Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Monchengladbach - Manchester City 0-2. Formaţia lui Pep Guardiola se impune fără mare efort la Budapesta

 VIDEO | Monchengladbach - Manchester City 0-2. Formaţia lui Pep Guardiola se impune fără mare efort la Budapesta
Comentarii

Manchester City s-a impus cu 2-0 pe terenul formaţiei Borussia Monchengladbach

Duelul dintre Gladbach şi Manchester City a fost deschis de reuşita lui Bernardo Silva. Al 35-lea său gol în tricoul cetăţenilor, dar doar al treilea cu capul. Echipa lui Guardiola îşi putea dubla avantajul imediat după ieşirea de la cabine, dar Gabriel Jesus nu a putut profita de gafa incredibilă a lui Bensebaini. La cealaltă poartă, Plea a fost la un pas de golul sezonului în Liga Campionilor, însă a ratat de puţin poarta. City a profitat şi şi-a dublat imediat avantajul. Jesus şi-a luat revanşa pentru ratarea din startul reprizei. City s-a impus cu 2-0 şi aşteaptă optimistă returul de peste trei săptămâni.

LIVE VIDEO | Borussia Monchengladbach - Manchester City 0-2 în UEFA Champions League

Echipe de start:

Gladbach: Sommer - Elvedi, Zakaria, Ginter - Lainer, Neuhaus, Kramer, Hofmann, Bensebaini - Plea, Stindl.

Manchester City: Ederson - Walker, Dias, Laporte, Cancelo - Rodri, Foden, Gundogan - Silva, Jesus, Sterling.

Min. 90+3 Final de meci.

Min. 90+3 Wolf interceptează un balon dar trage destul de slab la braţele portarului.

Min. 65 GOL City. Jesus finalizează sigur din careul mic o centrare perfetă venită de la Cancelo.

Min. 63 Ocazie bună pentru nemţi după o execuţie spectaculoasă a lui Plea cu călcâiul

Min. 54 Jesus ezită să şuteze din situaţie de singur cu portarul şi este ajuns din urmă

Min. 45 Repriza secundă a început.

Min. 45+1 Finalul primei reprize.

Min. 42 Manchester City domină în partida de la Budapesta. "Cetăţenii" conduc la ocaziile de gol 4 pentru ei şi 0 pentru Gladbach.

Min. 37 Kyle Walker acuză dureri la cap după un contact dur cu un adversar.

Min. 33 Sterling ratează un dribling. Reacţia lui Guardiola.

Min. 29 GOOOOOOOL Manchester City. Silva marchează cu capul dintr-o super centrare a lui Cancelo.

Min. 27 Fotbaliştii lui Pep Guardiola cer penalty.

Min. 16 Ocazie mare pentru echipa lui Guardiola. Fotbaliştii se încurcă între ei şi mingea iese din careul lui Gladbach.

Min. 15 Şansă mare pentru Manchester City.

Min. 6 Phil Foden şut periculos la poarta lui Gladbach. Sommer prinde mingea.

Min. 5 Ocazie importantă pentru Manchester City.

Min. 1 Începe meciul!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Borussia Monchengladbach şi Manchester City se întâlnesc miercuri seara, în optimile Ligii Campionilor. ”Cetăţenii” sunt marii favoriţi, după ce trupa lui Guardiola a reuşit să câştige ultimele 17 meciuri consecutive, în toate competiţiile. De cealaltă parte, Marco Rose este în ultimul sezon la Gladbach, după ce s-a anunţat recent că neamţul va prelua conducerea la Dortmund, din vară. Formaţia sa a fost printre surprizele sezonului în Champions League, după ce au reuşit să se califice dintr-o grupă cu Real Madrid, Inter Milano şi Şahtior Dontesk. Însă, City pare marea favorită pentru partida între cele două, ce va avea loc pe Puskas Arena, în Budapesta.

Pe Gladbach o aşteaptă cea mai mare provocare a sezonului

O întâlnire între cea mai în formă echipă din lume şi echipa clasată pe locul 8 în Germania nu se prezintă prea interesantă la prima vedere. Însă, deşi nu a câştigat în ultimele 3 meciuri, Gladbach are calitatea să pună mari probleme lui City. Aşa cum au arătat în grupe, nemţii pot înscrie goluri şi incomoda echipe mai bine cotate ca ei. Formaţia lui Marco Rose a fost aproape să câştige grupa, dar s-a lăsat egalată în ultimele minute de Real Madrid, când conducea cu 2-0. Oricum, calificarea în optimi este o performanţă în sine, iar City va trebui să gestioneze bine partida pentru a nu îi permite lui Gladbach şanse.

De cealaltă parte, trupa lui Guardiola arată imbatabilă la momentul actual. Este greu de argumentat că cineva ar putea să îi pună probleme echipei din Manchester, iar baza succesului acestora din acest sezon a fost apărarea. Transferul lui Ruben Dias şi prestaţiile incredibile ale deja prezenţilor Stones şi Cancelo au propulsat-o pe City pe primul loc în Anglia. Mai mult, ”cetăţenii” au statistic cea mai bună defensivă din Europa, cu doar 15 goluri încasate în 25 de meciuri şi au câştigat ultimele 17 partide consecutiv.

Marco Rose, Borussia Mönchengladbach : ”Sunt foarte fericit că jucătorii au şansa să joace într-un astfel de meci. Sper că atunci când se vor băga în pat diseară, se vor gândi la sentimentul calificării din Madrid. Dacă este un lucru care nu îi place lui City, atunci este să nu controleze posesia. Trebuie să jucăm curajos şi să ne apărăm cu pasiune. Am o echipă care este mai mult decât capabilă de asta”.

Pep Guardiola, Manchester City: ” Toţi jucătorii mei sunt disponibili, mai puţin Nathan Ake. Gladbach joacă un fotbal frumos, cu pase scurte şi au jucători rapizi în tranziţie. Echipele nemţeşti mereu sunt periculoase. Felul în care joacă asigură prezenţa multor jucători în careu în atac şi fotbaliştii de la mijloc- Neuhaus, Zakaria sau Kramer- ştiu foarte bine ce au de făcut. Nu putem să ne aşteptăm la mai puţin”.

Din pricina interdicţilor de călătorie anti-Covid, meciul va avea loc la Budapesta, pe Puskas Arena.

 

Afla mai multe despre: champions leaguemanchester cityborussia monchengladbach 

viewscnt
Articole similare