Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | LaLiga revine sâmbătă la Telekom Sport. Bilbao joacă în deplasare la Granada. Primul meci începe la 17:00

LIVE VIDEO | LaLiga revine sâmbătă la Telekom Sport. Bilbao joacă în deplasare la Granada. Primul meci începe la 17:00

La Liga

Comentarii

Spectacolul din LaLiga revine la Telekom Sport. Sâmbătă debutează noul sezon din prima liga spaniolă, iar toate meciurile pot fi văzute la Telekom Sport şi pe www.telekomsport.ro.

Startul este dat de partida Eibar - Celta Vigo, de la ora 17:00, în direct la Telekom Sport 2. Micuţa echipă din Ţara Bascilor va avea, din nou, misiunea de a rămâne în prima ligă, în timp ce Celta îşi va testa limitele cu granzii Spaniei. Fără vreun transfer spectaculos, ambele echipe au avut de pierdut în perioada de transferuri. Dacă Eibar i-a pierdut pe Fabio Orellana (transferat la Real Valladolid) şi Gonzalo Escalante (Lazio), Celta l-a pierdut pe Pione Sisto, revenit în Danemarca. 

De la ora 19:30 joacă o altă echipă din Ţara Bascilor. Athletic Bilbao se deplasează la Granada. Bascii au promovat câţiva jucători de la echipa secundă, în timp ce la capitolul plecări, cel mai notabil nume este cel al lui Mikel San Jose. Totodată, Bilbao a renunţat şi la Cristi Ganea, transferat definitiv la Aris Salonic. Granda, în schimb, a fost activă în mercato. I-a împrumutat pe Jesus Vallejo (Real Madrid) şi pe Kenedy (Chelsea) şi l-a cumpărat pe Maxime Gonalons de la AS Roma. 

Ultimul meci al serii, programat la ora 22:00, este cel dintre Cadiz şi Osasuna. Nou-promovata Cadiz are unul dintre cele mai slabe loturi din punct de vedere al valorii, fără nume notabile, cel mai cunoscut fotbalist din lotul echipei andaluze fiind cel al lui Alvaro Negredo, fost jucător la Real Madrid, Sevilla, Valencia sau Manchester City. Ajuns la 35 de ani, el a venit liber de contract după despărţirea de Al Nasr. Osasuna, revenită sezonul trecut după doi ani de absenţă în prima ligă, a terminat stagiunea la mijlocul clasamentului, pe poziţia a 10-a, la doar câteva puncte de ultimele locuri de Europa, astfel că formaţia antrenată de Jacoba Arrasate trebuie să arate că performanţa de sezonul trecut nu a fost o întâmplare, iar echipa din Pamplona merită să fie în elita fotbalului spaniol. 

Afla mai multe despre: laliga 

viewscnt
Articole similare