Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | Leicester - Chelsea, de la 18:30, pe Telekom Sport 3. Cupa Angliei, ultima şansă la un trofeu pentru Antonio Conte

LIVE VIDEO | Leicester - Chelsea, de la 18:30, pe Telekom Sport 3. Cupa Angliei, ultima şansă la un trofeu pentru Antonio Conte

Chelsea

Comentarii

Leicester şi Chelsea - două echipe aflate în suferinţă - se vor lupta pentru un loc în semifinalele Cupei Angliei. Meciul va fi transmis în direct pe Telekom Sport 3, de la 18:30.

  • LIVE VIDEO Leicester - Chelsea, de la 18:30, pe Telekom Sport 3

Cupa Angliei este singurul trofeu pe care Licester sau Chelsea îl pot pune în vitrină la finalul acestui sezon. Cele două echipe n-au cel mai reuşit sezon, dar au totuşi şansa la un trofeu. Favorită este Chelsea, dar meciul se anunţă destul de echilibrat, mai ales că londonezii n-au cel mai bun moral după ce au fost eliminaţi de Barcelona din optimile Ligii Campionilor. Chelsea are mari probleme şi în campionat, acolo unde în prezent se află doar pe loc de Europa League.

  • LIVE VIDEO Leicester - Chelsea, de la 18:30, pe Telekom Sport 3

Cupa Angliei se transformă astfel pentru Antonio Conte într-un obiectiv: ”Cred că orice trofeu este important pentru noi. Am început sezonul cu gândul să luptăm până la final în orice competiţie. Vom încerca să dăm totul în orice competiţie, acesta trebuie să fie obiectivul nostru. Leicester este o echipă bună şi am suferit la ultimul meci pe care l-am jucat contra lor”, a spus antrenorul lui Chelsea.

Leicester şi Chelsea s-au întâlnit de cinci ori în Cupa Angliei. Însă de fiecare dată s-au calificat londonezii. Claude Puel speră însă că va rupe această statistică negativă: ”Toţi jucătorii sunt pregătiţi, dar nu au presiune, deoarece Chelsea este favorită. Dar putem să le provocăm mari probleme. Ei au o echipă fantastică, este ultima şansă să câştige ceva, deci vor fi foarte motivaţi. Dar este un meci decisiv pe stadionul nostru şi este o bună oportunitate să ajungem în semifinale”.

Echipele probabile:

  • LEICESTER: Schmeichel - Simpson, Morgan, Maguire, Chilwell - Iborra, Ndidi - Albrighton, Okazaki, Mahrez - Vardy
  • CHELSEA: Caballero - Azpilicueta, Christensen, Cahill - Zappacosta, Kante, Drinkwater, Alonso - Willian, Giroud, Hazard

Leicester - Chelsea este în direct pe Telekom Sport 3, de la 18:30. Cele mai importante faze video sunt pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: chelsealeicestercupa angliei 

viewscnt
Articole similare