Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie spectaculoasă pentru Dinamo în Liga Campionilor la handbal masculin. "Dulăii" au făcut instrucţie şi termină pe primul loc grupa

VIDEO | Victorie spectaculoasă pentru Dinamo în Liga Campionilor la handbal masculin. "Dulăii" au făcut instrucţie şi termină pe primul loc grupa

Handbal

Comentarii

Handbaliştii de la Dinamo au câştigat şi meciul cu Medvedi, penultimul din Grupa D a Ligii Campionilor.

Dinamoviştii au început mai slab partida şi au fost conduşi aproape în permanenţă, chiar şi la 4 goluri diferenţă. Pe final de repriză au revenit însă în joc şi la pauză au intrat cu avantaj pe tabelă, 15 la 13, graţie unor goluri spectaculoase reuşite de Bannour şi Shebib. 
Dinamoviştii s-au dezlănţuit în partea a doua şi s-au dus la 7 goluri în primele 5 minute. Ruşii n-au avut replică şi campioana României s-a impus până la urmă la 11 goluri, 34 la 23. 
 

VIDEO | Dinamo - Chekhovskyie 34-23

Final de meci. 

Min. 54: Dinamo face spectacol. Jucătorilor lui Constantin Ştefan le ies toate aerienele în această partidă. 

Min. 36: Ruşii reuşesc să înscrie primul gol din a doua repriză, după şase minute de la începutul ei. 

Min. 34: Bannour înscrie de la 7 metri, ruşii vor juca şi cu un jucător mai puţin timp de două minute. 

Min. 31: Nantes înscrie primul gol al reprizei secunde. 

Min. 30: Bannour transformă prima lovitură de la 7 metri a dinamoviştilor din această partidă. "Dulăii" termină prima repriză cu un avantaj de două goluri. 

Min. 26: Negru egalează rapid cu un gol splendid. Handbalistul român a aruncat în momentul în care se afla cu spatele la poartă. 

Min. 25: Alouini, cu şansă, reuşeşte să egaleze. Dinamo a înscris patru goluri consecutive. 

Min. 22: Mamdouh înscrie din cădere, probabil cel mai frumos gol al meciului, de până acum. 

Min. 20: Vujic este eliminat două minute. Dinamo joacă pentru prima dată în acest meci cu un om mai puţin. 

Constantin Ştefan recurge la primul time out al partidei. 

Min. 16: Zulfic ratează de la 7 metri. 

Min. 15: Gavriloaia marchează după un contraatac letal al lui Dinamo şi reduce diferenţa la doar un gol. 

Min. 13: Kotov înscrie cu o aruncare de la distanţă şi măreşte diferenţa pentru formaţia rusă. 

Min. 8: Santalov înscrie şi ruşii conduc pentru prima dată la o diferenţă de două goluri. 

Min. 3: Primul gol al meciului îi aparţine dinamovistului Bannour. 

Min. 1: Sala "Dinamo" este plină, ca de fiecare dată. Primele patru atacuri au fost fără gol, ruşii s-a izbit de două ori de zidul Heidarirad. Dinamoviştii au lovit bara. 

A început meciul. Prima lovitură le-a aparţinut ruşilor. 


Pentru "dulăii" lui Constantin Ştefan, partida cu Chekhovskyie este una doar de palmares, însă ambiţia jucătorilor va fi cea care va putea face diferenţa. Chiar dacă Dinamo a încheiat pe primul loc în grupă, cu două meciuri înainte de final, jucătorii sunt decişi să rămână neînvinşi.

"Dinamo e cea mai bună. Nu vrem să pierdem nici un meci în această grupă. În ultimele două meciuri veţi vedea o Dinamo la fel ca până acum. Sunt tineri, dar sunt foarte puternici. Noi avem mai multă experienţă şi suntem obligaţi să câştigăm. Nu vrem să pierdem nici un meci acasă sau în deplasare. I-am învins la zece goluri, dar nu trebuie să ne gândim că e uşor dacă i-am învins la zece goluri. Trebuie să fim 100% ca să câştigăm. Noi vrem să câştigăm toate meciuri. Nu suntem genul acela de echipă, care intră relaxată pe teren, că avem puncte suficiente şi suntem calficaţi. Nu, noi vrem câştigăm acest meci. Cu toţii au aceeaşi părere cu mine, suntem împreună", a declarat iranianul Alireza Mousavi, EXCLUSIV, pentru Telekom Sport.

LIVE VIDEO | Dinamo - Chekhovskyie, miercuri, 20 noiembrie, de la ora 19, pe Telekom Sport 3

Dinamo este pe primul loc în Grupa D, cu 13 puncte adunate în 5 victorii şi 3 egaluri. De partea cealaltă, Medvedi este pe 5, cu 6 puncte. În tur, Dinamo s-a impus în Rusia la 10 goluri diferenţă, scor 30-20. Câinii merg în play-off-ul Ligii Campionilor, acolo unde vor înfrunta locul doi din Grupa C, acolo unde lupta este deschisă între Sporting Lisabona (Portugalia) şi Savehof (Suedia). 

Anul trecut, Dinamo a pierdut dramatic play-off-ul Ligii Campionilor, chiar împotriva celor de la Sporting Lisabona, scor 57-59, la general.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare