Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Inter Milano - Juventus 2-0. Vidal şi Barella au adus victoria gazdelor. Trupa lui Pirlo pierde contactul cu primele două locuri. Toate rezultatele din Serie A

VIDEO Inter Milano - Juventus 2-0. Vidal şi Barella au adus victoria gazdelor. Trupa lui Pirlo pierde contactul cu primele două locuri. Toate rezultatele din Serie A

Serie A

Comentarii

Internazionale Milano a câştigat derby-ul cu Juventus Torino, scor 2-0.

Inter a egalat-o pe AC Milan în clasamentul din Serie A. Formaţia lui Antonio Conte a câştigat partida derby cu Juventus Torino, scor 2-0. Golurile au venit de la Arturo Vidal şi Nicolo Barella. Şi Juventus a punctat o dată, prin Cristiano, dar reuşita super starului portughez a fost anulată.

Juve pierde contactul cu primele două locuri

După 17 meciuri jucate din acest campionat, Juventus ocupă doar locul 5, la şapte puncte de AC Milan. Formaţia lui Pioli are un meci în minus, dar va juca luni, împotriva lui Cagliari.

Pentru Andrea Pirlo sezonul se anunţă tot mai greu. Lipsit de experienţă, tânărul antrenor italian trebuie să o ajungă pe AC Milan (care se poate desprinde la zece puncte), dar are în faţa sa şi echipe care Inter, Napoli sau AS Roma. Chiar şi faţă de Inter Milano, Juve are de recuperat şapte puncte.

Italienii scriu că Juve poate pierde titlul în Serie A în urma unei organizări modeste la începutul sezonului. 

Rezultatele zilei din Serie A:

Napoli - Fiorentina 6-0
Crotone - Benevento 4-1
Sassuolo - Parma 1-1
Atalanta - Genoa 0-0
Inter - Juventus 2-0

LIVE VIDEO | Inter - Juventus 2-0 (Vidal 13, Barella 52)

Echipele de start:

Inter: Handanovic - Skriniar, De Vrij, Bastoni - Hakimi, Barella, Brozovic, Vidal, Young - Martinez, Lukaku
Juventus: Szczesny - Danilo, Bonucci, Chiellini, Frabotta - Chiesa, Bentancur, Rabiot, Ramsey - Morata, Ronaldo


Min 52. GOOOOOL INTER! Barella majorează avantajul formaţiei gazdă după o combinaţie cu Bastoni


Pauză la Milano. Inter o conduce pe Juve cu 1-0


Min. 13 - GOOOOOLLLLLL INTER! Arturo Vidal înscrie şi deschide scorul, cu capul, după o centrare din dreapta a lui Barella.


Min. 11 - Gol anulat Juventus! Chiesa trage de la distanţă, respinge în faţă Handanovic, iar apoi la o recentrare în faţa porţii Ronaldo pune latul şi în scrie însă reuşita sa e anulată pentru ofsaid.


Min. 1 - A început meciul!


D'Ambrosio şi Vecino sunt indisponibili la echipa antrenată de Antonio Conte, în timp ce Juve nu poate conta pe Dybala şi De Ligt. De asemenea, Cuadrado şi Alex Sandro sunt incerţi pentru meciul derby.

Inter e pe 2 în Serie A, la trei puncte de AC Milan. Juventus are neapărată nevoie de victorie. Formaţia antrenată de Andrea Pirlo ocupă locul 5, la şapte puncte în spatele liderului din Il Calcio.

Deşi sunt despărţite de patru puncte, Juve are o singură înfrângere în tot sezonul, faţă de două partide pierdute de Inter.

Inter a câştigat ultima dată în faţa lui Juventus în 2016, 3-1 în Cupa Italiei. La ultima întâlnire directă disputată în martie, Juventus s-a impus cu scorul de 2-0.

Afla mai multe despre: juventusinter milano 

viewscnt
Articole similare