Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Csikszereda - U Craiova 0-3. Gazonul prost nu le-a putut sta în cale oltenilor, care se califică în semifinalele Cupei României

VIDEO | Csikszereda - U Craiova 0-3. Gazonul prost nu le-a putut sta în cale oltenilor, care se califică în semifinalele Cupei României

Cupa României

Comentarii

Universitatea Craiova, deţinătoarea trofeului, este ultima echipă calificată în semifinalele Cupei României, după ce s-a impus, joi seară, la Miercurea Ciuc, scor 3-0, în faţa echipei locale, Csikszereda, din liga a treia.

Radoslav Dimitrov, Cristi Bărbuţ şi Elvir Koljic au marcat golurile unui succes obţinut fără probleme de echipa lui Devis Mangia, în ciuda stării precare a gazonului de la Miercurea Ciuc.

Universitatea Craiova se alătură formaţiilor FC Viitorul, Astra Giurgiu şi CFR Cluj, în semifinalele Cupei României, competiţie pe care oltenii au câştigat-o anul trecut în urma unei finale cu FC Hermannstadt.

Semifinalele Cupei României, ediţia 2018-2019, vor avea loc pe 2-4 aprilie (tur), respectiv 23-25 aprilie (retur), în timp ce finala este programată în data de 2 iunie.

Sferturile de finală ale Cupei României, ediţia 2018-2019

Marţi, 26 februarie
AFC Hermannstadt – FC Viitorul 2-3
Au marcat: Achim (65 autogol), Tsoumou (71) / Achim (6 pen.), Rivaldinho (41), Eric (78)

Miercuri, 27 februarie
Dunărea Călăraşi – Astra Giurgiu 1-2
Au marcat: Val. Munteanu (90) / Hambo (4, 7)
Sepsi OSK Sf. Gheorghe – CFR Cluj 0-1
A marcat: V. Costache (60)

Joi, 28 februarie
AFK Csikszereda – U Craiova 1948 0-3
Au marcat: Dimitrov (27), Bărbuţ (80), Koljic (90+2)

VIDEO | Miercurea Ciuc - U Craiova 0-3 (Dimitrov 27, Bărbuţ 80, Koljic 90+2)

Miercurea Ciuc: Bordas - Majzik, Mitra, Lalic, Nemes - Veres, Csuros - Nagy, Pantovic, Antal - Bajko (C).
Rezerve: Z. Papp - Hodgyai, Berde, Pal, Aszalos, Casiadi, N. Papp.
Antrenor: Valentin Suciu.

U Craiova: Pigliacelli - Dimitrov, Donkor, T. Ferreira, Bancu (C) - Bic, Mateiu - Drăghici, Nuno Rocha, Mihăilă - Fortes.
Rezerve: L. Popescu - R. Popa, Martic, Zete, Cicâldău, Bărbuţ,  Koljic.
Antrenor: Devis Mangia.


Final.

Min. 90+2: GOOOL Craiova. Înscrie şi Koljic, din faţa porţii, după o pasă ideală a lui Cicâldău.

Min. 80: GOOOL Craiova. Cristi Bărbuţ face 2-0. Este cel de-al doilea meci consecutiv în care mijlocaşul oltenilor reuşeşte să marcheze, după ce Bărbuţ a înscris şi contra FCSB-ului, în Liga 1. Ce-i drept, Bărbuţ a beneficiat şi de intervenţia greşită a lui Bordas, care nu a reuşit să reţină un prim şut al mijlocaşului, după care fotbalistul Craiovei nu a mai ratat.

Min. 56: Ocazie Craiova. Ovidiu Bic trage plasat din afara careului, iar mingea trece peste poarta lui Bordas.

Min. 46: Începe repriza a doua.

Pauză la Miercurea Ciuc, după o repriză umbrită de starea gazonului.

Min. 39: Posibil penalty în careul Craiovei, însă tuşierul semnalizează ofsaid.

Min. 27: GOOOL Craiova! Radoslav Dimitrov deschide scorul. Totul a plecat de la Nicuşor Bancu, care a centrat din stânga, iar Dimitrov a apărut la a doua bară şi a trimis în poartă, din cădere.

Min. 18: Acţiune periculoasă a oltenilor. Mihăilă pătrunde în stânga, îi pasează lui Carlos Fortes, care îi întoarce la un-doi, după care tânăra extremă a Craiovei centrează pe jos în faţa porţii pentru Nuno Rocha. Atacantul din Insulele Capului Verde reia însă în blocaj, iar gazdele îndepărtează pericolul.

Min. 14: Cartonaş galben pentru Isaac Donkor. Fundaşul Craiovei se complică la marginea propriului careu de 16 metri şi este deposedat de Bajko, pe care apoi îl faultează din spate.

Min. 13: Bancu centrează din stânga către a doua bară, acolo unde apare periculos Dimitrov, dar fundaşul dreapta bulgar alunecă şi se prăbuşeşte pe gazon.

Min. 1: A început meciul de la Miercurea Ciuc.


UPDATE 19:30 Imagini incredibile de la Miercurea Ciuc. Suprafaţa de joc se prezintă în condiţii execrabile.

UPDATE 18:40 Avem echipa de start a Universităţii Craiova: Pigliacelli - Dimitrov, Donkor, T. Ferreira, Bancu - Bic, Mateiu - Drăghici, Nuno Rocha, Mihăilă - Fortes.

UPDATE 18:16 Sunt mari probleme cu suprafaţa de joc de pe stadionul din Miercurea Ciuc. Terenul în continuare bălteşte de apă şi organizatorii fac eforturi mari să o îndepărteze. S-a ajuns la această situaţie după ce suprafaţa de joc a fost îngheţat bocnă, iar administratorii arenei au decis să împrăştie o substanţă care să topească gheaţa. Apa a rămas astfel pe teren, mai ales că sistemul de drenaj este aproape inexistent.

Cu toate acestea, din informaţiile Telekom Sport, în acest moment partida nu este în pericol să nu se joace.


UPDATE | Terenul de la Miercurea Ciuc nu se prezintă foarte bine, iar organizatorii fac toate eforturile pentru ca suprafaţa de joc să fie în condiţii cât mai bune la ora de start a partidei.


Trei echipe şi-au asigurat deja calificarea în semifinalele Cupei României. CFR Cluj, FC Viitorul şi Astra Giurgiu sunt cluburile calificate deja în careul de aşi al competiţiei, aşa cum speră să fie şi Universitatea Craiova după meciul din această seară. Oltenii au câştigat trofeul în sezonul trecut, după o finală cu Hermannstadt, iar acum speră să repete performanţa în actuala stagiune.

Universitatea Craiova n-are un moral prea bun după înfrângerea suferită în derby-ul cu FCSB, la finalul săptămânii trecute, scor 2-3, pe Arena Naţională. Însă, în ciuda acestui eşec, oltenii încă luptă cu şanse reale şi pentru titlu. În faza precedentă, Universitatea Craiova a trecut tot de o echipă din Liga a III-a, Turris Turnu Măgurele, scor 4-1.

Acum, oltenii joacă pe terenul celor de la Miercurea Ciuc. Echipa pregătită de Valentin Suciu este pe locul al treilea în Seria a 5-a din cel de-al treilea eşalon, iar în optimile de finală a produs una dintre cele mai mari surprize ale acestui sezon. Miercurea Ciuc a eliminat-o pe Dinamo la loviturile de departajare, iar acum a rămas singura echipă din afara Ligii I care evoluează în faza sferturilor de finală.

Afla mai multe despre: universitatea craiovamangiamiercurea ciucdinamocupa romaniei 

viewscnt
Articole similare