Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Manchester City - PSG 2-0. Dubla lui Mahrez îi califică pe "Cetăţeni" în prima finală europeană după 51 de ani. Guardiola, într-o nouă finală de Liga Campionilor după zece ani

VIDEO | Manchester City - PSG 2-0. Dubla lui Mahrez îi califică pe "Cetăţeni" în prima finală europeană după 51 de ani. Guardiola, într-o nouă finală de Liga Campionilor după zece ani
Comentarii

Manchester City a învins cu 2-0 pe PSG în returul semifinalelor Ligii Campionilor şi s-a calificat în finală cu scor general de 3-1. Mahrez a reuşit o dublă!

LIVE VIDEO | Manchester City - PSG 2-0 (Mahrez 11, 63), pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro

Echipe de start:

Manchester City: Ederson - Walker, Stones, Dias, Zinchenko - B. Silva, Fernandinho, Gundogan - Mahrez, De Bruyne, Foden

Rezerve: Steffen, Carson - Ake, Sterling, Jesus, Aguero, Laporte, Rodri, F. Torres, Mendy, Cancelo


PSG: Navas - Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Diallo - Herrera, Paredes - Di Maria, Verratti, Neymar - Icardi
Rezerve: Rico, Randriamamy - Kehrer, Mbappe, Rafinha, Danilo, Kean, Sarabi, Kurzawa, Draxler, Bakker, Dagba

Min. 90+2 - Final de meci. Manchester City se califică în prima finală europeană după 51 de ani. Pep Guardiola se califică într-o nouă finală de Liga Campionilor după zece ani.


Min. 80 - Ocazie City! Foden trage de la marginea careului, Navas reuşeşte să reţină!


Min. 77 - Ocazie City! Foden profită şi recupereză o minge în jumătatea adversă, avanseaz şi îşi face mingea pentru şut, trage, dar în stâlpul din dreapta porţii lui Navas.


Min. 69 - Eliminare! Di Maria este trimis la cabine după un gest prostesc. L-a călcat intenţionat pe Fernandinho, la o aruncare de la margine, şi Bjorn Kuipers nu a stat pe gânduri.


Min. 63 - GOOOOOLLLLLLLLLL CITY! Mahrez înscrie din nou! Foden centrează în faţa porţii goale, după o pasă de geniu a lui De Bruyne, iar Mahrez marchează şi dublează avantajul echipei lui Guardiola!


Min. 61 - Ocazie PSG! Neymar trage din drop, dar în blocajul lui Ruben Dias.


Min. 56 - Ocazie PSG! Neymar trage în blocaj din careu!


Min. 54 - Ocazie City! Foden l-a lansat excelent pe Zinchenko în stânga, fotbalistul lui City a scăpat spre poartă şi a tras în blocajul lui Navas, dar s-a fluierat apoi ofsaid!


Min. 46 - A început repriza a doua!


Min. 45+3 - Pauză.


Min. 45+2 - Ocazie City! Mahrez trage din careu, dar scoate Navas, apoi Silva încearcă o execuţie cu efect, de fineţe, din careu, dar Kimpembe deviază în corner.


Min. 36 - Ocazie PSG! Ander Herrera trage de la 15 metri, peste poarta lui Ederson.


Min. 19 - Ocazie imensă PSG! Ederson îi trimite mingea cu mâna lui Bernardo Silva, mingea e recuperată de Di Maria, la 20 de metri, care trage cu efect, dar pe lângă poarta lui Manchester City.


Min. 17 - Ocazie PSG! Marquinhos se înalţă excelent şi trimite cu capul, în bara transversală, după o centrare a lui Di Maria din partea stângă.


Min. 11 - GOOOOOOLLLLLL CITY! Mahrez înscrie şi deschide scorul! Degajare excelentă a lui Ederson, Zincehnko ajunge mingea şi o trimite în spate, la marginea careului, de unde trage De Bruyne, şutul său e blocat, iar Mahrez e pe fază şi marchează cu un şut din unghi, din interiorul careului.


Min. 7 - Penalty pentru PSG! Arbitrul Bjorn Kuipers dictează penalty după o centrarea în careu şi minge căzută pe urmărul lui Zincenko, dar e chemat să revadă faza la VAR şi îşi îndreapta greşeala. Mingea e dată celor de la City, rămâne 0-0.

 


Min. 1 - A început meciul!


20:56 - Avem echipele de start!


Manchester City va primi vizita PSG-ului în returul Ligii Campionilor. Englezii s-au impus în deplasarea de la Paris, cu scorul de 2-1, după ce fuseseră conduşi la pauză, astfel că au prima şansă la calificare. Nimic nu este stabilit însă, iar francezii, care au obţinut calificarea în deplasare împotriva lui Bayern, au abilitatea de a întoarce scorul.

Dacă PSG-ul ajungea sezonul trecut în prima sa finală de Champions League, cea mai mare performanţă a lui City în competiţie a fost egalată odată cu accederea în semifinale. Astfel, Guardiola are şansa de a îşi conduce echipa către un moment istoric, prima finală a ”cetăţenilor” de Liga Campionilor.

LIVE VIDEO | Manchester City - PSG, de la ora 22, în direct, pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro

Ambele echipe reprezintă puteri noi în fotbalul european, niciuna dintre acestea nefiind constant în Liga Campionilor înainte de a fi preluate de investitori din ţări arabe. Acum însă, banii investiţi de cele două conduceri par să dea roade, iar atât City cât şi PSG se pot afla la doar două partide de a ridica cel mai important trofeu din fotbalul la nivel de club.

Cele două echipe s-au întâlnit de doar patru ori în meciuri oficiale, o dată în Europa League şi de trei ori în Liga Campionilor. Primele două întâlniri s-au terminat la egalitate, în timp ce ”cetăţenii” s-au impus în următoarele două. Acum, a cincea confruntare dintre aceste super puteri ne va oferi prima finalistă a Ligii Campionilor 2020/2021.

Afla mai multe despre: champions leagueliga campionilormanchester citypsgcity psg 

viewscnt
Articole similare