Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Liga Campionilor pentru Drone a ajuns în Asia! Urmăreşte aici cursa de la Marele Zid Chinezesc

VIDEO | Liga Campionilor pentru Drone a ajuns în Asia! Urmăreşte aici cursa de la Marele Zid Chinezescgalerie foto

Alte sporturi

Sezonul 2018 al Ligii Campionilor pentru Drone (DCL) a ajuns la etapa a treia, programată în China, la Simatai, una din cele mai cunoscute secţiuni ale Marelui Zid Chinezesc.

VIDEO | Etapa 3 a Ligii Campionilor pentru drone, ziua 2.

 

URMĂREŞTE MAI JOS CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN ZIUA 1 A ETAPEI DE LA MARELE ZID CHINEZESC

La start sunt prezente 10 echipe, cu 40 dintre cei mai buni piloţi ai momentului.


Runda se va desfăşura între 10 şi 11 august şi va putea fi urmărită pe TelekomSport.ro.Primele două etape ale anului au avut loc la Munchen (Germania) şi Madrid (Spania), iar mai multe informaţii puteţi obţine accesând site-ul oficial al competiţiei: https://www.dcl.aero/

Cursele de drone reprezintă un sport aflat în dezvoltare, unde piloţii abordează anumite trasee, cu ajutorul unor căşti speciale. Pe fiecare dronă este montată o cameră care transmite imagini în timp real către ochelarii speciali purtaţi de piloţi. Spectatorii prezenţi la faţa locului pot urmări cursele pe un ecran şi se pot pune, astfel, în pielea concurentului.Liga Campionilor la Drone se desfăşoară la nivel internaţional din 2016. Pe lângă Munchen, în acest cursele de drone vor mai avea loc şi în alte locaţii spectaculoase precum Arena Las Ventas din Madrid sau zona Simatai a Marelui Zid Chinezesc.

Programul sezonului 2018:

22-24 iunie: Parcul Olimpic, Munchen, Germania
4-5 iulie: Arena Las Ventas din Madrid, Spania
10-11 august: Simatai, Marele Zid, China
31 august - 1 septembrie: Vaduz, Liechtenstein
21-22 septembrie: Mont des Arts, Bruxelles, Belgia
12–13 octombrie: Lacul Zurich, Elveţia

 Anul trecut, spectaculoasele întreceri de drone au avut loc în Franţa, Germania, Belgia, Austria, Liechtenstein, dar şi în România, în cel mai spectaculos loc subteran din lume: Salina Turda. Prima etapă a noului sezon se va desfăşura în Parcul Olimpic din Munchen, în cadrul unui festival.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta