Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Liga 2 s-a întors. Remiză la Cluj între Universitatea şi FC Argeş

Liga 2

Comentarii

Primul meci oficial din 2020 al Ligii 2 a fost disputa dintre U Cluj şi FC Argeş. Cele două formaţii au terminat la egalitate 1-1.

Formaţia FC Argeş a remizat, vineri, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Universitatea Cluj, în primul meci al etapei a XXII-a din liga secundă. Este prima partidă a anului în Liga a II-a.

Oaspeţii au deschis scorul prin Blejdea, în minutul 43. Pentru Universitatea Cluj a înscris Mailat, în minutul 77.

U Cluj - FC Argeş 1-1

►”U” Cluj: Dur-Bozoancă - Inacio, Telcean, Andr. Mureşan, Neciu - Dican, Bg. Barbu, G. Florescu (cpt.), Ştefănescu - Gavra, Mailat
Rezerve: Gorcea - Horj, Taub, Vl. Mihalcea, M. Coman, Al. Pop, Goga
Antrenor: Adrian Falub

Campionii FC Argeş: Ducan - Tofan, Turda, Deslandes, Muşat - I. Şerban, Moihedja - Rob. Grecu, Matiş, Blejdea - Buhăescu (cpt)
Rezerve: Agachi - I. Năstăsie, Andr. Panait, Şerbănică, Oancea, Mirică, Motroc
Antrenor: Ionuţ Badea


Deşi plănuia promovarea, Universitatea Cluj a avut un sezon dezamăgitor, echipa aflându-se aproape de zona retrogradării. De cealaltă parte, FC Argeş încă se lutpă cu şanse reale la promovarea în prima ligă din România. â

  • 4 e locul ocupat de FC Argeş în Liga 2
  • 13 e locul ocupat de U Cluj în Liga 2

Antrenorul lui U Cluj, Adrian Falub, a oferit câteva detalii despre echipă înainte de reluarea sezonului: „Pentru noi este un nou început de drum. Plecăm la un drum extrem de greu. Am muncit foarte mult în această pauză competiţională. Pe termen scurt, am făcut un lot care să câştige cât mai multe meciuri până la final de sezon. Am adus jucători care au acceptat să vină la Universitatea Cluj în condiţii de Liga a 2-a. Sunt mulţumit de achiziţiile făcute în această iarnă şi am reuşit să păstrăm ce am avut până acum. Nu am reuşit să aducem toţi jucătorii pe care i-am vrut. Mulţi voiau salarii mari, în timp ce unii ne-au refuzat pentru că nu ne batem la promovare. Vom face o selecţie continuă, iar din vară vom aduce alţi jucători care ne vor ajuta să ne întărim. Cred că este obiectivul clubului să promovăm în sezonul viitor. Universitatea Cluj trebuie să fie în prima ligă. Promovarea trebuie să vină ca o consecinţă a unui proiect, nu aşa peste noapte. Eu sper că în maxim 2-3 ani ne vom baza pe jucători din propria pepinieră pentru regulile U-21 sau U-19.”, a declarat Falub.

„Eu sunt convins că vom avea un meci foarte greu. Vom juca cu un adversar care îşi propune promovarea şi pe bună dreptate. Este o echipă foarte bună. Noi nu am reuşit niciodată să îi batem în Liga a 2-a. Am pierdut de două ori şi am făcut un egal. Ştim că toate echipele care vin pe Cluj Arena se vor apăra şi vor încerca să iasă pe contraatac. Am vorbit cu băieţii şi le-am spus că o să vină să se apere şi trebuie să fim atenţi la contraatacurile lor”, a mai spus antrenorul lui U Cluj. 

Afla mai multe despre: u cluj fc argesu clujfc arges 

viewscnt
Articole similare