Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

REZUMAT VIDEO | Victorie cu emoţii în Elveţia! FCSB se distanţează în vârful grupei G!

REZUMAT VIDEO | Victorie cu emoţii în Elveţia! FCSB se distanţează în vârful grupei G!galerie foto

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB a reuşit să se impună cu 2-1 în faţa elveţienilor de la Lugano. Oamenii lui Dică au avut o primă repriză catastrofală, însă după pauză echipa a arătat foarte bine!

FCSB a avut o prima repriză neaşteptată de slabă în Elveţia. Budescu a comis o serie de erori nespecifice stilului său de gol. Florin Tănase a pasat aiurea, apărarea a fost fragilă. Pe fondul acestor greşeli, Lugano a deschis scorul în minutul 14 prin Bottani. După pauză, Dică i-a resuscitat pe elevii săi. L-a introdus pe Man în locul lui Popescu, iar asta s-a simţit imediat pe teren. În minutul 57, puştiul venit de la UTA i-a pasat excelent lui Budescu. Acesta din urmă a înscris frumos cu un şut direct în vinclul porţii, dintr-un unghi închis. În minutul 64, Romario Benzar a trimis o centrare ca la carte în interiorul careului, iar de acolo Junior Morais nu preia, ci şutează direct, învingându-l pe portarul advers. Pe final, elveţienii le-au creat probleme steliştilor, dar din fericire scorul a rămas 2-1. Încă trei puncte, iar Steaua ajunge la un total de şase şi este lideră în grupa G!

 

REZUMATUL MECIULUI

FC Lugano - FCSB 1-2 (Bottani 14 / Budescu 57, Morais 64)

Min. 90. Final. FCSB câştigă 2-1 cu Lugano

Min 80. Schimbare la FCSB. Intră Filip, iese Budescu.

Min 73. Pintilii recuperează o minge la centrul terenul, priveşte poarta, şutează, dar mingea trece mult peste poarta elveţienilor!

Min 68. Schimbare la Steaua, iese Ghnohere şi intră Coman.

Min 64. GOOOOOOOOL FCSB!!! Benzar trimite o centrare excelentă, iar Junior Morais trage direct, fără preluare!

Min 60. Niţă salvează FCSB de la un gol ca şi făcut!

Min 57. GOOOOOOL FCSB!!! Budescu egalează după un şut în vinclu din interiorul. careului. Dennis Man a fost omul cu pasa decisivă!

 Moment INEXPLICABIL cu Florin Tănase! Unde trimite mingea la această fază

Min 55. Momente bune de joc ale FCSB, dar finalizările lasă de dorit.

 Doi stelişti, vinovaţi principali la golul celor de la Lugano! Iată faza!

Min 51. Gnohere trage tare cu capul, însă portarul advers scoate mingea exact de sub bară!

Min 48. Nicolae Dică, un car de nervi... Gnohere şutează în tribune din interiorul careului!

Min 46. Începe repriza secundă. Dică face o schimbare la pauză. Iese Popescu şi intră Denni Man.

Min 45+1. Prima repriză se încheie!

EXCLUSIV Rădoi a dat exemple de fotbalişti care au avut problema lui Alibec: "El nu-şi urmează acel tratament"

Min 45. Florin Tănase reia mingea spre poartă, dar execuţia este modestă.

Min 40! Putea fi 2-0, dar elveţienii trimit mingea în bară!!

Min 38. Ledesma face henţ în careu însă arbitrul nu acordă nimic.

Min 36. Prima ocazie mare a Stelei are loc tocmai în minutul 36. Ovidiu Popescu şutează din interiorul careului dar mingea este prinsă de portar!

Min 32. Steliştii au posesia însă nu pun în niciun moment în pericol poarta adversă. Faza se termină cu Budescu, trimiţând o pasă direct în aut de poartă...

Min 25. Budescu trage la poartă din interiorul careului, dar mingea trece alături.

Min 18. Acelaşi Daprela are o nouă lovitură de cap periculoasă!

Min 14. GOOOL! Elveţienii deschid scorul! Ovidiu Popescu pierde mingea la centrul terenului, iar mingea ajunge la Bottani care îl învinge pe Niţă cu un şut sub bară!

Min 10. Budescu trimite o centrare periculoasă, Bălaşa reia puternic spre poartă, dar mingea trece alături.

Min 6. Ocazie mare pentru Lugano! Daprela trimite mingea milimetric de poarta lui Niţă!

Min 5. Ledesma are un şut modest, dar minge totuşi ajunge în corner.

Min 2. Niţă are prima intervenţie: iese bine la o centrare a elveţienilor.

Min 1. A început meciul!

Echipele de start:

Lugano: Da Costa - Mihajlovic, Sumoni, Golemic, Daprela - Sabbatini, C. Ledesma, Mariani - Crnigoj, Gerndt, Bottani
Rezerve: Kiassumbua, Padalino, Bnou-Marzouk, Culina, Vecsei, Milosavljevic, Yao
FCSB: Niţă - Benzar, Planic, Bălaşa, Morais - Ov. Popescu, Pintilii - Teixeira, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere
Rezerve: D. Vlad, Larie, L. Filip, Fl. Coman, Golofca, Enache, Man

UPDATE 19:25 Imagini din vestiarul FCSB şi ultimele informaţii din Elveţia.

UPDATE 19:06 Prezent în studioul Telekom Sport înainte de meci, Mirel Rădoi s-a declarat încrezător în şansele FCSB. "Steaua este favorită în seara asta şi cred că va câştiga, chiar dacă într-un meci din cupele europene balanţa poate părea egală", a declarat Mirel Rădoi la Telekom Sport.


UPDATE 19:00 La partida din Lucerna va asista şi Jerry Gane, secundul lui Cosmin Contra de la echipa naţională. 


UPDATE 17:26 Stadionul din Lucerna va fi aproape pustiu. Doar 2.500 de bilete au fost vandute pana in acest moment . Arena are o capacitate de 16.800 de locuri, aşa că la meci atmosfera va fi una foarte liniştită. La meci vor fi prezenţi şi aproximativ 50 de romani

UPDATE 16:33 Helmuth Duckadam a lansat un mesaj entuziast pe pagina personală de Facebook DETALII AICI


UPDATE 14:30 Dacă nu porţi urmări meciul la TV, nu uita că pe www.telekomsport.ro îţi vom oferi toate fazele VIDEO în timp real, începând cu ora 20:00.


UPDATE 14:08 Lugano traversează o perioadă de coşmar în prezent. A pierdut patru dintre precedentele cinci meciuri oficiale, încasând nu mai puţin de opt goluri. De cealaltă parte, cu excepţia meciului pierdut la Ovidiu, FCSB n-are nicio înfrângere în actuala stagiune pe teren străin. 


UPDATE 13:15 Eduard Zelgin, trimisul Telekom Sport în Elveţia, ne-a oferit ultimele amănunte despre meci.


UPDATE 12:35 Cristi Ianu, stabilit de 14 ani în Elveţia şi fost golgheter al primei ligi de acolo, le transmite steliştilor să nu se teamă de Lugano

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 11:40 Roş-albaştrii n-au mai câştigat un meci în deplasare în grupele unei competiţii europene de aproximativ cinci ani! Ultima oară învingeau Molde, în noiembrie 2012, când echipa era antrenată de Laurenţiu Reghecampf

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 10:58 Elveţienii se bucură de absenţa lui Alibec, a spus-o chiar antrenorul secund al echipei, fostul jucător de la Inter şi AS Roma, Walter Samuel.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 10:42 Nicolae Dică nu crede că partida va fi una uşoară pentru FCSB, deşi numele adversarei nu spune mare lucru, iar partida are loc pe teren neutru.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 10:20 Nici 2.000 de bilete nu se vânduseră până ieri, iar organizatorii au luat decizia de a închide ambele peluze, anunţă reporterul Telekom Sport Eduard Zelgin.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE Echipele probabile pentru meciul din această seară

Lugano (3-1-4-2): Da Costa - Yao, Golemici, Sulmoni - Ledesma - Mihajlovic, Vecsel, Sabbatini, Daprela - Gerndt, Bottani
Absenti: 

FCSB (4-2-3-1): Nita - Benzar, Planic, Balasa, Morais - Pintilii, Ov. Popescu - Man, Tanase, Fl. Coman - Gnohere
Absenti: Alibec, Nedelcu, De Amorim, Momcilovic

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE: Nicolae Dică a explicat motivul pentru care Denis Alibec nu a fost convocat pentru meciul cu Lugano şi a negat faptul că ar fi vorba de o pedeapsă.

Am discutat cu Alibec după jocul cu Dinamo, mi-a spus că are anumite dureri la spate şi am decis că e mai bine să nu forţăm ceva mai grav”, a explicat Dică.

UPDATE. Clubul Lugano l-a împrumutat pe fundaşul Silvano Schäppi la gruparea FC Thun, miercuri, cu o zi înaintea confruntării cu FCSB, din grupele Ligii Europa. Împrumutul este valabil până la 31 decembrie, dată la care FC Thun va putea activa o opţiune de cumpărare.

 UPDATE. Miercuri după-amiază, stelişti s-au plimbat pe străzile din Lucerna, acolo unde Golofca şi Gnohere au ieşit în evidenţă. Atacantul francez a postat o poză pe Instagram, cu un mesaj amuzant la adresa colegului său: "Trebuie să te urci pe trotuar ca să încerci să ajungi la înălţimea mea", a fost mesajul scris de Gnohere.

Steliştii nu au arătat cine ştie ce în meciul cu Dinamo, dn urma cu câteva zile. Alibec a fost complet sterş şi iată că nici nu a mai făcut deplasarea în Elveţia... Budescu a încercat, la fel şi Florinel Coman, dar nu le-a ieşit prea multe. În repriza secundă, FCSB a ieşit la rampă şi a avut mai multe ocazii, însă pe fondul unui joc mai ofensiv practicat de Dinamo.

Lui Steaua îi convin echipele ofensive, care să-i ofere spaţii. Asa este şi Lugano, următoarea adversara a FCSB din grupele Europa League. Elveţienii au fost pulverizaţi, în urmă cu câteva zile în campionatul intern, scor 3-0, de Grasshopper Zurich, într-un meci din cadtul etapei cu numărul nouă din campionatul Elveţiei.După această înfrângere, Lugano a rămas cu opt puncte acumulate în cele nouă runde disputate pâna in prezent în cadrul campionatului din Elveţia şi ocupă ultimul loc al clasamentului!

Antrenorul lui FC Lugano, Pierluigi Tami, a folosit o formula de joc formata din trei fundasi, un mijlocas la inchidere, patru mijlocasi si doi atacanti: da Costa - Eloge, Sulmoni, Golemic - Piccinocchi - Mihajlovic, Vecsei, Sabbatini, Daprela - Gerndt, Bottani.

Programul FCSB in Liga Europa:

Hapoel Beer-Sheva – FCSB, 19 octombrie
FCSB – Hapoel Beer-Sheva, 2 noiembrie
Viktoria Plzen – FCSB ,23 noiembrie
FCSB – Lugano, 7 decembrie
* Toate meciurile pot fi văzute pe Telekom Sport 1

Patru jucători au fost lăsaţi acasă

Delegaţia celor de la FCSB a plecat marţi spre Elveţia, pentru partida cu Lugano din Europa League, fără cei mai importanţi jucători din lot. Problemele medicale pe care le are Alibec, dezvăluite în premieră de Mihai Stoica după meciul cu Dinamo (DETALII AICI), sunt mai serioase decât se credea. Atacantul roş albaştrilor a fost lăsat acasă şi nu a făcut deplasarea în Elveţia alături de colegii săi. Totul din cauza problemelor medicale, conform explicaţiilor oferite de oficialii clubului.

Pe lângă Alibec, Momcilovic, De Amorim şi Nedelcu au rămas şi ei acasă. Cei trei sunt menajaţi de Nicolae Dică, în timp ce Golofca a prins avionul de Elveţia, în ciuda criticilor venite din partea patronului.

Meciul FC Lugano - FCSB, din cadrul etapei secunde a grupei G a Ligii Europa, este programat sa se dispute joi, 28 septembrie, de la 20:00, la Lucerna. Confruntarea se poate vede ÎN DIRECT pe TELEKOM SPORT 1.

 
 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: luganofcsbsteaualiga europaeuropa league 

viewscnt
Articole similare