Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | Madridul pe tărâmul interzis din Andaluzia. Sevilla - Real Madrid, de la 23:00, Telekom Sport 2

LIVE VIDEO | Madridul pe tărâmul interzis din Andaluzia. Sevilla - Real Madrid, de la 23:00, Telekom Sport 2

La Liga

Comentarii

Real Madrid merge pe Sanchez Pizjuan pentru cel mai dificil test din mandatul lui Julen Lopetegui de până acum. Partida Sevilla - Real Madrid va fi transmisă în direct de Telekom Sport 2, miercuri de la ora 23:00.

Gruparea blanco a pierdut 12 din ultimele 20 de meciuri jucate la Sevilla. Este cel mai rău bilanţ al madrilenilor în deplasare din ultimii ani: pe Camp Nou contra Barcelonei au pierdut de 7 ori, pe Mestalla contra Valenciei sau acasă la Atletico de numai 4 ori.

  • LIVE VIDEO | Sevilla - Real Madrid, miercuri de la ora 23:00 pe Telekom Sport 2

Din punct de vedere istoric, pe terenul Sevillei, Real Madrid nu se simte bine. De numai 25 de ori au câştigat Los Blanco în Nervion şi de 42 de ori au înclinat steagul. Pentru gruparea blanco este mai dificil să joace la Sevilla decât la FC Barcelona acasă.

În mai, formaţia lui Joaquin Caparros câştigat în faţa viitoarei campioane a Europei cu 3-2. Sevilla a avut însă 3-0 după golurile lui Ben Yedder, Layun şi Sergio Ramos în propria poartă. Ramos însăşi, căpitanul madrilen, nu se simte deloc bine pe Sanchez Pizjuan. Fostul jucător al Sevillei e aproape de fiecare dată fluierat copios de foştii săi fani care n-au uitat ”trădarea”.

  •  LIVE VIDEO Sevilla - Real Madrid, miercuri de la ora 23:00 pe Telekom Sport 2

Sevilla a câştigat pe terenul său contra Realului în şase din ultimele opt dueluri. Madridul s-a impus o singură dată şi a bifat şi o remiză. Din 2014-2015 Real Madrid nu a mai câştigat la Sevilla, atunci când în etapa cu numărul 35 s-a impus cu 3-2.

Isco şi Daniel Carvajal au probleme medicale şi nu vor evolua partida de miercuri, în timp ce Jesus Vallejo e accidentat la coastă de ceva timp. Sevilla nu va conta pe Gabriel Mercado şi Sergio Escudero, ambii cu probleme la braţ, în timp ce Maxime Gonalons şi conaţionalul său, Amadou sunt de asemenea indisponibili, cu şanse de recuperare totuşi până la ora jocului.

  • LIVE VIDEO | Sevilla - Real Madrid, miercuri de la ora 23:00 pe Telekom Sport 2

Madridul a egalat-o în clasament pe FC Barcelona etapa trecută după ce a câştigat greu acasă cu Espanyol, 1-0, iar Barca a remizat surprinzător, 2-2 cu Girona. FC Sevilla vine după un categoric 6-2 în deplasare la Levante, Ben Yedder marcând trei dintre golurile andaluzilor.

Formaţii probabile

FC Sevilla (3-5-2): Vaclik - Gomez, Kjaer, Carrico - Navas, Vazquez, Banega, Sarabia, Vidal - Ben Yedder, Silva

Real Madrid (4-3-3): Navas - Odriozola, Ramos, Varane, Marcelo - Casemiro, Kroos, Modric - Bale, Benzema, Asensio 

Afla mai multe despre: sevillareal madridpreviewliveprimera division 

viewscnt
Articole similare