautaro Martinez, pe motiv că atacantul lui Inter a împins înainte de a lovi mingea cu capul.

Min. 29 GOL INTER! Martinez deschide scorul.

Min. 23: Ocazie imensă pentru "nerazzurri": Lautaro Martinez scapă în dreapta şi şutează la firul ierbii din unghi, însă Cragno izbuteşte să scoată cu piciorul.

Min. 9: Cagliari are prima ocazie de gol a întâlnirii, prin Giovanni Simeone. Vârful lui Cagliari trimite însă peste poartă din şase metri.

Min. 1: A început meciul de pe San Siro.

Internazionale Milano se află într-o formă de zile mari. Mai mult ca oricând în ultimii ani, formaţia lui Antonio Conte va avea un cuvânt greu de spus în lupta pentru supremaţia din Italia. După 20 de runde, Inter a fost învinsă o singură dată, de campioana Juventus Torino, acasă, într-o partidă din etapa a 7-a. De atunci, interiştii au adunat opt victorii şi cinci egaluri. În clasament, Inter este pe locul doi, cu 47 de puncte, la cinci în spatele liderului Juventus.

  • LIVE VIDEO | Inter Milano - Cagliari, astăzi, de la ora 13:30, pe Telekom Sport 1

De partea cealaltă, Cagliari, antrenată de Rolando Maran, are şase meciuri fără victorie în Serie A şi se află pe locul 7, cu 30 de puncte. Oaspeţii de astăzi nu au un moral prea bun în faţa interiştilor, mai ales după meciul din Cupa Italiei, din urmă cu 12 zile, când Inter s-a impus cu scorul de 4-1. Atunci au marcat Lukaku - dublă, Ranocchia şi Valero pentru Inter, respectiv Oliva pentru Cagliari.

În ultimele 16 dueluri dintre Inter şi Cagliari, disputate în Serie A, la Milano în ultimii 20 de ani, Interul a câştigat 11 dintre ele, Cagliari două, iar trei s-au încheiat la egalitate

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare