Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lyon - Barcelona 0-0. Francezii au ratat cea mai mare ocazie! Bara l-a salvat pe Ter Stegen. Messi şi Suarez, inexistenţi

VIDEO | Lyon - Barcelona 0-0. Francezii au ratat cea mai mare ocazie! Bara l-a salvat pe Ter Stegen. Messi şi Suarez, inexistenţi
Comentarii

Lyon şi Barcelona s-au anihilitat reciproc într-o partidă modestă, care putea fi însă decisă în favoarea gazdelor. Cea mai mare ocazie de gol a avut loc în minutul 9, când Ter Stegen a deviat în bară şutul lui Terrier.

Prestaţia dezamăgitoare a Barcelonei îi permite lui Lyon să viseze înaintea returului de pe Camp Nou. A fost 0-0 în prima manşă, iar catalanii au dezamăgit crunt. Messi şi Suarez nu s-au regăsit, iar francezii au fost cei care au avut cea mai mare şansă de gol.

Dembele putea deschide scorul pentru Barca încă din minutul 1, dar şutul său dintr-o poziţie bună a trecut pe lângă poarta lui Lopesc. Mai apoi, în minutul 9, Terrier putea da golul serii. Ter Stegen s-a întins şi a respins în bară, iar apoi a reţinut fără probleme. A fost cea mai mare şansă de gol a meciului.

Messi a avut parte de două lovituri libere excelente, dar starul catalanilor a prins o zi modestă. Prima s-a dus peste poartă, în timp ce a doua s-a lovit de zidul francezilor.

S-a terminat 0-0, iar calificarea se va decide pe Camp Nou, acolo unde Barcelona trebuie să schimbe neapărat ceva dacă vrea să aibă viaţa uşoară în meciul cu Lyon din faţa propriilor fani.

VIDEO | LYON - BARCELONA 0-0

Echipele de start:

Lyon: Lopes - Dubois, Marcelo, Denayer, Mendy - N'Dombélé, Aouar, Traore - Depay, Terrier, M.Dembele

Barcelona: Ter Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - Busquets, Roberto, Rakitic - Messi, Suarez, Dembele

Min. 90+3: Fluier final.

Min. 90: Trei minute suplimentare.

Min. 77: O nouă oportunitate pentru Barca! Suarez îi întoarce bine lui Jordi Alba, dar şutul fundaşului trece pe lângă poartă.

Min. 63: Şansă bună pentru Barcelona! Suarez rămâne într-o poziţie bună, în interiorul careului, dar şutul său e blocat în ultima clipă.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45+1: Pauză la Lyon.

Min. 45: Un minut suplimentar.

Min. 30: După un start excelent de partidă, meciul s-a mai calmat.

Min. 9: OCAZIE IMENSĂ PENTRU LYON! Şutul lui Terrier zguduie transversala lui Ter Stegen.

Min. 1: Prima şansă pentru Barcelona! Dembele trage pe lângă poartă, dintr-o poziţie excelentă.

Min. 1: A început meciul.

Lyon va aborda această partidă fără căpitanul şi totodată cel mai important jucător, Nabil Fekir, care este suspendat, dar este posibil ca nici tânărul Ndombele, un adevărat stâlp al echipei, este posibil să nu joace. În schimb, în primul "11" al catalanilor sunt şanse să nu apară Coutinho. 

Elevii lui Valverde au câştigat cu greu meciul din ultima etapă din La Liga, cu Real Valladolid, iar pe lângă meciurile din UEFA Champions League, pentru Barca urmează alte meciuri de foc, în campionat cu Sevilla şi în cupă cu Real Madrid. 

Lyon este pe locul trei în Ligue 1 şi au reuşit recent să o învingă pe campioana Lyon, dar niciodată în istorie nu a înregistrat Barcelona într-o competiţie europeană. 

Echipe probabile

  • Lyon: Lopes; Marcal, Marcelo, Denayer; Mendy, Aouar, Ndombele, Tete; Depay, Dembele, Cornet
  • Barca: Ter Stegen; Semedo, Pique, Lenglet, Alba; Busquets, Vidal, Rakitic; Dembele, L Suarez, Messi

Afla mai multe despre: lyonbarcelonauefa champions league 

viewscnt
Articole similare