Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Barcelona se impune foarte greu pe terenul celor de la Leganes, scor 2-1, după un gol norocos marcat de Arturo Vidal

VIDEO | Barcelona se impune foarte greu pe terenul celor de la Leganes, scor 2-1, după un gol norocos marcat de Arturo Vidal

La Liga

Comentarii

Barcelona a învins pe Leganes, astăzi, în deplasare, scor 2-1, într-o partidă din etapa a 14-a din La Liga. Golurile catalanilor au fost marcate de Luis Suarez şi Arturo Vidal. Pentru gazde a punctat En Nesyri.

VIDEO | Leganes - FC Barcelona 1-2 (En Nesyri 13`/ Suarez 53`, Vidal 79`)


Min. 79: GOOOLLL BARCELONA!!! Arturo Vidal marchează norocos, după ce primeşte o pasă involuntară din partea unui adversar.

Min. 53: GOOOLLL BARCELONA!!! Luis Suarez reia cu capul o lovitură liberă executată impecabil de Lionel Messi.

Min. 13: GOOOLLL LEGANES!!! Marocanul En Nesyri a "catapultat"o minge în viclul porţii lui ter-Stegen.


Echipele de start:

Leganes: Cuellar - Rosales, Bustinza, Omeruo, Siovas, Silva - Mesa, Perez, Oscar - En Nesyri, Braithwaite.
Rezerve: Soriano, Ruibal Garcia, Tarin, Jose, Eraso, Carillo, Awaziem.
Antrenor: Javier Aguirre.

Barcelona: ter-Stegen - Firpo, Umtiti, Pique, Wague - de Jong, Busquets - Dembele, Messi, Griezmann - Suarez.
Rezerve: Neto, Vidal, Rakitic, Morer, Fati, Araujo, Alena.
Antrenor: Ernesto Valverde.


Va fi un duel între liderul şi lanterna roşie din La Liga. După 13 etape, campioana en titre FC Barcelona ocupă primul loc în campionatul Spaniei, cu 25 de puncte, la egalitate cu Real Madrid, dar cu golaveraj mai bun, cele două echipe având şi un meci mai puţin disputat - El Clasico se va juca pe 18 decembrie, în direct la Telekom Sport.

Lupta pentru supremaţie în La Liga este, în acest moment, extrem de strânsă. Următoarele două locuri sunt ocupate de alte două echipe aflate la egalitate de puncte, Atletico Madrid şi FC Sevilla, cu câte 24 de puncte, la o lungime de a cincea clasată, Real Sociedad.

De cealaltă parte, Leganes a adunat doar şase puncte în 13 runde şi ocupă ultimul loc, la două lungimi de Espanyol, a 19-a clasată, şi la trei de Celta Vigo, aflată de asemenea pe loc retrogradabil. Prima echipă aflată deasupra zonei retrogradării este Real Betis, cu 13 puncte.

LIVE VIDEO | Leganes - FC Barcelona, sâmbătă, de la 14:00, Telekom Sport 1

În sezonul trecut, cele două echipe şi-au împărţit victoriile, impunându-se în meciurile de acasă. Leganes a învins-o pe FC Barcelona în turul campionatului, scor 2-1, pentru ca "extratereştrii" să-şi ia revanşa pe Camp Nou, scor 3-1. Barcelona şi Leganes s-au întâlnit, de altfel, de doar şase ori până acum, cinci dintre meciuri fiind câştigate de catalani.

Nu rata Leganes - FC Barcelona, LIVE VIDEO, sâmbătă, de la 14:00, la Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: leganes 

viewscnt
Articole similare