Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Juventus - Sepsi 0-2. Simonovski şi Tandia le aduc oaspeţilor o victorie foarte importantă

VIDEO | Juventus - Sepsi 0-2. Simonovski şi Tandia le aduc oaspeţilor o victorie foarte importantă

Superliga

Comentarii

În direct la Telekom Sport 1 şi online pe telekomsport.ro, Sepsi a câştigat cu 2-0 partida jucată la Voluntari împotriva celor de la Juventus.

Min. 53, 0-1: Simonovski a marcat după o centrare a lui Ursu, deviată de Popescu. Macedoneanul a preluat mingea la 14-15 metri şi l-a învins pe Drăghia cu un şut sub bară, în dreapta portarului;

Min '90+3, 0-2: Simonovski a scăpat singur, în '90+2, a şutat la poartă, Drăghia a respins, dar Walace a comis henţ în propriul careu. Tandia a transformat penaltiul.

Înaintea meciului, la staţia de amplificare a stadionului din Pipera a fost pusă o melodie jignitoare la adresa ungurilor. Observatorul Consantin Stănescu le-a atras atenţia gazdelor de la Juventus asupra incidentului.

Au evoluat următoarele echipe:

Juventus: Drăghia – Kardes, Walace, Leca, D. Popescu – Balgiu (V. Gheorghe '65), Acolatse – Ciobanu (V. Nicoară '59), C. Petre (A. Ciolacu '74), Drăghici – M. Constantinescu. Antrenor Marius Baciu.

Sepsi: Niczuly – Ursu, Viera (Ghinga '64), Obsivac, Sato – Petrovikj, I. Fulop – Kuku (Filipe Oliveira '56), Tandia, Hamed (C. Dima '46) – Simonovski. Antrenor Eugen Neagoe.


JUVENTUS - SEPSI 0-2 (Simonovski 53, Tandia 90+3)

Min. 90+4 - Final de meci

Min. 90+3 - GOOOL SEPSI! Haţegan acordă penalty pentru Sepsi după un henţ în careu al lui Wallace, iar Tandia transformă cu siguranţă

Min. 62 - O nouă şansă de gol pentru Simionovski

Min. 53 - GOOOL SEPSI! Prima oazie de gol a oaspeţilor aduce şi primul gol! Simionovski deschide scorul cu un şut puternic

Min. 46 - A început repriza secundă

Min. 45 - Pauză la Voluntari

Mni. 38 - Ocazie pentru Juventus

Min. 7 - Drăghici loveşte cu cotul, însă Haţegan nu-i acordă cartonaş

Min. 1 - A început meciul

Juventus Bucureşti: Drăghia – Kardes, Walace, Leca, D. Popescu – Balgiu, Acolatse – Ciobanu, C. Petre, Drăghici – M. Constantinescu
Rezerve: Gavrilaş, C. Ene, Simion, V. Gheorghe, V. Nicoară, Ciolacu, F. Ştefan

Sepsi: Niczuly – Ursu, Viera, Obsivac, Sato – I. Fulop, M. Petrovikj – Kuku, Tandia, Hamed – Simionovski
Rezerve: Fejer, Ghinga, Dalmau, Filipe Oliveira, Ross, Hadnagy, Dima


Juventus Bucureşti - Sepsi OSK, în direct pe Telekom Sport 1, luni, de la 18:00

Juventus are un început de play-out la care nici jucătorii lui Baciu nu ar fi visat. Din trei meciuri, cu Botoşani, Timişoara şi Dinamo, nou-promovata a obţinut şapte puncte. iar un nou succes împotriva lui Sepsi o scapă de locurile direct retrogradabile.   

"Eu cred în echipa noastră, suntem pe un drum bun. Ne aşteaptă un meci foarte greu, nu se compară niciun meci cu ce va urma. Au investitit foarte mult", a declarat tehnicianul lui Juventus, Marius Baciu, pentru Telekom Sport.

Juventus Bucureşti - Sepsi OSK, în direct pe Telekom Sport 1, luni, de la 18:00

În acest sezon, Juventus a obţinut primul succes chiar la meciul cu Sepsi. A treia întâlnire dintre cele două se joacă luni, iar fotbaliştii lui Baciu nu vor avea liber de Paşte.

"Un motiv în plus să obţinem cele trei puncte, ne sacrificăm să stam departe de familie, să facem Paştele cu toţii. Vom fi mai încrezatori, mai puternici", spune Marian Constantinescu.


 

Afla mai multe despre: juventussepsimarius baciuconstantinescu 

viewscnt
Articole similare