Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO REZUMAT | Show cu de toate pe Anfield! Şapte goluri în Liverpool - AS Roma. Killer-ul Salah şi-a ”ucis” cu sânge rece fosta echipă

VIDEO REZUMAT | Show cu de toate pe Anfield! Şapte goluri în Liverpool - AS Roma. Killer-ul Salah şi-a ”ucis” cu sânge rece fosta echipăgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Liverpool a câştigat cu 5-2 prima manşă a ”dublei” cu AS Roma din semifinalele Ligii Campionilor, după o prestaţie magistrală a lui Salah. Egipteanul a marcat de două ori şi a oferit alte două pase decisive. Pe final, italienii s-au salvat prin reuşitele lui Dzeko şi Perotti.

A fost o nouă seară magică pentru Mo Salah! Atacantul egiptean şi-a pus la respect fosta echipă şi o duce pe Liverpool cu un pas în finala Ligii Campionilor.

După o primă jumătate de oră liniştită, Liverpool a turat motoarele şi a dat drumul la spectacol pe Anfield. Salah iese la rampă în minutul 36, când pune mingea în vinclul porţii lui Alisson. Prima repriză se închide cu 2-0, după ce acelaşi Salah reuşeşte să puncteze. Apărarea italienilor e pierdută pe drum, iar atacantul lui Liverpool săvârşeşte o ”scăriţă” senzaţională.

Repriza a doua începe după acelaşi scenariu, iar în minutul 56 Mane duce scorul la 3-0. Îşi ia revanşa cu o reuşit simplă, din câţiva metri, din pasa lui Salah, după ce în prima repriză a irosit două ocazii imense. Urmează să intre în scenă şi Firmino, care face ”dubla” în doar opt minute.

Prima reuşit e din pasa lui Salah, iar a doua vine, cu capul, dintr-un corner bătut de Milner. E 5-0 şi Roma e KO. Numai că până la încheierea numărătorii, italienii reuşesc să se agaţe de corzi şi să se ridice puţin. Lovren sare aiurea, Dzeko rămâne singur şi e 1-5 în minutul 81.

Poza de final surprinde 5-2, după ce Perotti îl execută pe Karius de la punctul cu var. Milner blocase cu mâna, în careu. Din nou trei goluri handicap pentru Roma, după un meci în deplasare, dar Liverpool e pusă în temă de eşecul Barcelonei, iar ”cormoranii” au arătat că sunt letali pe contraatac.

VIDEO | LIVERPOOL - AS ROMA 5-2 (Salah 36, 45+1, Mane 56, Firmino 61, 69, Dzeko 81, Perotti 85)

ECHIPE DE START:

LIVERPOOL: Karius - Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson - Chamberlain, Henderson, Milner - Mane, Firmino, Salah

AS ROMA: Alisson - Fazio, Manolas, Jesus - Florenzi, De Rossi, Strootman, Kolarov - Nainggolan, Under - Dzeko


Min. 90+4: Fluier final.

Min. 85: GOOOL ROMA! Perotti înscrie din penalty şi italienii încep din nou să creadă în minuni.

Min. 81: GOOOL ROMA! Dzeko marchează după o eroare de marcaj a lui Lovren.

Min. 69: GOOOL LIVERPOOL! Firmino face şi el ”dubla”. Roma e KO!

Min. 61: GOOOL LIVERPOOL! Firmino marchează şi el, după o nouă pasă decisivă a lui Salah

Min. 56: GOOOL LIVERPOOL! Mane duce scorul la 3-0, după pasa lui Salah

Min. 46: A început repriza a doua

Min. 45+1: GOOOL LIVERPOOL! Salah face dubla, cu o scăriţă peste Alisson.

Min. 38: BARĂ LIVERPOOL! Lovitura de cap a lui Lovren nimereşte transversala

Min. 36: GOOOL LIVERPOOL! Reuşită COLOSALĂ pentru Salah

Min. 29: O NOU OCAZIE PENTRU LIVERPOOL! Acelaşi Mane trimite teribil de prost dintr-o situaţie perfectă.

Min. 29: OCAZIE IMENSĂ LIVERPOOL! Mane scapă singur, dar trimite peste poarta lui Alisson.

Min. 18: OCAZIE DE GOL PENTRU ROMA! Kolarov trimite o torpilă, Karius respinge în transversală.

Min. 5: Prima şansă de gol! Şutul lui Firmino trece pe lângă poarta italienilor.

Min. 3: Vine şi replica lui Liverpool. Trage Salah, apără Alisson.

Min. 2: Şutul lui Strootman este reţinut, fără emoţii, de Karius.

Min. 1: A început partida.


Cosmin Băleanu a venit cu ultimele noutăţi înainte de Liverpool - AS Roma

2.500 de suporteri ai celor de la AS Roma sunt deja pe Anfield

Aşa cum notează şi cei de la UEFA, acesta va fi tricoul cel mai urmărit azi. Evident, Mo Salah!

Înainte de confruntarea cu Liverpool, De Rossi şi-a arătat tatuajul nebun de pe gambă! Tackling direct pe picior :)


Liverpool şi AS Roma sunt primele echipe care intră în scenă în semifinalele Ligii Campionilor din acest sezon. Prima manşă se joacă marţi, de la ora 21:45, pe Anfield, în direct la Telekom Sport 1. Cele două echipe au doar două meciuri oficiale directe, în rest, celelalte trei întâlniri au fost, de fapt, meciuri de pregătire. Singurele meciuri cu miză au avut loc în 2001 şi în 2002, tot în Liga Campionilor, când romanii au scos o remiză albă pe propriul teren, apoi au cedat în deplasarea de la Liverpool, scor 0-2.

LIVE VIDEO Liverpool - AS Roma, marţi, de la 21:45, LIVE VIDEO pe telekomsport.ro

În acest moment, Liverpool traversează o formă excelentă şi are şapte meciuri consecutive fără înfrângere în toate competiţiile. Echipa pregătită de Jurgen Klopp a pierdut ultimul meci la începutul lunii martie, când a fost învinsă în deplasarea de pe Old Trafford, scor 1-2. De atunci, însă, "cormoranii" au jucat perfect aproape de fiecare dată. Evident, cele mai bune evoluţii le-au avut în dubla manşă cu Manchester City din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Liverpool s-a impus pe propriul teren, scor 3-0, apoi a repetat performanţa şi în deplasarea de pe Etihad Stadium, unde a revenit de la 0-1 şi a câştigat meciul cu 2-1.
 
 
Înaintea "dublei" cu echipa lui Guardiola, Liverpool s-a distrat în meciurile cu FC Porto, de care a trecut cu 5-0 la general, în optimile de finală.

 

LIVE VIDEO Liverpool - AS Roma, marţi, de la 21:45, LIVE VIDEO pe telekomsport.ro

De partea cealaltă, AS Roma are şi ea o serie excelentă de rezultate, însă, cel mai important succes este cel cu FC Barcelona. După un 1-4 în meciul tur de pe Camp Nou, italienii au produs una dintre cele mai mari surprize din istoria Ligii Campionilor. S-au impus cu 3-0 pe propriul teren şi s-a calificat în semifinalele competiţiei.

Până să dea peste FC Barcelona, AS Roma a eliminat-o pe Şahtior Doneţk în optimi, graţie golului marcat în deplasare. Aşadar, nu rataţi meciul Liverpool - AS Roma, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, marţi, de la ora 21:45, în direct la Telekom Sport 1.

 

 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: as romaliverpoolfc barcelonaliga campionilorchampions leagueanfield 

viewscnt
Articole similare