Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | Mainz - Bayer Leverkusen se joacă astăzi, în direct la Telekom Sport 3, de la ora 21:30

LIVE VIDEO | Mainz - Bayer Leverkusen se joacă astăzi, în direct la Telekom Sport 3, de la ora 21:30

Bundesliga

Comentarii

Etapa cu numărul 21 din Bundesliga se deschide cu partida dintre Mainz şi Bayer Leverkusen. Cele două se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, în direct la Telekom Sport 3 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Meciul din tur dintre cele două echipe s-a încheiat cu victoria lui Leverkusen, scor 1-0, după golul marcat de Havertz. Însă ultimul meci disputat pe terenul lui Mainz, în septembrie 2017, a fost decis de golurile marcate de Muto, Diallo şi Serdar, iar actuala echipă a lui Alexandru Maxim s-a impus cu 3-1. Acum, despărţite doar de trei puncte în clasament, Mainz şi Leverkusen joacă astăzi, de la ora 21:30, în direct la Telekom Sport 3.

Mainz pare că a trecut peste perioada slabă de rezultate de la finalul anului trecut, când a avut patru meciuri consecutive fără victorie în campionat. Acum, echipa lui Alexandru Maxim are două victorii şi o înfrângere în ultimele trei meciuri disputate. Acelaşi parcurs îl are şi Bayer, care vine după un eşec extrem de dificil. La jumătatea acestei săptămâni, Leverkusen a fost eliminată din Cupa Germaniei de divizionara secundă Heidenheim.

Afla mai multe despre: leverkusenbayermainzbundesliga 

viewscnt
Articole similare