Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Manchester United - Chelsea 1-1. "Diavolii" rămân în afara locurilor de Liga Campionilor. David de Gea, gafă uriaşă la golul londonezilor

VIDEO | Manchester United - Chelsea 1-1. "Diavolii" rămân în afara locurilor de Liga Campionilor. David de Gea, gafă uriaşă la golul londonezilor

Premier League

Comentarii

Manchester United şi Chelsea au remizat, duminică, pe Old Trafford, scor 1-1, în etapa a 36-a din Premier League.

Juan Mata a marcat golul "diavolilor" în minutul 11, iar Marcos Alonso a egalat pentru londonezi, în minutul 43, după o gafă imensă a lui David de Gea. Goalkeeper-ul spaniol a încercat să prindă şutul trimis de la 25-30 de metri de Rudiger, dar a scăpat balonul în faţă, iar compatriotul său a reluat în plasă.

În urma acestui rezultat, Manchester United rămâne pe poziţia a şasea, cu 65 de puncte, iar Chelsea se află pe locul 4, cu 68 de puncte.

Manchester United - Chelsea 1-1 (Mata 11/M. Alonso 43)

Echipele de start:

MAN UNITED: De Gea - Young, Bailly (Rojo 71), Lindelof, Shaw - Herrera, Matic, Pogba - Mata (McTominay 81) - Rashford (A. Sanchez 65), Lukaku.

CHELSEA: Kepa - Azpilicueta, Rudiger (Christensen 65), Luiz, Alonso - Jorginho, Kante, Kovacic (Loftus-Cheek 76) - Hazard, Higuain, Willian (Pedro 84).


Final.

Min. 90+8: Ocazie uriaşă pentru Chelsea. Higuain scapă singur cu de Gea şi încearcă să-l lobeze pe spaniol, dar portarul lui United scoate în corner.

Min. 90+3: Ocazie Man United. Rojo reia cu capul din interiorul careului, dar Pedro respinge din apropierea liniei porţii.

Min. 72: Ocazie Chelsea. Willian trage peste poarta lui David de Gea, dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri.

Min. 65: Schimbare la Chelsea. Rudiger părăseşte terenul accidentat şi este înlocuit de Christensen.

Min. 46: Începe repriza a doua.

Pauză.

Min. 43: GOOOL Chelsea! Marcos Alonso restabileşte egalitatea cu un şut din apropiere, după ce David de Gea a greşit grav. Goalkeeper-ul spaniol a încercat să prindă şutul trimis de la 25-30 de metri de Rudiger, dar a scăpat balonul în faţă, iar compatriotul său a reluat în plasă.

Min. 29: Ocazie uriaşă pentru Manchester United. Eric Bailly reia puţin pe lângă stâlpul din stânga porţii lui Kepa, cu o lovitură de cap, după centrarea din corner a lui Young.

Min. 11: GOOOL Manchester United. Juan Mata deschide scorul cu un şut din apropiere.

Min. 3: Ocazie Manchester United. Romelu Lukaku are prima şansă de a deschide scorul, pe contraatac, dar Kepa reuşeşte să scoată în corner şutul trimis din unghi de atacantul belgian.

Min. 1: A început meciul.


Manchester United şi Chelsea oferă unul dintre cele mai interesante meciuri ale finalului de săptămână. Gruparea de pe Old Trafford are nevoie de victorie, altfel se vor distanţa de locurile care duc în Uefa Champions.

  • Manchester United - Chelsea LIVE VIDEO şi în direct la Telekom Sport 1 de la ora 18:30

Presiunea din ultima vreme este destul de mare, în contextul în care United şi-a pierdut ca printr-o magie forma excelentă câştigată după plecarea lui Jose Mourinho. Au trecut 280 de minute de la ultimul gol marcat de formaţia lui Solskjaer, care a fost reuşit de altfel din lovitură de la 11 metri.

Chelsea nu s-a descurcat bine în meciurile cu United din acest sezon. Formaţia lui Sarri a remizat pe Stamford Bridge, apoi au pierdut în Cupa Angliei, în faza şaispezecimilor. The Blues au şi ei nevoie de victorie pentru a rămâne pe locul patru, însă nici o remiză nu sună prea rău.

  • Manchester United - Chelsea LIVE VIDEO şi în direct la Telekom Sport 1 de la ora 18:30

Chelsea ocupă locul 4 cu 67 de puncte, în timp ce United e pe locul 6 cu 64 de puncte. La ultima întâlnire directă de pe Old Trafford, formaţia antrenată la acea vreme de Jose Mourinho câştiga cu scorul de 2-1 în campionat. Din ultimele 5 partide directe, cele două formaţii şi-au împărţit victoriile (câte două), iar un meci s-a terminat la egalitate (2-2, în octombrie 2018).

  • Manchester United - Chelsea LIVE VIDEO şi în direct la Telekom Sport 1 de la ora 18:30

Antonio Valencia lipseşte din cauza unei accidentări, în timp ce Bailly, Herrera, Jones şi McTominay sunt incerţi. Sarri nu-i va avea sigur la dispoziţie pe Ampadu, Hudson-Odoi, van Ginkel şi Alonso, acesta din urmă având însă şanse să se recupereze.

Formaţii probabile:

Man United: De Gea - Young, Smalling, Lindelof, Shaw - Pogba, Fred, Lingard - Rashford, Lukaku, Martial

Chelsea: Kepa - Azpilicueta, Luiz, Rudiger, Alonso - Kante, Jorginho, Loftus Cheek - Willian, Higuain, Hazard

Afla mai multe despre: manchester united - chelsea 

viewscnt
Articole similare