Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | United - Sevilla 1-2. FALIMENT pentru ”diavoli”. Mourinho şi-a ţinut vedetele pe bancă şi a fost taxat de Montella!

VIDEO | United - Sevilla 1-2. FALIMENT pentru ”diavoli”. Mourinho şi-a ţinut vedetele pe bancă şi a fost taxat de Montella!
Comentarii

Nu o vom mai vedea pe Manchester United în această ediţia a Ligii Campionilor! Englezii au pierdut calificarea pe propriul teren, după ce la Sevilla scorul a fost alb: 0-0.

Mourinho a avut prea mare încredere că echipa sa va merge în sferturile de finală ale Ligii Campionilor şi i-a ţinut pe bancă pe Mata, Pogba, şi pe Martial! După primele 45 de minute scorul a fost 0-0, iar după cum începuse repriza secundă, ne-am fi aşteptat la prelungiri pe ”Old Trafford”.

N-a fost aşa întrucât Montella l-a introdus în minutul 72 de Ben Yedder. Francezul a reuşit o ”dublă”, în minutele 74 şi 78, calificând echipa în sferturile de finală. Golul lui Lukaku din minutul 84 n-a făcut altceva decât să prelungescă agonia ”diavolilor”.

LIVE VIDEO Man United - Sevilla 1-2 (Lukaku 84 / Ben Yedder 74, 78)

Echipele de start:

Man United (4-2-3-1): de Gea - Valencia, Smalling, Bailly, Young - Fellaini, Matic - Lingard, Sanchez, Rashford - Lukaku
Sevilla (4-2-3-1): Rico - Mercado, Kjaer, Lenglet, Escudero - N'Zonzi, Banega - Serabia, Vazquez, Correa - Muriel

Min 84. GOOOOOL!!! United reduce din diferenţă prin Lukaku!

Min 78. GOOOOOL Sevilla! Acelaşi Ben Yedder

Min 74. GOOOOOL Sevilla. La doar două minute după ce intră pe teren, Ben Yedder deschide scorul pe Old Trafford!

Min 37. Fellaini iroseşte o şansă bună de gol a „diavolilor”!

Min 1. A început meciul!

După 0-0 în tur, "diavolii" caută calificarea pe teren propriu, iar elevii lui Mourinho au un moral excelent, după o serie de trei victorii importante obţinute în campionat.

United a câştigat derby-urile cu Chelsea şi Liverpool, de pe teren propriu, cu acelaşi scor (2-1) şi s-a impus spectaculos în deplasarea cu Crystal Palace, scor 3-2, după ce londonezii au condus cu 2-0.

Trupa lui Mourinho are de partea sa şi statistica. De 15 ori au remizat "diavolii" în manşa tur a unei duble eliminatorii din cupele europene, iar în 11 dintre situaţii au obţinut calificarea după retur, cea mai recentă situaţie de acest gen fiind anul trecut, în sferturile Europa League, când United s-a calificat în semifinale în dauna belgienilor de la Anderlecht, după 1-1 şi 2-1.

LIVE VIDEO United - Sevilla se vede pe Telekom Sport 1, iar toate fazele şi golurile sunt în timp real pe www.telekomsport.ro

De cealaltă parte, Sevilla speră să realizeze surpriza, după o manşă tur în care doar intervenţiile lui De Gea au făcut ca United să plece neînvinsă din Spania. Totuşi, andaluzii nu au câştigat niciodată în cele şase deplasări în Anglia de până acum (3 remize şi 3 înfrângeri). Totuşi, la ultima vizită în Albion Sevilla a obţinut o remiză pe terenul lui Liverpool, 2-2, scor care repetat în meciul de marţi seară le-ar asigura calificarea elevilor lui Vincenzo Montella.

Manchester United - Sevilla, echipele probabile

  • Man. United: De Gea - Valencia, Bailly, Smalling, Young - McTominay, Matic - Mata, Sánchez, Rashford - Lukaku
  • Sevilla: Rico - Navas, Mercado, Lenglet, Escudero - Pizarro, N'Zonzi - Sarabia, Banega, Correa - Muriel

Afla mai multe despre: manchester unitedsevillaliga campionilor 

viewscnt
Articole similare