Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Manchester United - Juventus 0-1. Demonstraţie de forţă a campioanei Italiei. Jose Mourinho, fără replică

VIDEO | Manchester United - Juventus 0-1. Demonstraţie de forţă a campioanei Italiei. Jose Mourinho, fără replică
Comentarii

Juventus Torino a învins, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Manchester United, în runda a treia a Grupei H a Ligii Campionilor. De-a lungul partidei, antrenorul formaţiei engleze, Jose Mourinho, nu a efectuat nici măcar o schimbare, deşi echipa sa a fost condusă încă din minutul 19.

Unicul gol al întâlnirii a fost înscris de Paulo Dybala, în minutul 19. Cu un sfert de oră înainte de final, Paul Pogba a fost cât pe ce să egaleze pentru Manchester United, însă şutul mijlocaşului francez a lovit bara porţii lui Szczesny.

S-a terminat 1-0, iar Juventus are maximum de puncte după primele trei runde. Manchester United este a doua în Grupa H, cu patru puncte, urmată de Valencia şi Young Boys, cu două puncte, respectiv un punct.

În celălalt meci din Grupa H, Valencia a remizat în deplasare cu Young Boys, scor 1-1.

VIDEO | Manchester United - Juventus 0-1 (Dybala 19')

Echipele de start:

Man United: De Gea - Young, Smalling, Lindelof, Shaw - Matic, Pogba - Rashford, Mata, Martial - Lukaku.

Juventus: Szczesny - Cancelo (D. Costa 87'), Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Bentancur, Pjanic, Matuidi - Cuadrado (Barzagli 81'), Dybala (Bernardeschi 78'), Cristiano Ronaldo.


Final.

Min. 75: Bară United! Pogba trimite în bara din dreapta lui Szczesny, apoi mingea îl loveşte în spate pe portarul polonez şi iese în corner.

Min. 52: Ocazie Juventus. Cristiano Ronaldo şutează puternic fix de pe linia careului de 16 metri advers, iar mingea se duce glonţ spre vinclul porţii lui De Gea, dar portarul spaniol îşi dovedeşte clasa şi scoate în corner.

Min. 50: Atac periculos al italienilor. Chiellini a luat o acţiune pe cont propriu, i-a pasat lui Matuidi, în stânga, care a centrat în careu pentru Cristiano Ronaldo, dar Lindelof a fost atent şi a respins în corner.

S-a reluat jocul pe "Teatrul Viselor".

Pauză pe Old Trafford.

Min. 42: Ocazie Juventus! Dybala trimite puţin pe lângă poartă din afara careului.

Min. 38: Două intervenţii excelente ale lui David de Gea, în aceeaşi fază. Mai întâi, goalkeeper-ul spanio al lui United a parat şutul expediat din lovitură liberă de Cristiano Ronaldo, apoi a intervenit excelent şi la şutul lui Matuidi.

Min 19: Goool Juve! Paolo Dybala marchează primul gol al serii pe Old Trafford

Min. 13: Cea mai importantă ocazie de poartă. Dybala reia pe lângă cu capul, după o centrare a lui Cuadrado.

Min. 1: A început meciul.


În clasamentul grupei H a Ligii Campionilor, Juventus este lider, cu două victorii din tot atâtea meciuri, urmată de Manchester United, cu patru puncte, Valencia, cu un punct, şi Young Boys, cu două eşecuri.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventusmanchester united 

viewscnt
Articole similare