Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Liverpool - Burnley 4-2, după un meci-spectacol! Gol incredibil primit de Alisson: direct din corner! Cormoranii, din nou în plasa lui City

VIDEO | Liverpool - Burnley 4-2, după un meci-spectacol! Gol incredibil primit de Alisson: direct din corner! Cormoranii, din nou în plasa lui City

Premier League

Comentarii

Liverpool s-a impus în partida cu Burnley, scor 3-2, iar cormoranii au revenit la un punct în spatele liderului Manchester City, cu opt etape înainte de finalul sezonului.

Trupa lui Klopp a început prost meciul şi a primit un gol incredibil: direct din corner, însă la o fază în care arbitrul ar fi putut fluiera falult la portar.

Cormoranii nu au acuzat însă şocul şi au revenit pe tabelă rapid, iar în minutul 30 se aflau deja la conducere, graţie golurilor înscrise de Firmino (20) şi Mane (29).

Firmino a realizat dubla în repriza secundă (68), iar Liverpool părea să-şi fi asigurat un final liniştit. Nu a fost însă cazul, deoarece Gudmundsson a redus din handicap în minutul 90.



A fost prea târziu pentru Burnley, care a mai încasat un gol, la ultima fază: Mane a reuşit dubla şi a stabilit rezultatul final, Liverpool - Burnley 4-2.

Liverpool - Burnley 4-2 (Firmino 20, 68, Mane 29, 90+3 / Westwood 6, Gudmundsson 90)

  • Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson - Fabinho, Wijnaldum, Lallana - Salah, Firmino, Mane

  • Burnley: Heaton - Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor - Hendrick, Cork, Westwood, McNeil - Barnes, Wood

Min. 90+3 GOOOL Liverpool! Nu e cazul de nicio minune! Mane reface diferenţa de două goluri după ce trece şi de Heaton şi cormoranii se impun.

Min. 90 GOOOOL Burnley! Gudmundsson reduce din handicap după un şut din apropiere. Burnley speră într-o minune!

Min. 82 Ratare imensă a lui Mane, după o centrare perfectă a lui Alexander-Arnold! Bara o salvează pe Burnley de la un nou gol primit.

Min. 68 GOOOOL Liverpool! Firmino realizează dubla după o eroare imensă a lui Heaton!

Pauză.

Min. 29 GOOOOL Liverpool! Mane o aduce pe Liverpool în avantaj!

Min. 20 GOOOOL Firmino! Brazilianul egalează după o centrare a lui Salah!

Min. 6 GOOOOL Burnley! Westwood înscrie direct din corner, la o fază în care cormoranii au cerut fault la portar!


Lideri până în urmă cu doar câteva etape, The Reds au cedat şefia în favoarea celor de la Manchester City care au acum patru puncte avans în fruntea clasamentului din Premier League. Cetăţenii au bătut-o sâmbătă pe Watford şi au pus presiune pe Liverpool care se poate apropia la doar un punct de rivala la titlu în cazul unei victorii astăzi cu Burnley.

  • LIVE VIDEO | Liverpool - Burnley, ora 14:00, Telekom Sport 2

Cormoranii se află într-o situaţie nemaintâlnită în 2019. Pentru prima dată sunt în postura de a urmări liderul. Mai exact, echipa lui Klopp a fost lider de pe 7 decembrie până în urmă cu o etapă. Trupa lui Klopp are doar două remize pe teren propriu în acest sezon şi încearcă să câştige şi în plan moral înainte de super confruntarea cu Bayern din optimile Ligii Campionilor. Şi adversara cormoranilor de astăzi este sub presiune. Burnley este exact deasupra liniei retrogradării la doar două puncte de primul loc ce duce în Championship, ocupat de Cardiff. 

În  această perioadă, echipa antrenată de Jurgen Klopp a avut chiar şi şapte puncte avans. Ultimele trei remize din deplasare cu West Ham, Manchester United şi Everton au costat-o scump pe Liverpool, care nu a mai câştigat titlul de aproape trei decenii. Ultima dată s-a întâmplat în sezonul 1989 -1990 când antrenor era scoţianul Kenny Dalglish, iar din lot făceau parte Jan Rush, Bruce Grobbelaar, John Barnes, Roy Houghton, Ronnie Whelan şi Ronny Rosenthal. 
 
Nu doar Liverpool are parte de o presiune uriaşă. Burnley duce o luptă disperată pentru salvarea de la retrogradare. Este chiar primă echipă aflată deasupra liniei retrogradării. Adversara de astăzi a cormoranilor are un avans de două puncte faţă de Cardiff, dar programul nu o ajută deloc. Mai are de jucat cu Chelsea, Manchester City, Everton şi Arsenal în ultimele patru etape din acest sezon.
  • LIVE EXCLUSIV | Liverpool - Burnley, astăzi, ora 14:00, Telekom Sport 2

  • Liverpool a câştigat şapte dintre cele nouă meciuri cu Burnley din Premier League. Cormoranii au pierdut o singură dată, iar o partidă s-a încheiat la egalitate. 
  • Cormoranii au marcat 19 goluri în cele nouă partide şi au primit doar şase.
  • Portarul lui Liverpool, Alisson Becker, nu a primit gol în 17 dintre cele cele 29 de etape disputate până acum. De nouă ori s-a întâmplat pe Anfield
  • Mohamed Salah mai trebuie să mai înscrie o dată pentru a ajunge la 50 de goluri marcate în Premier League. 
  • LIVE VIDEO | Liverpool - Burnley, astăzi, ora 14:00, telekomsport.ro

Echipe probabile:
  • Liverpool:  Alisson - Alexander Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Keita - Salah, Firmino, Mane;
  • Burnley: Heaton - Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor - Hendrick, Westwood, Cork, McNeil - Barnes, Wood;

Afla mai multe despre: premier leagueliverpoolburnleyklopp 

viewscnt
Articole similare